Poveste trista (malformatie congenitala cardiaca)
Raspunsuri - Pagina 3
IoDam84 spune:
Pentru toate mamicile care mi-au scris , va multumesc pentru incurajari..Durerea este la fel de mare..in fiecare zi.Incercam sa ne revenim,sa facem ceea ce faceam si inainte, eu insa la serviciu momentan nu ma pot intoarce pentru ca as merge degeaba, nu ma pot concentra.Sotul meu este la fel de puternic pentru mine, eu insa nu pot- plang in fiecare zi, si nu pot sa ma abtin sa nu ma gandesc ca acum ar fi trebuit sa am grija de puiul meu, nu sa plang dupa el.Acum e si mai rau pentru ca vine Pastele si ne gandisem deja cum va fi sa il avem pe Alex cu noi, iar acum va fi asa pustiu, parca nu are nicio insemnatate acum...
Eseea spune:
vasicuta, Ioana, pur si simplu nici nu stiu ce sa va spun, cate au de tras unii oameni intr-o singura viata......
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
diana_g spune:
buna,sunt diana...o mamica de ingeras,BOGDAN-MATTEO.
in primul rand,condoleante Ioana.imi pare rau pentru ce s-a intamplat si sunt alaturi de tine.te inteleg perfect prin ce treci dar trebuie sa fii tare sa-ti faci curaj sa mergi mai departe. viata e dura dar Dumnezeu ne da putere sa trecem peste toate greutatile.
din pacate si eu am trait o experienta asemanatoare cu a ta,baietelul meu s-a nascut cu o malformatie foarte grava la inima(hipoplasie a inimii stangi),a fost operat si la 3 saptamani dupa interventie nu a mai rezistat si s-a dus la ingerasi.desi au trecut 2 ani mi se pare ca s-a intamplat totul ieri.durerea va ramane pt totdeauna si nu o sa-l uitam niciodata,el e ingerasul nostru si de acolo de sus are grija de noi.il iubim mult si ne e tare dor de el...
aveti grija de voi
annya9 spune:
Imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva... Sa va de Dumnezeu putere...
Am si eu o intrebare, daca vrei imi poti raspunde pe MP, cine ti-a facut prima morfo?
Si eu am trecut prin ceva aemanator. La a doua morfo dr. mi-a spus ca bebe are ceva la inimioara... Am fost la inca 4 medici care au infirmat. La ultima morfo a fost chemat un dr cardilog pediatru, care m-a linistit si a infirmat si el cele spuse de dr.
34+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
IoDam84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui annya9 Imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva... Sa va de Dumnezeu putere... Am si eu o intrebare, daca vrei imi poti raspunde pe MP, cine ti-a facut prima morfo? Si eu am trecut prin ceva aemanator. La a doua morfo dr. mi-a spus ca bebe are ceva la inimioara... Am fost la inca 4 medici care au infirmat. La ultima morfo a fost chemat un dr cardilog pediatru, care m-a linistit si a infirmat si el cele spuse de dr. 34+ Radu Alexandru poze noi, 33 saptamani www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii |
Imi pare tare rau ca treci si tu prin emotii,stiu cum este, sper din suflet sa fie totul bine si bebe sa fie sanatos.
Am incercat sa iti trimit PM dar se pare ca nu accepti- probabil vreo setare, si nici nu as vrea sa fac public numele primului doctor...Ceea ce iti pot spune pentru ca m-am documentat intre timp este ca in Bucuresti cei mai buni ecografisti par a fi Herghelegiu si Pop si sa iti recomand site-ul ecografieplus.ro, se pare ca la Iasi este un doctor care face un foarte bun diagnostic prenatal pe probleme cardiace- Iliev Gheorghe.
annya9 spune:
Ioana, eu sunt in 35 de saptamani....nu mai am timp sa mai fac programari mai ales la Herghelegiu sau Pop. Am incercat acum cateva luni, si la unul si la celalalt si ma programasera undeva in mai. Ori eu nasc pe la jumatatea lui aprilie. Oricum...eu totusi sunt optimista, pentru ca tipul care a asistat la ultima morfofetala, este cardilog pediatru si mai nou tocmai se intorsese de la un curs din Franta pentru cord fetal...este un medic f cunoscut din Fundeni. Doctorita care a avut dubii si care mi-a spus ca bebe s-ar putea sa aibe ceva la inimutza este de la Clinica Academica, ea l-a chemat, iar el a contrazis-o in timp ce-mi facea ecografie si i-a explicat unde gresea. Eram curioasa daca nu cumvao fi aceeasi persoana.
Doamne-ajuta sa fie bine...si ...in asemenea situatii, cuvintele sunt de prisos... Imi pare rau...
34+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
IoDam84 spune:
Annya, nu este vorba de aceeasi doctorita. E foarte bine ca pediatrul cardiolog era avizat pe aceasta problema, sigur stia ce spune mai ales daca a facut si specializare pe cord fetal.Iti doresc multa sanatate si tie si lui bebe si nastere usoara.
annya9 spune:
citat din mesajul lui IoDam84 Annya, nu este vorba de aceeasi doctorita. E foarte bine ca pediatrul cardiolog era avizat pe aceasta problema, sigur stia ce spune mai ales daca a facut si specializare pe cord fetal.Iti doresc multa sanatate si tie si lui bebe si nastere usoara. |
Iti multumesc mult! Si tie putere si speranta ca Doamne-Doamne va va trimite din nou o minune.
34+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
Mariana_D spune:
IoDam84 : Sa dea Dumnezeu ca rana pe care o ai in piept sa treaca si sa gasesti puterea de ati ridica fruntea si de a merge inainte. Multa putere si mult curaj ! Sunt sigura ca vei avea forta in continuare sa aduci pe lume un bebelus sanatos! Sincer, eu nu pot sa spun ca iti recunosc durerea, nu sunt mama. Dar sper ca Dumnezeu intr-o zi sa faca si minunea asta, atunci cand va veni timpul. Mult noroc si mult curaj!
vias spune:
citat din mesajul lui annya9 Ioana, eu sunt in 35 de saptamani....nu mai am timp sa mai fac programari mai ales la Herghelegiu sau Pop. Am incercat acum cateva luni, si la unul si la celalalt si ma programasera undeva in mai. Ori eu nasc pe la jumatatea lui aprilie. Oricum...eu totusi sunt optimista, pentru ca tipul care a asistat la ultima morfofetala, este cardilog pediatru si mai nou tocmai se intorsese de la un curs din Franta pentru cord fetal...este un medic f cunoscut din Fundeni. Doctorita care a avut dubii si care mi-a spus ca bebe s-ar putea sa aibe ceva la inimutza este de la Clinica Academica, ea l-a chemat, iar el a contrazis-o in timp ce-mi facea ecografie si i-a explicat unde gresea. Eram curioasa daca nu cumvao fi aceeasi persoana. Doamne-ajuta sa fie bine...si ...in asemenea situatii, cuvintele sunt de prisos... Imi pare rau... 34+ Radu Alexandru poze noi, 33 saptamani www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii |
daca suni sa-ti faci programare la Pop si spui situatia...adica cineva..un medic ti-a spus ca ar avea copilul ceva la inimioare...te va primi..in cateva zile.
Daca vrei sa te ajut sa ajungi la Pop..scrie-mi un PM.
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE