Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulia_N spune:

Citat:
citat din mesajul lui mov_79

urata sperietura
cred ca ii strangeam de gat.......
eu am de 14 ani
tu?
va pup am plecat acasa intru mai tarziu

23+

asa am zis si eu..sa ma duc sa fac scandal...dar cred ca nu reuseam decat sa ma enervez eu si mai tare si nu de asta am nevoie asa ca am renuntat!
de la 7 ani...asta e! bebelusii nostri sa fie bine in rest nmk nu mai conteaza.

Pupici

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Vai fetelor ce m-ati amuzat cu problemele voastre legate de somn si de pozitia lui bebe.Eu nu m-am gandit niciodata la asta,dar zic si eu ca Mycya:bebe sta in lichid si se aseaza el cat mai comfortabil.Bebe meu e atat de cumintel:noaptea doarme iar dimineata la 9 se trezeste odata cu mine.
Carla nu am stiut ca ai o sarcina cu probleme .Sincera sa fiu stiam de procedura FIV dar nu credeam ca sarcinile sunt in general mai "pretentioase" sa zic asa fata de cele "normale".Sper sa fie totul ok pana la nastere
Mirela2 imi pare rau sa aud vestea proasta .Poate ai puterea sa ne povestesti ce s-a intamplat
Maya scumpa Maya...te pupacesc dulce sufletelul nostru drag.Ce ai mai facut cu "chiriasii" tai simpatici din bucatarie?

Voi aveti probleme cu respiratia?Cred ca bebe al meu intr-un exces de energie apasa pe acolo si nu ma lasa sa respir

21+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

burticutze dragutze...eu ma retrag ori pe seara...ori pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia_N spune:

apropo...cine mai ziceai ca e cu diabet?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Mycya, ! In noaptea aceea si mie mi s-a parut ceva diferit de miscarile intestinelor, dar precum am spus, nu stiu daca nu cumva visam sau poate mi s-a parut... In fiecare seara cand ma bag in pat astept cu nerabdare, poate mai simt ceva asemanator!

Elena 18+ cu un cuminte

pai sa stii ca probabil era bebe mai ales ca seara is ei mai activi datorita relaxarii uterului.si oricum is scurte miscarile si de aia nu ai putut face diferentza daca era vis.sper sa simti cat mai curand un sutuletz

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica
Eu deja arat ca o balena la 17 saptamani.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 17+ de si

vezi ce bataitza ei tu daca mai zici asa,arati super,eu cand ma uit la burtica ta ma topesciti sta asa de bine,si nici nu te-ai ingrasat dupa cum ai spus chiar tu.in momentele astea esti mai frumoasa ca oricand sa nu mai spui ca esti ca o balenutza ca ei nana

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:

vezi ce bataitza ei tu daca mai zici asa,arati super,eu cand ma uit la burtica ta ma topesciti sta asa de bine,si nici nu te-ai ingrasat dupa cum ai spus chiar tu.in momentele astea esti mai frumoasa ca oricand sa nu mai spui ca esti ca o balenutza ca ei nana

19+

Gata draga o balenuta nu o balena
Carla mai pune poze cu burtica, ma lasi asa cu ochii in soare cu cine ma copar eu

Mergi la inceput

Citat:

bumblebee ma enervezi cu nervii, ma uit la pozele tale....nici macar nu se cunoaste burtica si ai deja 20 de saptamani

Ha ha,burtica ta cu 2 locatari arata ca a mea numai cu unu,numai ca a mea e putin mai micuta si e umflata mai de sus,sa zic asa.Deci no worry,tu ai 2 si e absolut normal sa fie mai marisoara.Iar Bumble arata ca un fotomodel,nici nu ai zice ca e insarcinata,iar eu deja merg legata ca o rata cu balonu in fata

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor merci

btz_ovi am fost colega cu voi aici dar o perioada scurta, doar pana la 6s cand am aflat ca s a oprit din evolutie.

.....o sa fie bine data viitoare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

fetelor merci

btz_ovi am fost colega cu voi aici dar o perioada scurta, doar pana la 6s cand am aflat ca s a oprit din evolutie.

.....o sa fie bine data viitoare

Offf,cata nedreptate ,cuvintele sunt de prisos.Trebuie doar sa ai incredere in cel de sus si sa fii optimista.Multi

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput