Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grety_niku

fetele eu plec acasa ca nu suport sa stau pe scaun la birou

17+ cu bebic rusinos

Ai grija de tine. Sa dea DD sa fie totul bine

Cris 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:

nu am facut decat IgM fiindca asta indica infectia, IgG l-am facut acum 2 luni si era negativ. O sa ma duc sa refac analizele in mod sigur, dar pana atunci imi vine sa ma urc pe pereti.

17+ cu bebic rusinos

gata linisteste-te nu te panica eu am iesit cu toxoplasmoza pozitiv de la inceputul sarcinii si sora mea la fel.

Explicatia a fost-Ai avut sau ai pisica? Da am avut sora mea inca are!

Inseamna ca ai avut o infectie veche cu toxoplasmoza si ai dezvoltat anticorpi ceea ce e bine...

nu stiu cum e la tine dar nu cred ca e cazul sa te panichezi!

I-a zi valorile sa le comparam!

la mine IgG este 10 - interpretare intre 8-300 infectie veche sau debut al seroconversiei...nu inteleg nika dar asa scrie la Valori normale- LAB SYNEVO

IGM - pozitiv!

Sper sa te ajute sa te linistesti!

+18s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

grety_niku imi pare rau ca ai avut rezultatul acesta la analiza....Incearca sa te linistesti...vorbeste cu medicul tau...repeta analiza, poate e gresita....
Sper sa nu gresesc, dar parca se face amnio sa se verifice daca microbul a trecut la bb...Iti spune medicul mai multe sigur.
Si eu am citit despre multe mamici care au avut bebei sanatosi, desi au avut analiza asta pozitiva in sarcina.
Iti doresc mult noroc si sa ai puterea sa te linistesti!

Mami fericita de Mihnea-Cristian & cu 15s3z
Mihnea se face mare Gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Citat:

nu am facut decat IgM fiindca asta indica infectia, IgG l-am facut acum 2 luni si era negativ. O sa ma duc sa refac analizele in mod sigur, dar pana atunci imi vine sa ma urc pe pereti.

17+ cu bebic rusinos

gata linisteste-te nu te panica eu am iesit cu toxoplasmoza pozitiv de la inceputul sarcinii si sora mea la fel.

Explicatia a fost-Ai avut sau ai pisica? Da am avut sora mea inca are!

Inseamna ca ai avut o infectie veche cu toxoplasmoza si ai dezvoltat anticorpi ceea ce e bine...

nu stiu cum e la tine dar nu cred ca e cazul sa te panichezi!

I-a zi valorile sa le comparam!

la mine IgG este 10 - interpretare intre 8-300 infectie veche sau debut al seroconversiei...nu inteleg nika dar asa scrie la Valori normale- LAB SYNEVO

IGM - pozitiv!

Sper sa te ajute sa te linistesti!

+18s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

nu iubita, la mine nu e veche infectia, e nou-nouta... adik nu am anticorpi... de-asta sunt panicata ca e naspa infectarea in timpul sarcinii... sa vad ce zice si doctorita cand vb cu ea.
am vb cu sefu si pot sa plec la pauza asa ca mai stau o juma de ora si plec... ca simt ca ma intepa scaunul asta

17+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

arissa multumesc frumos pt semnat petitia, insa nu te vad in lista, ai confirmar semnarea ei de pe adresa ta de mail?
grety_niku

Mami fericita de Mihnea-Cristian & cu 15s3z
Mihnea se face mare Gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna dimineatza gagicutze
Bubleete asteptam cu vesti bune diseara
Grety imi pare sincer rau de rezultat,dar incearca sa nu te superi prea tare,suna doctorul vb cu el,ori dute cat mai curand si repeta analizele ca sa poti sta linistita ca la bebe nu face bine atata stres
Crysm-am uitat si eu la chestia aia facuta de romani cu filmul avatar,e clar ca numa lor le putea trece prin cap asa ceva
Racusorai grija de tine,stai la caldurica acasa,bea ceai c multa lamaie si miere.sper sa va treaca repede la amandoua si tie Florina

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

multumesc mult fetelor pt sprijin. cum plec de aici ma duc sa iau analizele si sa vb cu doctorita, ca am sunat-o si mi-a inchis ca e la cabinet (ma suna ea cand poate); dar nu mai am rabdare si o sa merg direct sa vb cu ea.

17+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

grety_niku, bafta, sper sa te linisteasca doctora

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Corrina, bine ca mi-ai amintit, am confirmat acum. Nr 665.
Grety, tin pumnii sa fie bine pana la urma.
Cris, multumesc!

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:

multumesc mult fetelor pt sprijin. cum plec de aici ma duc sa iau analizele si sa vb cu doctorita, ca am sunat-o si mi-a inchis ca e la cabinet (ma suna ea cand poate); dar nu mai am rabdare si o sa merg direct sa vb cu ea.

17+ cu bebic rusinos

e mult mai bine asa decat sa stai nelinistita toata ziua.sa dea DD sa fie totul bine si sa treaca stresul asta la fel de repede cum a venit

19+

Mergi la inceput