Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui hbro

Buna seara tuturor!

Si noi am facut eco ieri si avem un baietel de 16 saptamani! Pana acum doar un kilogram in plus. Voi stiti cumva cate ar fi trebuit sa fie sau nu este o regula?Va multumesc si sper sa recuperez repede capitolul necitit...

HBRO
16+ si (2ani)

felicitari pentru cuculetzai sa ai o pereche acum superba

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sa dea DD, undeva prin aprilie ma apuc din nou FIV 3 iar in mai voi stii rezultatul, sper sa fie cu ochisori si sa reziste de data asta 9 luni in burtica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Mycya, super sexy burtica!

Elena 18+ cu un cuminte

sar'mana

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

mai fetelor, ce frumoase sunteti!!

ce burtici frumoase

Dragaica, m-am indragostit de lucrusoarele tale de bebei...noi mai stam pana ne apucam de cumparat...prin luna a saptea as vrea sa incep sa cumpar!

Bulina 23+ cu

Mergi la inceput

abia astept sa imi fac analizele...am inceput sa imi fac griji din cauza ametelilor din ultima vreme

Bulina 23+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

abia astept sa imi fac analizele...am inceput sa imi fac griji din cauza ametelilor din ultima vreme

Bulina 23+ cu

si eu mai am ameteli racusor,din cate am auzit e posibi din cauza lipsei de fier.eu chiar nu iau nici vitamine,nici calciu nici fier si luni cand ma duc la doctor am sa vb sa vad ce trebuie facut.nu te mai nelinisti,ca si bebe e la fel si mai esti si putin racita nui bine atata stres.o sa fie bine

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

tensiunea cum e ?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

puiutz_mic am avut si eu herpes aparut in timpul racelii , nu mi-a dat voie sa folosesc aciclovir dar mi-a trecut cu crema degalbenele de la plafar.
Vorbeati despre colanti si fustite scurte, exista colanti si pentru gravidute? Unde gasesc?

bubster si mie mi se face foame noaptea, si am descoperit ca daca beau un pic de lapte cu 1-2 biscuiti “popular” ma calmeaza imediat; inainte mancam paine cu cascaval, dar nu-mi trecea durerea de stomac

carla_2008 am fost in Mauritius, nu e nicio indiscretie, v-am mai zis si inainte de plecare, cand mi-am luat la revedere! Si eu sunt hipotensiva, la controlul dinaintea plecarii am avut tensiunea 8, mi-a zis doctoral, un pic ingrijorat, sa vad ce fac cu soarele, sa nu-mi scada si mai mult tensiunea….ce sa scada, ca a fost numai 10 tot timpul, m-am simtit excellent!

btz_ovi vreau si eu sa vad poze, unde si cu ce parola?

17+

Mergi la inceput

ultima oara cand am fost la doctorul de familie era in regula..

eu iau centrum materna

nu stiu daca e fierul, tensiunea sau glicemia...uneori mi se infunda urechile, alteori ma ia cu ameteala...de sambata au inceput starile astea

dar nu sunt toata ziua , apar cand si cand...

poate si ca m-am stresat zilele astea cu apartamentul, nu stiu

saptamana viitoare imi fac analizele si apoi merg la doctorul ginecolog si o sa ii povestesc de starile astea

Bulina 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Racusor,da Magnerot e pe baza de magneziu,insa eu iau Magne b6 inca de la embriotransfer,6/zi,iar de 2 luni cate 8-10/zi.Cum nu m-au ajutat in totalitate,acum iau si Magnerot,care se pare e mai eficient.

Denisa
19+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput