Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 20

racusor2010 spune:
puiutz o sa incerc sa beau si cafea..de obicei functioneaza cu ceva dulce..
dar acum ma gandesc ca sambata cand s-a intamplat prima data bausem niste lapte cu ness de dimineata (din alte cauze )
se poate intampla oare de la stres?
Bulina 23+ cu

puiutz_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 Eu pap pulpita de curcan la cuptor cu varza calita rosie!!!!mmmmmm... si pt sot mai fac si-un piure de cartofi langa toate cele..... v-am facut pofta???? ![]() Denisa ![]() ![]() ![]() http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Varza rosie calita nu am mancat niciodata... dar cred ca e delicioasa!!! De fapt mie mi-e pofta de orice vad ca mancati voi

Elena

Mycya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui puiutz_mic
Varza rosie calita nu am mancat niciodata... dar cred ca e delicioasa!!! De fapt mie mi-e pofta de orice vad ca mancati voi ![]() Elena ![]() ![]() |
si eu de altfel,ca de nu as auzi aici nu mas gandi deloc la mancare,inainte de sarcina eram mare pofticioasa,imi faceam de una singura pofta,dar acum numai cand vad si aud la cineva.

puiutz_mic spune:
citat din mesajul lui racusor2010 puiutz o sa incerc sa beau si cafea..de obicei functioneaza cu ceva dulce.. ![]() dar acum ma gandesc ca sambata cand s-a intamplat prima data bausem niste lapte cu ness de dimineata (din alte cauze ![]() se poate intampla oare de la stres? Bulina ![]() ![]() |
De la stres stiu ca poate creste tensiunea, nu stiu daca poate sa si scada...

Cel mai bine e sa faci analize complete - Fe, Ca, Mg, glicemie si sa-ti ia si tensiunea.

Elena

Dragaica spune:
Vai fetelor iese si omul pentru 2 ore si voi umpleti 6 pagini
La noi sunt +14 grade m-am coafat, machiat, mi-a luat cosuletul cochet si-am iesit la cumparaturi
. M-am plimbat prin magazine, apoi am pierdut o ora in supermarketul chinezesc
, sunt inebunita, au zeci de mii de feluri de sosuri, orez, taitei, legume
moartea mea .....mancarea.
Dupa 2 ore abia am ajuns acasa, rupta de picioare si cu dureri de burta, asta-i......fosta-i lele cat ai fost.....acum abia mai rezist prin magazine tre sa ma asez neaparat pe o bancuta
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 17+ de
si

puiutz_mic spune:
ia te uita... e mai cald la Dragaica decat la Constanta
miroase a primavara la tine...
te invidiez ca poti manca fel de fel de sosuri...eu nu prea ma impac cu sosurile. Dar orezul ala al tau chiar l-as incerca...
Elena 18+ cu un
cuminte

Mycya spune:
citat din mesajul lui Dragaica Vai fetelor iese si omul pentru 2 ore si voi umpleti 6 pagini ![]() ![]() La noi sunt +14 grade ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dupa 2 ore abia am ajuns acasa, rupta de picioare si cu dureri de burta, asta-i......fosta-i lele cat ai fost.....acum abia mai rezist prin magazine tre sa ma asez neaparat pe o bancuta ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita ![]() ![]() ![]() |
dragaica macar te bucuri de vreme frumoasa,14 grade e super eu as sta numa afara sa fie aici asa cald

btz_ovi spune:
Carla hai ca ne-ai innebunit cu varzuca ta.Baga reteta sa ne miscam si noi poponetzele in bucatarii!!!!21+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Creatza11 spune:
puiutz sa sti ca nici eu nu l-am simtit pe bebe pana acum....si tot asta ma rog si eu.....sa-mi dea un semn.
18+