Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (5)
Raspunsuri - Pagina 10
mihaela_80 spune:
Tania, legea spune ca in cazuri de salmonella spitalul e obligat sa anunte directia sanitara (sau autoritatea responsabila pe plan local), iar aceasta declanseaza o ancheta. Sper ca isi fac treaba cum trebuie.
Sanatate multa tuturor bolnavilor, mari si mici!
coralia76 spune:
Azi a fost zi de curatenie ...m/am apucat de toate nebuniile odata ...dar am timp sa le termin ca doar sunt acasa nu?
Aoleu Tania salmonella ....saracuta Anna ,macar reusesti sa/i dai atatea medicamente?La noi tot timpul au fost probleme cand trebuia sa ia Andreea siropuri..dintre toate doar nurofenul il accepta in rest cu chiu cu vai i le dadeam...
Deci pana la urma nenorocita aia de branza a fost cauza....si eu zic ca ar trebui sa te duci la protectia consumatorului cu cutia pe care o mai ai.
Roxi bravo cai ai reusit sa te tii de regim si ti/a scazut glicemia.Daca analizele la ficat sunt si ele OK esti pe calea cea buna cu tratamentul.Sper sa scapati si de otita cat mai repede sa poti duce prichindeii la gradi.N/ai gasit o cauza pentru otitele astea frecvente ale lor?
Ioana La multi ani si de la noi!Scuze de intarziere,pupici si sanatate!
Crissy pupam fetita cu urechiusa bolnavioara sa se faca bine repede!Si burticuta deja are 17 saptamani? Mai aveti un pic si ati ajuns la jumatate.
Noki cum mai este Sarah,a mai vomitat?
Camelia ai grija de tine! Sanatate!
Tania si eu am constatat ca in Parcul Sub Arini e praf mare..e si foarte aglomerat si de aia cred...Toata lumea cand e cald parca numai acolo se duce.Noi am fost in Dumbrava duminica,a fost super,aer curat,era lume..dar si spatiul e mai mare asa ca a fost bine Kinderii mei sunt fani gradina zoologica asa ca rar mai ratam cate un weekend fara vreo vizita pe acolo...cand e frumos afara bineinteles..
Feli sanatate Ilincai!
Coralia, mami de Andreea(14.11.2005) si Cristian (19.05.2009)
Noki_Lara spune:
Fetelor dragi, sunteti tare dragute ca ati intrebat de noi!
Am avut un week-end de cosmar: Sarah nu a mai vomitat, nu a facut diaree, am tinut-o cu Nurofen si s-a reparat (slava cerului)...DAR...eu am facut ieri dupa-amiaza o toxiinfectie alimentara cum nu am facut niciodata in viata.
Am mancat de pranz cu totii (mama included) ieri, dupa care de la ora 18.30 aveam bilete la circ cu Sarah si mama. Nu va pot descrie c rau mi-era, dar am zis ca sa-i fac o bucurie copilului care nu vroia ca eu sa plec acasa. Am vomitat de 2 ori acolo, da' rau, nene, apoi abia am reusit s-o duc pe mama pana acasa. CAnd am ajuns eu acasa da-i din nou vomitat non-stop. Cum luam un medicament anti-vomitiv, cum il dadeam afara. Noroc ca mi-am amintit remediul exceptional al lui Lavi, cu Cola, si am reusit sa nu mai vomit si sa pastrez in burta Ercefurylul. Plus frisoane, plus febra, plus rau de se invartea camera cu mine. Cand ma simteam nitel-nitel mai bine, pe la ora 23.30, o sun pe mama s-o linistesc, iar ea-mi spune ca si ei ii e rau, ca vomita si ea. M-am dus deci s-o oblijesc, ca la ea, cu diabetul, e muuult mai complicata situatia cand vomita.
Una peste alta, azi nu am fost la serviciu, dar acum sunt ok, mama insa e varza in continuare. Daca ma intrebati de la ce este, un raspuns plauzibil ar fi untul La Dorna, care a impregnat tortului un miros f puternic. Numai cand ma gandesc la el, imi vine rau. Dar Adi a mancat si nu a avut nimic.
Anyway, eu de la Dorna mi-am jurat ca nu mai iau veci nimic, mai ales ca am patit-o cu ei, cu laptele UHT in vara trecuta, cand laptele aflat in termen de garantie era ROZ!!!!
Asa ca am avut 2-3 zile de vis.
Dar asta seara am fost cu Sarah afara si a fost asa de fain si de cald. Sunt asa de happy ca a venit primavara!
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
felicia74 spune:
Doamne, ce povesti horror au aparut pe forum in ultimele zile, infectii alimentare, unele cu salmonela, otita la adulti, ce se intampla?
Va urez multa-multa sanatate!
Va dati seama cum se simt puii nostri cand trec prin asa ceva (diaree, durere de ureche), daca noi abia facem fata? of of
In seara asta am mai vazut ca a murit Mile Carpenisan, wow, ce sentiment aiurea sa vezi cum mor tot mai multi de-o varsta apropiata. Credeam ca o sa cunosc sentimentul la 60-70 de ani, nu acum.
Ilinca e tot cu muci garla, nu-i lasa pe bunici sa-i curete nasul, iar bunicii ca sa stam linistiti la serviciu ne-au zis ca azi nu a avut probleme cu nasul. Acum insa abia poate vorbi.
Pe de alta parte, soacra-mea a vazut la emisiunea dr Oz ca nasul trebuie spalat cu o ustensila gen vas roman cu tutur, si a tras ea concluzia ca nu trebuie sa-i tragem mucii cu aspiratorul. Plus ca a mai vazut tot ea, la alta emisiune tv ca un neurolog spunea ca aspiratul nasului ii poate provoca leziuni pe creier pacientului. Informatie curata tv-ul asta, nene, ce ne-am face fara el
Deci no way sa foloseasca batista bebelusului in lipsa noastra.
Si eu ce fac? De cate ori se imbolnaveste Ilinca, imi iau concediu medical?
Ca ei nici temperatura nu i-o iau, ca "nu vrea Ilinca". Si gata!
Evident, ca acum si doru e panicat tot, mie imi vine sa ma tot duc... Wow, bine a venit primavara
Whatever!
Azi cred ca am reusit s-o sperii pe Ilinca, cu doctorul, i-am zis ca daca nu sufla mucii ajungem iar la doctor si facem injectie, din cauza de otita. Sinistra explicatie, dar sper sa mearga, ca este singura optiune ce mi-a mai ramas. Cum s-or descurca parintii care nu au ajutor si lucreaza program normal (adica minim 8 ore, plus ceva timp pe drum), nu stiu.
Dar cred tot mai mult ca rostul femeii este acasa.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
lavi02 spune:
Aoleu Noki ce patanie, sanatate multa!
Ma bucur ca a functionat remediul cu Cola!
Tania ce marca de branza Fagaras era, sa stim si noi de ce sa ne ferim ?!
Ai facut si tu coprocultura, sa n-ai si tu salmonella?
Roxi ma bucur ca esti mai bine, sanatate copilasilor!
Bravo pentru regim!
Feli sanatate Ilincutei!
Daca ti-e dor de vacanta de ce nu incercati un week-end la Arbanassi + VT, e foarte frumos acolo si e zona de deal, in aprilie ar trebui sa fie inflorit si inverzit si mai cald decat la noi in zona de munte. Dezvolt subiectul, daca vrei
Cami sanatate multa!
Eu sunt foarte incantata de starea de mamica cu copii marisori, mai nou am tot felul de discutii interesante cu Silviuta in care Nati mai arunca si ea cate o pastila . Profit de anii astia pt ca peste vreo 4-5 ani o sa fiu mama de adolescenta si cred ca ma va mai baga ea in seama
tania-z spune:
NOKI, mama, ce poveste! Bina ca v-ati mai reparat. Si eu am patit-o acum 2 saptamani cu laptele Dorna rosu, la sticla. Din asta ii dau lui Stefan. Luasem vreo 3 sticle. Cand a luat Stefi prima gura, s-a pus pe pland, ca i-ai facut "rana la cerul gurii". Cand am gistat laptele, pisca!!!!, parca avea piper. Si un gust chimic....naiba stie ce-o fi fost in el. Am gustat TOATE cele 3 sticle - la fel! asa ca le-am aruncat. Oribil, sa nu stii ce sa mai cumperi.
LAVI, branza era MONOR. Mi-e mia=-au dat direct medicatie de Salmonella, fara testare de copro, ca a zis dr. ca sigur am si eu
FELI, la noi, la muci multi, merge Tobradex - picaturi oftalmice - pe nas.
Apropo de protectia consumatorului, ca sunt furioasa ne nu mai pot!!!!
AM avut azi inspectie la pensiune (noroc ca n-am fost acolo, ca faceam explozie de nervi si ii trimiteam dracului sa inspecteze mancarea pe care o dam copiilor si nu toate prostiile idioate). Mi-au calculat o amenda de vreo 4000 de roni , daca ati vedea din ce....exemple: ca nu e orar pus pe poarta - 5 mil, ca nu sunt 4 pahare si nu 2 in camere - 5 mil, ca nu scrie la receptie ca turistii au la dispozitie gradina+filigorie+parcare (ca sunt orbi, saracii, si nu vad singuri), 5 mil, ca nu iau temperatura frigiderului de 3 ori pe zi - 5 mil etc. Va dati seama, nu, ca toate aceste chestii care mi eimi lipseau, pun in pericol viata si sanatatea clientilor mei, de aceea trebuie puse amenzi serioase. Si doar vine Pastele, cineva trebuie sa produca
Sa vedem maine la cat se opresc cu suma.
mara95 spune:
ce idioti, astea-s motive adevarate? poate ca e corect dupa regulile lor, dar cred ca fac exces de zel.plus ca, sunt probleme mult mai mari in general, pe care nu le vede nimeni, dar'mite sa le mai si amendeze.
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Pasiune de Bijoux
ilenutza spune:
Ola, intru pe fuga pt ca am deschis calc ca sa imi fac agenda pt maine.Am citit pove de groaza cu dr., toxinfectii, , s-a deschis sezonul?
Sper sa se inchida rpd
Cola e antivomitiv???
Mie Dorna nu imi place DELOc la fel si brenac, i-am taiat de mult de pe lista.
Sapt aceasta imi montez filtru de apa la bucatarie, sper sa imi iasa mancarea mai gustoasa si mai sanatoasa
pupice COLECTIEI BOLNAVIOARE si Multa SANATATE!
LMA IOANA!un bucheta mare de
Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010
lavi02 spune:
Aoleu, Tania, Monor cumpar si eu destul de des
In alta prdine de idei ce mai motive de amenda!
Bine ca merg copiii in tabara la Navodari si ajung in spital cu toxiinfectie alimentara, dar tu daca nu ai afisat ca ai parcare si curte trebuie sa platesti amenda.
Noki cum se mai simte mama ta? Si voi?
Sanatate tuturor!
Ilenutza se pare ca da, e antivomitiv neoficial.
Va dati seama ce-o fi continand cola de functioneaza ca antivomitiv.
bb_alinus spune:
Sa spun, sa nu spun?
Hai poate se mai animeaza putin atmosfera: so, e oficial, o sa vina si la noi barza anul asta....oficial pe 17 NOV ( de ziua missei)
Si sunt atat de calma, oare de ce?
Ehe, mai am timp sa ma agit !