Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Am bagat niste poze cu burtica la 20 s fix, am uitat sa-mi schimb semnatura, o schimb cand vin de la morfologie. Am stat cam nasol la poze, dar o sa am timp sa recuperez.
PS: 2 kg in 2 sapt
Am fugit! Pe diseara!

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

grety_niku ai mai facut toxoplasmoza si la inceputul sarcinii?
probabil o sa trebuiasca repetata ....
inainte sa te panichezi vb cu doctorul tau
stai linistita ca totul va fi bine

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grety_niku

Citat:
citat din mesajul lui maya71
Grety... pe presul de la usaaaa si pe urma sa sau la mama/lui... baga/l la regim de ....
Nu, astia sunt ei, am mai zis...copii mari, asa ca liniste, calm, buna dispozitie, suras pe buze... nu se asteapta la asa ceva... dar nici sa nu le spui deloc deoarece nu o sa inteleaga niciodata ce te deranjeaza. Solutia este atunci cand este calma situatia, sa/l iei asa usurel si sa ii spui ce nu/ti convine, fara acuzatii sau reprosuri si niciodata sa nu/i spui 'tu nu faci, tu nu te duci...'
Sa/i spui ceva de genul...'Uite, mi/ar placea si mi/ar fi de un real folos daca AM face 'lucrul asta' sau....daca te/ai duce...etc' Si mai e o chestie... sa nu razi... uneori nu stiu sa faca, au nevoie sa le spui cum si ce sa faca.
Ufff, gata ca m/am lungit

cine crezi tu ca mai poate fi calma dupa ce vede camera plina de rufe si pe el in motul patului cu un larg, mandru de ce a facut el... dar mi-e drag de el si nu rabufnesc prea des, si apoi el e bucatarul asa ca nu prea e bine sa il supar ; face saracu in bucatarie si mancare si curatenie(cu toate ca dupa 9 ore de munca nu cred ca mai are chef sa vina acasa si sa stea iar la cratita), asa ca nu ma pot plange.

17+ cu bebic rusinos

Grety... eu am o vorba... 'Suma viciilor trebuie sa ramana constanta' ... asa ca una compenseaza cu alta.

Crys... o sa incerc si inmuiata painea in vin dar mi/e ca o sa ma daca o sa/mi placa si o sa bag in mine (seara ca sunt acasa si patul este aproape)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:

Tocmai mi-au iesit rezultatele la analize si mi-a iesit pozitiv la toxoplasma

17+ cu bebic rusinos

Grety, da/o la mine pentru moment si pe urma vedem ce facem... o batjocorim putin in mijlocul targului si o sa plece de rusine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui mov_79

23+

acum doua luni era negativ... deci am luat-o de max 2 luni, ceea ce e destul de nasol... astept sa ma sune doctorita dar simt ca mor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:

Tocmai mi-au iesit rezultatele la analize si mi-a iesit pozitiv la toxoplasma

17+ cu bebic rusinos

Ti-au iesit ambele valori pozitive, si Igg si Igm? Nu intra in panica, mergi la dr. , chiar daca sunt ambele pozitive, se poate trata. Stiu o mamica care a luat in luna a saptea toxoplasma si a facut tratament. Acum are un baietel sanatos tun, de doi anisori.

Cris 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mov_79

23+

acum doua luni era negativ... deci am luat-o de max 2 luni, ceea ce e destul de nasol... astept sa ma sune doctorita dar simt ca mor

Stai sa vb cu doctorita si vezi ce iti spune si ea...nu intra in panica. . Am citit acum pe net ca doar un procent f mic al mamelor infectate cu toxo o transmit si copiilor, dar cel mai bine o sa te linisteasca medicul tau. Poate ar fi bine si sa refaci analizele.
Ai pisica?

Paula, 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

grety_niku stiu ca e greu sa nu te ingrijorezi , dar gandeste-te la bb ca nu ii face bine, oricum analizele trebuie confirmate si sincer mi se pare cam mica probabilitatea de a face toxoplasmoza fix acum in timpul sarcinii, nici eu nu am anticorpi la toxoplasmoza si nici nu cred ca imi voi reface analiza,

23+

Mergi la inceput

nu am facut decat IgM fiindca asta indica infectia, IgG l-am facut acum 2 luni si era negativ. O sa ma duc sa refac analizele in mod sigur, dar pana atunci imi vine sa ma urc pe pereti.

17+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

fetele eu plec acasa ca nu suport sa stau pe scaun la birou

17+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput