Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 14
Mycya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
Ha ha,burtica ta cu 2 locatari arata ca a mea numai cu unu,numai ca a mea e putin mai micuta si e umflata mai de sus,sa zic asa.Deci no worry,tu ai 2 si e absolut normal sa fie mai marisoara.Iar Bumble arata ca un fotomodel,nici nu ai zice ca e insarcinata,iar eu deja merg legata ca o rata cu balonu in fata 21+cu ...IUBESC 2 BARBATI Us My Baby Boy |
btz_ovi tre sa pui neapart poze sati vad burticutzamereu ma gandesc cand povestesti de easi mie mia mai facut sotu o pozica azi,uite acu ma duc sa o pun pe picasa.
19+
Dragaica spune:
Ha ha,burtica ta cu 2 locatari arata ca a mea numai cu unu,numai ca a mea e putin mai micuta si e umflata mai de sus,sa zic asa.Deci no worry,tu ai 2 si e absolut normal sa fie mai marisoara.Iar Bumble arata ca un fotomodel,nici nu ai zice ca e insarcinata,iar eu deja merg legata ca o rata cu balonu in fata 21+cu ...IUBESC 2 BARBATI Us My Baby Boy |
Si mie imi place sa merg leganat ca o rata, parca m-a tacanit, port scurt, mulat, colanti, orice numai sa se vada burta
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 17+ de si
btz_ovi spune:
Mycya hai ca promit: acusi fac o poza si nu ma intereseaza daca ies nasol,o voi pune pe picassa sa ma vezi cu balonu in fata
21+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulia_N da ti ne si noua parola, sa va admiram si noi burticile!! multu' 16+ |
Ti-am dat PM cu parola.Te asteptam cu pozele tale.
21+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
Mycya spune:
citat din mesajul lui Iulia_N da ti ne si noua parola, sa va admiram si noi burticile!! multu' 16+ |
iulia tiam trimis un mesaj privat cu parola
19+
Mycya spune:
Ti-am dat PM cu parola.Te asteptam cu pozele tale. 21+cu ...IUBESC 2 BARBATI Us My Baby Boy |
am trimis amandouaabia ast btz_ovi sa o vad
Dragaicasi eu la fel fac ca tine ma imbrac cat mai stramt ca sa ma laud cu burticutavb aia imi e asa draga cum sa o tin ascunsa,colanti fustitze scurte si bluzite mulateca doar nu avem burtica asa frumoasa mereu
19+
Mycya spune:
citat din mesajul lui Iulia_N Multumesccc!!!! o sa fac o sedinta foto diseara! pupiceii 16+ |
abia asteptammie una imi place asa mult sa ma uit la burtici Doamne Doamne
19+
maurice spune:
Buna fetelor dragi, ma bucur ca v-am regasit, m-am intors duminica din vacanta, m-am gandit deseori la voi si abia astept sa ma apuc sa citesc romanul vostru din urma .
Imi trecea prin cap la un moment dat sa gasesc un internet, sa printez cateva capitole si sa le citesc in avion, si as fi facut-o dar pe insulita stateau cam prost cu internetul si am renuntat.
Sunt nerabdatoare sa citesc ce-ati mai facut, sper ca este bine toata lumea!
Mie mi-a prins tare bine vacanta, a fost cald iar soarele si baile in mare au avut efecte miraculoase asupra psihicului si fizicului meu, m-am simtit extraordinar de bine, in ciuda caldurii, mi-au trecut:greturile, durerile insuportabile de picioare pe care le aveam noapte de noapte, iritatiile si mancarimile ingrozitoare ale pielii,durata scurta a somnului (dormeam cate 10 ore), lipsa poftei de mancare (de la sarcina am slabit 3 kg, m-am intors cu juma de kg in plus, ura!, am ajuns la 51 kg), si am un alt chef de viata.
Am vorbit amandoi cu bebelusa, am stat si cu brutica dimineata la soare, i-am aratat pestii la snorkeling si cred ca a fost si ea tare fericita de ne-am simtit asa bine toti 3.
Am vazut mesajele de mai sus, ati vorbit de miscari in burtica si de burtici care se vad/nu se vad. Abia astept sa aprofundez, mi se parea si mie uneori ca simt niste miscari scurte, si nu aveam pe cine sa intreb daca sunt miscarile bebeului sau doar niste intestine infuriate . Aceeasi nelamurire o am si acum, e posibil sa simti o miscare clara de la bebe, la varsta asta de 16-17 saptamani? Nu ar trebui sa simti doar niste usoare fluturari?
Poate pun si niste poze, daca aflu cum, o sa vedeti ca ma numar printre putinele fete la care nu prea se vede burtica.
Enik, cand am plecat erai suparata ca se vedea ceva la inimioara la eco, ce ai mai facut intre timp, sunteti bine?
Racusor, data trecuta am fost racite in acelasi timp, acum cred ca ne incearca rautatea asta iar, ieri din obisnuinta vacantei la caldura am iesit in balcon aproape dezbracata, de cateva ori, si azi pe cine ustura un pic gatul si stranuta?
Sa dea Domnul sa ne treaca!
, ma duc sa citesc in timp ce mai rezolv si din treburile de la birou
17+