Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 21
maya71 spune:
Buna burticutelor! M/am adunat de pe drumuri...
Fetelor, sunt contrariata rau... se zice ca s/au terminat vaccinurile ptr bebei, chiar era o mamica care a nascut prematur si se temea ptr viata bebeului ei de doua luni.
Ptr ce se mai plates asigurarile de sanatate... Eu in 20 de ani de munca am beneficiat doar o data de spitalizare si ca mine mai sunt atatia... unde sunt banii, ce se face cu ei... mizerie in spitale, tratamentul trebuie sa il aduci de acasa, de multe ori nu te interneaza ca nu sunt locuri, cate doi intrun pat, spaga e spaga (scuze... exceptiile exista) pe voi v/am 'auzit' ca medicul nu asista la nastere, ne plimba de la un cabinet la altul... Ha, sunt revoltata de nu mai pot... sunt ca un leu in cusca, scot foc pe gura ca un dragon... REVOLTATOR
Putin mai devreme, la stiri este un caz in care parinti au murit... iar fratele mai mare a trebuit sa se angajeze ca sa poata sa il creasca pe fratele mai mic... si vrea sa/l infieze (amandoi fiind niste copii) ca sa/i fie si tata si mama...

si cati mai sunt ca ei... cate sufletele crare au nevoie de ajutor...
maya71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
E foarte bun, mie una imi place la nebunie, faza cea mai dura e ca din 2 capacele cu orez faci ditamai wook-ul, orezul asta se ufla asa de frumos. E rapid si satios, ma scot repede nu stau ult la bucatarie http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 17+ de si ![]() |
Dragaicoooo, stii ca am salvat reteta ta... am facut 'sertaras' cu retete, 'sertaras' cu 'oblojeni', sertaras cu analizele necesare, si tot asa... cand e nevoie de ceva... pac, un search si se rezolva... asa ca de acum nimic nu se pierde, totul se transforma

maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 fetelor ce frumos vb voi de bebeii vostri ![]() ![]() ar fi avut si al meu joi 23 de saptamani.....offff scuze ![]() |
Mirela, si eu ma gandesc mereu... la mine ar fi avut 17 saptamani si 5 zile dar daca nu a fost sa fie...sper ca de acum in colo o sa fie un sufletel care vrea sa fie printre noi.
Trebuie se fii optimista, DD le aude...dar toate la timpul lor se pare si cu un rost.

21+cu
...IUBESC 2 BARBATI
17+ de