Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (5)
Raspunsuri - Pagina 7
bb_alinus spune:
Inuta da ce te inteleg cu primavara la voi, si noi ne bucuram de ea, avem 19 grade si soare frumos!!
Roxiut aveti grija de voi!
maria_alexia spune:
Ma bucur sa va aud vorbimd de primavara si pantofi . Noi inca avem in jur de 0 grade dimineata, sub 10 la pranz... De-abia am renuntat la cizmele imblanite si am trecut la ghete . Probabil ma va prinde luna mai cu ele . Dar azi am fost si eu fericita sa vad 2 perechi de pantofi pe strada (chit ca descindeau rapid din masini si o zbugheau in institutii ).
Bic spune:
Oi fi eu in minoritate??? Dar la noi problema cu jucariile este ca NU are destule. Adica are o gramada de junk-uri. In primii trei ani nu i-am cumparat aproape nimic, pe principiul ca nu trebuie sa inveti copilul sa se bazeze pe stimulente artificale si ca trebuie sa-si dezvolte creativitatea cu ce are la indemina. In plus, m-am bazat pe prostiile date de pomana. Acum cind a implinit patru ani a primit o groaza de jucarii noi si interesante si astea au tinut-o ocupata vreo citeva luni. Si atunci mi-am dat seama ca ar trebui sa-i iau mai multe ca sa o tin ocupata.
Si da, ar trebui sa arunc celalat junk, dar trebuie sa o fac cind e ea plecata, ca altfel nu se desparte de absolut nimic!
Eu am incercat sa le organizez pe categorii sau pe seturi de jucarii. Ea stie in general cam pe unde trebuie puse, dar problema mare e la jucarii mici mici de tot, minuscule, cum ar fi periuta de dinti de la Playmobil. Toate astea stateau frumos intr-o cutiutia cu compartimente care se afla in alta cutie mai mare. Sistemul asta a rezistat vreo doua luni. Acum gasesc tot timpul periute minuscule de dinti, de par, dus si farfurie prin casa.
ooopss.. acum cind scriam fii-mea era ocupata si ma intrebam ce o tzine atit de prinsa. Ei bine, am aflat: tunde calutul din jack-in-the-boxu' pe care i l-am dat de ziua ei anul trecut.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
Info utile despre cresterea copiilor
www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears
www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina afirmativa
meems spune:
Va multumesc de incurajari, sunteti niste dragute! Adevarul e ca s-au adunat cam multe in ultima perioada, si mi-e cam greu sa-mi tin capul deasupra apei. Sper sa fie doar o perioada mai nasoala, care sa treaca repede. S-a incalzit si la noi vremea, e primavara in toata regula, cea mai frumoasa perioada din an aici, cand toate dealurile sunt verzi si pomii infloriti.
Bic, cam asa si eu ca tine! Nu prea am probleme cu prea multe jucarii. Eu nu ii cumpar aproape niciodata jucarii, cred ca pot numara pe degete de cate ori am dus-o la magazin sa-i iau eu ceva. Taica-sau ii mai cumpara, dar in general nimicuri, prostioare de la Dollar Store, care ajung la gunoi cam dupa o saptamana. Restul lucrurilor care le are sunt ori primite cadou, ori confectionate la gradi. Avem o cutie in living, dar prea putin foloseste jucariile alea, eventual cand vin si alti copii in vizita. Mai avem inca o cutie, mai micuta, la ea in camera, si prin jucariile alea trece periodic. Ii plac jucariile de plus (vestitul iepuras-coconas, are caracterele Disney din seria Mickey Mouse), si ii plac creioanele colorate si cartile. Cam la chestiile astea de joaca ne rezumam.
Noki_Lara spune:
Ce-mi vine sa te bat, Madaule! De ce nu ai dat, maica, un telefon? Ca io vroiam sa merg la targ, da' mi-a fost lene sa cobor de la etajul 5 la parter.
Oi merge maine, daca zici ca sunt oferte faine.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
felicia74 spune:
niciun mesaj? si eu ce citesc?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
maria_alexia spune:
Feli, pai eu, care am deschis forumul plina de sperante sa te citesc in sfarsit, ce sa mai zic ???
cristinamh spune:
si ce m-am mai uitat azi pe pagina principala, daca mai apare ceva...
pai...uite, de citit, cu ce m-am indeletnicit eu azi cu fi-mea... e drept ca mie mi-a luat 15 min, ea a tot ciopartit vreo 2 ore, dar e tare mandra de realizare.
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
Primavara in gradina mea. Concurs de machete
felicia74 spune:
scriu in weekend, dupa ce imi mai revin cu somnul
Cristina frumoase lucruri ati facut, uite are si somajul asta avantajele lui, ai timp pentru copii. Poti s-o iei ca pe-o vacanta prelungita, ca uite eu cand vin acasa nu mai am chef de nimic
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
tania-z spune:
Suntem acasa!!!!!
Parca am iesit din inchisoare, asa m-am simtit, camerele mi se pareau muuult mai mari
Anna e mai bine, taica-sau e inca socat de cum arata (s-a ascutit tare de tot si e neobisnuit, ca ea de cand s-a nascut a fost tot bucalata) .
Ce am patit, pe scurt:
Vinerea trecuta, la ora 20, a inceput sa verse. A continuat, de vreo 6-7 ori, pe la 1 ne-am infiintat la serviciul de urgente. Ni s-a dat o injectie cu Feno, Algocalmin si Metoclopramid si am plecat acasa, cu recomandarea ca a doua zi sa pape de regim si multe lichide. Am intrebat-o pe soacra ce mancase in ziua precedenta (Anna de 2 zile manca rau si avea ceva muci - inceput de viroza, zisesem eu). Mi-a raspuns: kiwi, niste rosii cherry si 6 lingurite de branza Fagaras . M-am gandit ca de la combinatia asta beton i s-a tras cu varsaturile. Sambata nu a varsat de dimineata, dar nici nu a vrut sa se atinga de nimic, decat de 2 covrigei. Dupa somnul de amiaza, a varsat, de vreo 2 ori, am chemat medicul de familie. Doctorita a venit, a consultat-o, i-a facut injectie cu Metoclopramid, NoSpa si Scobutil, pe la ora 20. Zicea ca va fi ok. Pe la 21, a varsat din nou. Apoi a adormit, am crezut ca e ok. La 4 dimineata s-a trezit si a inceput sa verse necontrolabil - nu mai avea ce si se chinuia groanzic. Iar ne-am imbracat si am fugit la urgente, acolo a vomitat fiere. I-au luat sange, era deshidratata (de fapt, nici apa nu tinea in stomac - orice ii dadeam varsa). Scaun facuse in ziua aia, normal. Febra, nu. Ne-au trimis pt internare.
Dau send sa nu pierd ...