Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 19

btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maurice puiutz_mic am avut si eu herpes aparut in timpul racelii , nu mi-a dat voie sa folosesc aciclovir dar mi-a trecut cu crema degalbenele de la plafar. Vorbeati despre colanti si fustite scurte, exista colanti si pentru gravidute? Unde gasesc? bubster si mie mi se face foame noaptea, si am descoperit ca daca beau un pic de lapte cu 1-2 biscuiti “popular” ma calmeaza imediat; inainte mancam paine cu cascaval, dar nu-mi trecea durerea de stomac carla_2008 am fost in Mauritius, nu e nicio indiscretie, v-am mai zis si inainte de plecare, cand mi-am luat la revedere! Si eu sunt hipotensiva, la controlul dinaintea plecarii am avut tensiunea 8, mi-a zis doctoral, un pic ingrijorat, sa vad ce fac cu soarele, sa nu-mi scada si mai mult tensiunea….ce sa scada, ca a fost numai 10 tot timpul, m-am simtit excellent! btz_ovi vreau si eu sa vad poze, unde si cu ce parola? ![]() |
Ti-am trimis PM cu parola.

Us
My Baby Boy

racusor2010 spune:
maurice eu am luat colanti de la mother care si de la rococco
eu sunt foarte multumita de ei
si mi-am luat si ciorapei cu burtica, ca pe frigurile alea mari purtam si dress si colanti...
poti sa comanzi si pe internet daca vrei.
Bulina 23+ cu

racusor2010 spune:
Denisa, Doamne ajuta atunci sa scapi de contractii dupa Magnerot
abia astept sa iti vad burtica
Bulina 23+ cu

puiutz_mic spune:
Racusor, daca zici ca ti se infunda urechile, eu cred ca ai ceva probleme cu tensiunea prea mica. Neaparat sa-ti masoare si tensiunea cand mergi la dr. Tu poti bea cafea? Poate ar ajuta o cafea mica dimineata.
Si eu ma confrunt cu ameteli din cand in cand, dar nu atat de des ca tine, incat sa-mi fac griji.. Eu ma stiu cu tensiunea mica.
Maurice, l-am sunat pe dr. meu si mi-a spus ca pot folosi cremele locale pentru herpes. Mi-a dat voie sa folosesc Aciclovir. Nu stiam ca e de ajutor si crema de galbenele, ca de asta aveam deja. Poate incerc cu asta diseara.
Bumblebee, cand ne dai vesti de la eco de azi? Sper ca esti bine!!!
Elena 18+ cu un
cuminte

puiutz_mic spune:
Grety, tie ce ti-a spus dr? Ai reusit sa vorbesti cu ea? Te asteptam cu vesti bune!!!
Elena 18+ cu un
cuminte

Mycya spune:
vai burtici am papat cartofi copti pana acum,credca ii plac la bebe. nu imi vine sa cred,abia mai stau acu si parca tot mai vreau
19+

puiutz_mic spune:
Fetelor, aud la stiri ca in Iasi nu mai au vaccinuri pentru bebelusi! Lipsesc cele pentru tetanos, tuse convulsiva si ... mai era o boala dar nu am retinut-o.
De asemenea, stiu ca sunt pareri pro si contra vaccinarii sugarilor, adica bebelusilor sub 1 an... Parerile contra sunt datorita faptului ca sistemul imunitar al copiilor sub 1 an nu este inca suficient dezvoltat si nu ar trebui intervenit cu vaccinari... Voi ce parere aveti?
Elena 18+ cu un
cuminte

carla_2008 spune:
Eu pap pulpita de curcan la cuptor cu varza calita rosie!!!!mmmmmm...
si pt sot mai fac si-un piure de cartofi langa toate cele.....
v-am facut pofta????
Denisa19+
fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP