Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

continuare...

La spitalul de Pediatrie, la internare, prima problema: nu ma pot interna cu ea, nu sunt locuri. Mi s-a aratat un afis: sunt 19 locuri pt mame, in toata clinica (pt. tot Sibiu + imprejurimi !!!!!). Am inceput negocierile, impreuna cu sotul: nu am vrut sa o las singura, era slabita rau, speriata, sigur ar fi plans de ar vomitat intr-una, sare din pat, smulge perfuzia etc. Pana la urma, ne-a dat o rezerva la izolator, la sectia de nou-nascuti.

I s-au luat analize, nu a iesit nicio bacterie, urina OK, insa transaminazele la ficat marite (nu chiar de hepatita, dar mari). Duminica mananc si eu niste branza Fagaras, din acelasi lot ca si ea. La 3 ore mi se face rau, o tin intr-o greata si rau continu pana dimineata cand, pe la 7 lesin. Noroc ca eram cu asistentele in rezerva, ca venisera sa ii ia sange Annei. Mi-era ciuda pe mine, sa nu ma imbolnavesc, sa ma scoata de acolo. Constat si ca urina e inchisa la culoare si cu tenta rosiatica - tot ficatul? I-am spus doctorului la vizita si a aparut ipoteza unui stafilococ dezvoltat in branza, care sa fi emis ceva enzime toxice, sa ii fi provocat si Annei varsaturile. ALte variante, oricum nu prea aveam.

Timp de 4 zile, nu a avut scaun, febra nu, nu a prea mancat (decat din perfuzie). Cand a mancat, a vomat din nou, asa ca iar mi s-au inecat corabiile . A patra zi face si putin febra si incepe diareea. Concluzia: am venit in spital cu un virus si am luat de acolo si rotavirus. NU am avut de la inceput, ca trebuia sa debuteze diareea in 48 de ore de la varsaturi. Oricum testare nu se putea face - lipsa de bani. Totusi, Anna intra in forma, incepe sa manance, diareea inceteaza brusc, pare in ordine. Asa ca ne da drumul acasa cu recomandarea ca atunci cand are scaun sa mergem la privat sa facem analiza de rotavirus (asta e numai luni, ai mei pleaca la parastas maine, deci nu-l mai pot izola pe Stefan). Dar Anna e bine, a papat si aseara si azi dimineata (regim, bineinteles), e vesela, alearga (pe trei carari, e drept), eu zic sa va fi bine. Doamne-ajuta!

Am iesit cu diagnosticele:enterocolita acuta, tulburari hidroelectrolitice, reactie hepatica, otita media congestiva (da, a facut si asta in spital!), faringita acuta (pe fondul a ce avea inainte de internare) si acetonurie. Mai avem si un pomelnic de medicamente de luat, majoritatea pentru ficat.

Sper sa ne revenim complet. La iesirea din spital transaminazele nu scazusera prea mult, asa ca mai facem analize peste 7 zile, Daca tot nu scad, va trebui sa faca mai multe teste, pentru a descoperi ce are de fapt....

Cam asta e.
Va multumesc pentru urarile de sanatate .
Le-am citit pe forum, dar de pe Blackberry nu puteam posta.
Un weekend placut!

Editez sa va spun si ce prostie mare a facut in spital: am lipsit fix 5 minute, timp in care a reusit sa sara din patul ala inalt, cu gratii!! (ii cazuse o masinuta si o cauta). Asistentele nu m-au crezut, mi-au zis ca sigur am lasat-o pe scaun. Pe jos e gresie, distanta de foarte mare de sus, ca patul e la inaltine+ gratiile. Mi s-au taiat picioarele, am pipait-o, n-avea nimic! Pe urma am convins-o sa imi spuna cum a facut: patul meu si al ei erau puse in L. Cu aceiasi schema ca si acasa, a sarit sin patul ei in al meu si, de acolo, pe jos. Nu mai are rost sa spun ca, de la acel eveniment, nu mai puteam merge la wc, dush, decat daca chemam o asistenta sa stea cu ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Tania, of, slava Domnului ca sunteti mai bine acum, groaznic prin ce ati trecut, si cu vomitatul, si cu rotavirusul, si cu cazutul din pat. Of, de-abia ce te plangeai ca esti obosita si nu stii cum sa te mai imparti. Sanatate multa, refacere usoara (cand ii revine pofta de mancare pune ea la loc rapid falcutele) si Doamne ajuta sa nu ia Stefan nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

tania, bine ca sunteti pe drumul bun! stiu cum e in spital, dar mai ales sa ai puiul bolnavior.

e asa frumos afara!!!plecam la ZOO!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ioana_77, la multi ani, sa-ti aduca puii bucurii si sa aveti parte de multe zile frumoase impreuna!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

La multi ani fericiti, Ioana! Ce zi de nastere frumoasa ai :)

Am fost toata ziua afara, trei ore cu rolele, apoi la terasa, apoi inca trei cu bicicleta :) A venit primavaraaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ioana, Multi Ani fericiti si impliniti, o imbratisare calda de la mine, si toata admiratia mea!

Tania, Doamne prin ce-ati trecut!! Ma bucur ca sunteti acasa, saptamana ce-a trecut sa o puteti pune in urma voastra doar ca un episod urat care nu se va mai repeta. Anna

Miha80, ce fain!! Si la noi e primavara, mergem sa amortizam vremea asta superba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI, IOANA!!! Multa sanatate, bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!

Tania, sanatate multa va dorim! Slava cerului ca sunteti acasa! Tinem pumnii sa dati de cap problemei si sa va puneti pe picioare rapid!

Pe mine m-a lovit o gripa, ceva... ieri dupa amiaza a inceput sa ma doara gatul rau, apoi capul, ochii si toti muschii, ma lua cu frig si azi-noapte am facut si febra. Am inceput sa iau Ospen si coldrex, de dimineata tot rau mi-a fost apoi am cam bolit toata ziua, am dormit mult si acum pe seara am reusit sa ma ridic din pat. Ma simt mult mai bine acum.
Pe Dariuca am incercat sa o tin mai "departe de mine, azi am trimis-o la mama ca oricum nu aveam putere sa ma ocup de ea. As fi lasat-o de ieri, dar nu a vrut taica-su - oricum s-a ocupat el mai mult de ea...

Sanatate multa tuturor si un w-e placut de primavara va doresc!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Cami, sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

va pup, multumesc pentru urari!
intr-adevar, unul dintre cele mai frumoase cadouri a fost ziua minunata de afara, de care, insa, nu am beneficita, fiind izolata fortat la domiciliu cu sticlele de bere, vin si prajituri in fata

Tania, sanatate multa, multa! Nu mai aveti ceva branza sa o duceti la un laborator?

Cami, sanatate maxima si tie!

Multa sanatate la totata poporimea.
La noi Maria intra in a treia saptamana de tuse naspa, cu Stef sper sa terminam a doua tura de antibiotic pentru o otita recidivanta.Per ansamblu suntem bine, mai ales ca a venit primavara!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata!

Ioansa sa la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Tania horror prin ce-ati trecut. Bine ca sunteti acasa si Doamne ajuta sa fi scapat de probleme

Cami insanatosire grabnica, nu-i timp de bolit pe vremea asta asa frumoasa

Noi ieri am fost la mare , ne-am plimbat nitel pe plaja, am adunat melci si scoici (care apropo, miros de mi-au mutat nasul deja, trebuie sa le bag in cada la spalat si frecat), apoi ne-am oprit la un restaurant si am mancat fructe de mare, supa de rechin...nebunii din astea "pescaresti", e restaurantul nostru preferat si nu-l putem rata cand ajungem prin zona. Ne-am distrat super!

Miru insa a inceput sa produca ceva muci, sper sa ramana doar cu atat.

Fug la spalat de vase ca am o tona in chiuveta

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput