Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

puiutz o sa incerc sa beau si cafea..de obicei functioneaza cu ceva dulce..

dar acum ma gandesc ca sambata cand s-a intamplat prima data bausem niste lapte cu ness de dimineata (din alte cauze )

se poate intampla oare de la stres?

Bulina 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Eu pap pulpita de curcan la cuptor cu varza calita rosie!!!!mmmmmm...
si pt sot mai fac si-un piure de cartofi langa toate cele.....
v-am facut pofta????

Denisa
19+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Varza rosie calita nu am mancat niciodata... dar cred ca e delicioasa!!! De fapt mie mi-e pofta de orice vad ca mancati voi

Elena 18+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Eu pap pulpita de curcan la cuptor cu varza calita rosie!!!!mmmmmm...
si pt sot mai fac si-un piure de cartofi langa toate cele.....
v-am facut pofta????

Denisa
19+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Varza rosie calita nu am mancat niciodata... dar cred ca e delicioasa!!! De fapt mie mi-e pofta de orice vad ca mancati voi

Elena 18+ cu un cuminte

si eu de altfel,ca de nu as auzi aici nu mas gandi deloc la mancare,inainte de sarcina eram mare pofticioasa,imi faceam de una singura pofta,dar acum numai cand vad si aud la cineva.

19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

puiutz o sa incerc sa beau si cafea..de obicei functioneaza cu ceva dulce..

dar acum ma gandesc ca sambata cand s-a intamplat prima data bausem niste lapte cu ness de dimineata (din alte cauze )

se poate intampla oare de la stres?

Bulina 23+ cu

De la stres stiu ca poate creste tensiunea, nu stiu daca poate sa si scada... Poate glicemia a scazut? Dar scaderea glicemiei mai da si alte simptome parca ... dureri de cap, tremuraturi...

Cel mai bine e sa faci analize complete - Fe, Ca, Mg, glicemie si sa-ti ia si tensiunea.

Elena 18+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Vai fetelor iese si omul pentru 2 ore si voi umpleti 6 pagini

La noi sunt +14 grade m-am coafat, machiat, mi-a luat cosuletul cochet si-am iesit la cumparaturi . M-am plimbat prin magazine, apoi am pierdut o ora in supermarketul chinezesc , sunt inebunita, au zeci de mii de feluri de sosuri, orez, taitei, legume moartea mea .....mancarea.
Dupa 2 ore abia am ajuns acasa, rupta de picioare si cu dureri de burta, asta-i......fosta-i lele cat ai fost.....acum abia mai rezist prin magazine tre sa ma asez neaparat pe o bancuta

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 17+ de si

Mergi la inceput

ia te uita... e mai cald la Dragaica decat la Constanta

miroase a primavara la tine...

te invidiez ca poti manca fel de fel de sosuri...eu nu prea ma impac cu sosurile. Dar orezul ala al tau chiar l-as incerca...

Elena 18+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Vai fetelor iese si omul pentru 2 ore si voi umpleti 6 pagini

La noi sunt +14 grade m-am coafat, machiat, mi-a luat cosuletul cochet si-am iesit la cumparaturi . M-am plimbat prin magazine, apoi am pierdut o ora in supermarketul chinezesc , sunt inebunita, au zeci de mii de feluri de sosuri, orez, taitei, legume moartea mea .....mancarea.
Dupa 2 ore abia am ajuns acasa, rupta de picioare si cu dureri de burta, asta-i......fosta-i lele cat ai fost.....acum abia mai rezist prin magazine tre sa ma asez neaparat pe o bancuta

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 17+ de si

dragaica macar te bucuri de vreme frumoasa,14 grade e super eu as sta numa afara sa fie aici asa cald.poi e si normal sa obosesti,gata cu plimbarile lungi,mai scurte si mai odihnestete pe o bancutza cand obosesti ca sa nu faci rau la burticaorganismul e supus la un efort destul de mare.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Carla hai ca ne-ai innebunit cu varzuca ta.Baga reteta sa ne miscam si noi poponetzele in bucatarii!!!!

21+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

puiutz sa sti ca nici eu nu l-am simtit pe bebe pana acum....si tot asta ma rog si eu.....sa-mi dea un semn.

18+

Mergi la inceput