Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

IOANA, La multi ani!!! Sa fiti fericiti si alaturi cat mai multi ani, toti 4!

Multumesc de sustinere, fetelor, e chiar bine acasa, desi ideile mele de mancare de regim sunt f putine.

IOANA, branza mai am (o cutie, ca expira pe 23), dar laborator nu avem . Minunat, nu?

MIHAELA80, mama ce plimbare!!! Noi am iesit ieri in parc si a fost horror, un praf imens, chiar si in parc (de ne piscau ochii si gatul) si singura aleea pt bicilete/carut (stefi era cu bici) era hiper-aglomerata de toate mijloacele de deplasare cu roti posibile. Asa ca am ajuns acasa in ultimul hal de oboseala, dupa o ora. Am hotarat sa mergem de acum incolo in Muzeul Satului.

Ultimele vesti: ieri ne-a sunat doctorul la care am fost internati, ca a iesit rezultatul la copro la Anna si are Salmonella.. Deci, a mai adaugat 2 medicamente de lista si asa luuunga. Anna a ajuns sa inghita mai multe medicamente decat mancare pe zi. .

Duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello si de la noi!

Ieri noapte mi-a vomitat Sarah la greu, cu febra mica si simtit rau. ieri a fost bleaga toata ziua, stare subfebrila, dar fara vomitat, azi vad insa ca slava cerului, e mai bine.

Ioana, la muuulti ani, plini de fericire, bucurii si muuulte impliniri pe toate planurile!

Madau - tare as fi mers si io ieri la mare. Asa un chef aveam... da' cu Sarah bolnavioara...

Tania- horror episod ati tras si voi! Nu ai facut si tu cva reclamatie la OPC cu Fagaras-ul? Sanatate multa piticaniei!

---

Astazi cand aveam si eu ceva timp liber, s-a innorat si sta sa ploua. As merge la circ dupa-amiaza, in cazul asta.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Ioana, La multi ani! Si noi cu antibiotic, tot otita, a doua in 3 luni la aceeasi ureche
Tania, Noki - sanatate la fete!
Cami, sanatate!

Cristina 17 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Sanatate tuturor bolnaviorilor, of, iar s-au inmultit.

Tania wow, ce-ati tras. Un spital privat, gen Medlife,nu e in Sibiu? MIe nu-mi mai trebuie medicina de stat in veci, chiar ne gandim sa si facem un abonament pentru Ilinca.

Madau si Ilinca e cu muci, ca e la moda Sper sa nu mai aiba si altele. Si eu care vineri ma bucuram ca mi-a mers mandra o saptamana intreaga la gradi, acum iar face o pauza (spre bucuria ei).

Da, parcurile sunt aglomerate, dar eu si asa sunt multumita, vad oameni, iarba (flori inca nu), parca a prins orasul viata. Ce-as mai pleca intr-o vacanta

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tania aoleu prin ce ati trecut! Sanatate multa, sa va razboiti acum cu salmonella!
Mancaruri de regim - supa de zarzavat, carne la gratar, orez, morcovi, brocoli daca nu e f rau, macaroane cu branza nu prea grasa, mar copt cu/fara branza de vaci... cereale de bebelusi orez cu roscove de la nestle facute cu lapte fara lactoza, lapte fara lactoza in sine...

Noki cum mai e Saralina? A mai facut pana la urma diaree? Sanatate!

Ioana la multi ani, sa ai multe bucurii!!!

Miha bravo pt activitatile sportive!

feli sanatate Ilincutei!

crissy sanatate Elisei!

Cami sanatate!

Roxi prostioarele din reviste - pai pur si simplu le-am obisnuit ca nu cumpar asa ca s-au obisnuit sa nu ceara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

'neata!

ioana mii de scuze pentru intarziere..La multi ani!!! Sa ai parte de fericire, noroc si iubire

noki sanatate multa sarahei . ai fost la targ, te-ai decis unde si cum pentru vacanta?

crissy sanatate multa frumoasei tale si noi ne luptam cu otita de vreo 2 saptamani si ceva deocamdata facem numai aerosoli si trebuie sa curatam bine de tot nasul pentru ca altfel nu trece. tu cum te mai simti?

tania vai ce ati mai tras, sanatate multa va doresc si tie putere .cheama protectia consumatorului si da-le cutia de branza.e pacatoasa rau smantana.aveti grija de voi

meemsy fetele frumoase.

feli sanatate multa ilincutei, vad ca si voi le trageti ca si noi, sper sa le dovedeti repede.

cami ai grija de tine, sper ca deja te simti mai bine . dariuca cum mai este dupa tratament?

madau si unde mergi pana la urma in concediu? cum a fost la teatru? unde ati fost la mare?

lavi daca iti spun ca de 3 zile ma bate la cap neincetat sa ii cumpar revista nu stiu care a vazut ea ceva cu sclipici intr-o revista. si nu vrea sa priceapa deloc, a plans zilele astea,in dimineata asta s-a trezit iar cu gandul la alea, deja ma lasa nervii

Ai mei cu otita in continuare sper sa se rezolve odata ca am obosit cu amandoi acasa,la mine glicemia a scazut binisor dar a ramas tot peste limita superioara, iar tgo si tgp au iesit foarte bine .

o saptamana excelenta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

roxi, sanatate multan tuturor!
si flavi, la fel ne bazaie daca vrea ceva , chiar si luni de zile.nu neaparat reviste.de obieci daca vede ceva la copiii de la gradi. initial nu-i luam, cu speranta ca uita,dar daca ii place, o tine asa continuu.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Oau, Roxi, macar ai ceva vesti bune legate de tine. Spor la scazut nivelul glicemiei! Am citit e net ca sunt ceva saline de apartament la voi in Bucuresti - cautam la noi in Iasi, unde a dat faliment.

Tania, la fel ca Noki, ma gandeam mai mult la OPC, decat la un laborator oarecare. Eu zic ca merita sa incerci, doar e cauza belelilor la voi. pupici printesei bolnavioare, sa-si revina cat mai repede!

Morgano, pup fetele!

Crissy, pupam burtica si urechiusa Elisei, sa-i treaca buba!

Madau,sa va fie de bine plimbarea!

Sanatate la mucosii mici si mari!!

E suuuuuuuuuuuuuuper vremea afara, iupiii, a venit primavara/vara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ioana, cu intarziere La Multi Ani!! Sanatate multa!

Doamne Tania prin cate ati trecut! Nu imi vine sa cred ca e de la branza! Cred ca ar trebui sa faci reclamatie, macar sa fie pusi in garda si altii!

Noki sper ca v-ati refacut complet!

Roxiut ma bucur ca tu esti ceva mai bine....dar cu otitele ce aveti de le tineti asa de mult! urechiusele!

Cristina sanatate si voua vad ca si voi sunteti `fan`otite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna !

Eu am pierdut toata dimineata pe hol la ORL - pe la 4 dimineata a inceput sa ma doara urechea de-mi venea sa musc perna! Am otita acuta congestiva (sau cam asa ceva) si amigdalita acuta - intru pe tratament puternic. Asta e ! Dariuca e bine deocamdata. Sper sa n-avem surprize.

Cam atat despre noi!

Sanatate multa si voua, Cristina!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput