Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 12
enik83 spune:
dragaica..unde trebuie sa intru sa vad si eu minunatia de orez facuta de tine ??
17+ cu o minune de
poze
mov_79 spune:
in prima luna
octombrie - 5,7
decembrie - 5,9
februarie - 6,2
acum incepe sa apara si rezistanta la insulina....:(
tu cum stai?
23+
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui enik83 dragaica..unde trebuie sa intru sa vad si eu minunatia de orez facuta de tine ?? 17+ cu o minune de poze |
La pozele mele
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 17+ de si
Iulia_N spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mov_79 in prima luna octombrie - 5,7 decembrie - 5,9 februarie - 6,2 acum incepe sa apara si rezistanta la insulina....:( tu cum stai? 23+ |
oau..super esti!!
eu: noiembrie 6.9
febr: 7
dar sa nu ti povestesc ce am patit chiat la asta ultima. am facut o la un laborator cu care lucreaza med de fam. mi a dat un rezultat de am murit..8.9 m am speriat de moarte, am plecat plangand de la birou direct la spitalul unde sunt luata in evidenta si cand colo era 7...nu mi venea sa cred ce diferenta.
m am jurat ca nu o sa o mai fac decat la spital!!
de cat timp ai?
16+
carla_2008 spune:
Dragaica asa stateau si ai mei pana acum,unul peste celalalt,baietelu deasupra.Si ce-si mai dadeau picioare in cap la eco,sa ma pis pe mine de ras nu alta!!
Acum deja au mai crescut si nu mai au loc sa stea tot asa,o sa vezi se mai muta ei,se intorc....pai fetita ieri statea efectiv in cap cu fundicu in sus,mi-a dat si poza!!!
Iulia da de asta mi-e teama si mie ca o sa ajung sa dorm in fund
Iuii fetelor,ieri la eco am stat vreo 10 min pe masa ,sa-i tot masoare ,sa vedem ce si cum;si ca de obicei la eco stai la orizontala....Dintr-o data am ametit,mi s-a intunecat in fata ochilor si mai aveam 2 secunde si lesinam daca nu ma ridicau de acolo in fund.Stiam ca nu-i voie sa stai pe spate dar nu stiam ce senzatii pot aparea dupa.Bebeii cu placenta apasa pe vena cava,nu ajunge destul sange la inima si creier si de aceea eram la un pas sa lesin.Plus ca dupa episodul asta mi-a fost rau toata ziua!!!!
Deci nu stati pe spate!!!!ca am vazut pe careva ca se mai trezea asa din somn!!!Nu se oxigeneaza bine nici placenta astfel!!!!!
Denisa
19+ fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
mov_79 spune:
urata sperietura
cred ca ii strangeam de gat.......
eu am de 14 ani
tu?
va pup am plecat acasa intru mai tarziu
23+