Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 11
Mycya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
E foarte bun, mie una imi place la nebunie, faza cea mai dura e ca din 2 capacele cu orez faci ditamai wook-ul, orezul asta se ufla asa de frumos. E rapid si satios, ma scot repede nu stau ult la bucatarie http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 17+ de si |
nici nu ma mai uit la poze ca ma urc pe pereti ca vreau si eu,si cum azi sunt o mare puturoasa,nici din pat nu am chef sa ma ridic apoi sa ma duc la supermarket sa fac cumparaturi .trebuie sa imi pun pofta in cui
19+
mov_79 spune:
Iulia_N, tu ai zis ca ai diabet? stiu ca o fata de aici spunea ca are....nu de alta dar si eu am si poate mai schimbam din experienta
23+
Cris2010 spune:
citat din mesajul lui Mycya
ea oricum nu doarme in capca doar e in lichid acolo si se muta ea in asa fel incat sa stea bine.eu dorm pana si pe spate cateodata si nu ca vreau ci asa ma trezesc oricate perne as pune pe langa mine,le mut in somn nu stiu ce fac. 19+ |
Eu am tras o sperietura grozava azi dimineata. M-am trezit ca dormeam direct pe burta. M-am intors repede pe spate si a inceput asta mica sa se miste, mama, mama... Primul gand a fost ca am sufocato, de parca ea respira pe nas. Sper din tot sufletul sa nu-i fi facut rau.
Ideea este ca ieri nu mai puteam sta nici pe stanga, nici pe dreapta, doar pe spate. Cand stau pe parti ma doare rau sub coasta stanga si se intensifica durerea da ca nu ma mut altfel. Joi ma duc la medic cu rezultatul de la morfo, sunt tare curioasa de ce ma doare, ca n-am auzit pe nimeni pana acum cu asa dureri
Cris 22+ cu
puiutz_mic spune:
Carla, pana la urma a fost bine ca te-ai dus la medic, ti-a dat tratament pentru contractii. Ma bucur ca nu e nimic grav! Multumesc pentru felicitari!
Mycya, ! In noaptea aceea si mie mi s-a parut ceva diferit de miscarile intestinelor, dar precum am spus, nu stiu daca nu cumva visam sau poate mi s-a parut... In fiecare seara cand ma bag in pat astept cu nerabdare, poate mai simt ceva asemanator!
Dragaica, m-ai distrus cu orezul tau! Trebuie sa fac musai!!!!
Elena 18+ cu un cuminte
Dragaica spune:
bumblebee ma enervezi cu nervii, ma uit la pozele tale....nici macar nu se cunoaste burtica si ai deja 20 de saptamani
Eu deja arat ca o balena la 17 saptamani.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 17+ de si
Iulia_N spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mov_79 Iulia_N, tu ai zis ca ai diabet? stiu ca o fata de aici spunea ca are....nu de alta dar si eu am si poate mai schimbam din experienta 23+ |
da, credeam ca sutn singura pe lume
si cum esti cu hemoglobina?
16+
bubster spune:
cris , eu dorm f agitata,asa mi e felul . si am prostul obicei sa dorm pe partea unde e si incep sa ma panichez...k dak o stalcesc...dak ii stalcesc oscioarele...dar la primul semn al ei ma linistesc...numai k ma doare ff tare cateodata partea dreapta p care e bebe si abia pot sa merg si iar incep sa ma invinovatesc k sunt o mik somnambula si nu stiu ce fac noaptea...
Iulia_N spune:
citat din mesajul lui Mycya
ea oricum nu doarme in capca doar e in lichid acolo si se muta ea in asa fel incat sa stea bine.eu dorm pana si pe spate cateodata si nu ca vreau ci asa ma trezesc oricate perne as pune pe langa mine,le mut in somn nu stiu ce fac. 19+ |
off...cate idei si ganduri...vb bunicii mele...ati inebunit mama voi cu copii astia...eu veneam de la sapa, cu burta mare mancam si dormeam orice si oricum...si iete ce copii mari si sanatosi am
!! voi disperati copii cu ideile voastre....auzi sa doarma in cap..!!!
16+[fetita[
bubster spune:
la mine mai e o '' buba'' noaptea,pe langa faptul k nu prea pot sa dorm...ma ia cate o foame...si incep p la 3 ... 4 dim sa ma gandesc la ce as manca...asa k la mine in camera in permanenta sunt pungi,pungute si alte chestii fosnitoare cu ceva de rontait