Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (5)
Raspunsuri - Pagina 6
lavi02 spune:
Mie nu mi se pare normal sa existe nici TV nici computer in camera copiilor. Computerul mi se pare normal sa stea in living (intr-un spatiu comun) si oricine din casa are nevoie de el il foloseste de acolo.
La noi fetele se joaca destul in camera lor (in care si dorm) dar si in living.
Alinus fain de voi cu marea!
ilenutza spune:
Neata la o cafea tarzie!!
Cu ce sa incep?
Fetele interesate de lucruri bio, un amic de al meu si-a deschis online si vinde ceaiuri si alte chestii super bio pe naturales punct ro.El sta in Germania si le trimite de acolo, deci calitatea este garantata.Eu mi-am comandat ceai de fragutza, cioco calda ( ca ma bate V la cap de cateva zile) si betisoare parfumate, yammyy, de-abia astept!
Am revazut-o pe Lavi pe care nu o mai vazusem de mai mult de 2 ani, Ce rpd trece timpul!!!
Eu de luni fct la birou, sunt cu mintea mai linistita desi pana plec dimineata A. se agata de mine si plange intr-una!Programul e lejer, la 4 sunt la gradi la V si pe urma petrecem toata dupa amiaza impreuna pana seara cand vine si pater familias.
In rest ne pregatim de o excursie la Cta de cateva zile si o sa facem o plimbare doua si pe malul marii poate se mai dizolva si mucii nostri de capitala.
Dupa prima zi de birou soata a venit acasa si a ramas uimit ce frendly people a gasit acasa ( adik eu) pt ca eram cu parul pe moate de atata stat cu copchii pe cap.
In rest, pot sa dau copy paste la ce a spus INA, sa adaug ca pe al doilea l-am crescut ca pe o buruiana, sa incerc sa nu mai simt atat de vinovata..
La noi jucariile se strang in general seara sub amenintarea ca se arunca la gunoi.Se joaca si la ei in camera si in sufra, avem cateva lazi in care se pun.Eu le sortez periodic si le las numai o parte la indemana, restul stau in debara si le scot periodic.Mi-e mila cand ii aud: mami, am pierdut jucaria aia! - care e pitita de mine, dar n-am ce face.
Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010
bb_alinus spune:
Lavi de acord cu tine, nici noi nu avem TV sau ordi in camera missei...La TV se uita acum de cand e si la after school doar seara la laptic ( da, noi inca tot la biberon) dar nu mai vrea desene ci stiri ( stam langa ea sa ne asiguram ca sunt stiri soft). Ii place politica...
roxisialexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_alinus Lavi stii de ce ii place Obama?....Ca e maro! |
Super tare!!!
roxisialexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilenutza Dupa prima zi de birou soata a venit acasa si a ramas uimit ce frendly people a gasit acasa ( adik eu) pt ca eram cu parul pe moate de atata stat cu copchii pe cap. |
Da Da ..idem !!! abia astept sa incep serviciul
roxisialexia spune:
alina, cand spun ca nu aude, ma refer la sunetele joase. are presiune negativa in ureche din cauza otitei seroase( se stie ca netratata otita asta poate duce la surzenie).
ex: daca o strig incet, nu in sopata, nu remarca.
ex: era in pat in dormitor, usa de la intrare si zgomotul aferent au trecut neobservate. ea care sare prima cand vine tati acasa.
ex: orice ii spun trebuie sa repet de n ori, imi spun sa spun mai tare ca nu aude, tv-ul urla, ea vorbeste tare...
coralia ai grija de tine , de saptamana viitoare o sa fie mai bine ai sa vezi. si eu mi-am scos molarul de minte anul trecut, exact cum povesteti si tu dupa sarcina s-au agravat.ma intrebai de regim, , merge bine..ma simt cam ametita sper sa nu cad in extrema cealalta. maine iau si rezultatul analizelor.
ina ma bucur ca ai scris , te imbratisez cu drag .
Si matei al meu este la fel nu poate fi lasat o clipa singur, este nazdravan, incapatanat si rauuuu, sa vezi ce muscaturi primeste alexia.. mama mama. o trage de par .
meemsy , , iti doresc sa gasesti solutia cea mai buna cu jobul.
noki cand este targul de turism/?
lavi multumesc de intrebare, maine merg la medic pentru rezultate sper sa fie mai bine .
Si la noi este regula joaca in living si dormitorul doar pentru dormit.jucarille le strange alexia in fiecare seara, altfel le arunc la gunoi, mai colaboreaza si matei cateodata.Am avut mult de furca cu stansul nici acum nu o face din placere insa a devenit regula.greseala noastra este ca le dam prea multe jucarii, odata i-am spus alexiei sa stranga jucariile ca si la gradi si mi-a raspuns ca la gradi nu sunt atat de multe jucarii .
am urmarit mai demult o emisiune "super nanny"(parca asa se numea) si recomanda ca in fiecare dimineata copilasii isi aleg maxim trei jucarii cu care vor sa se joaca in ziua respectiva, restul sunt stranse si nu au acces la ele, a doua zi la fel si in felul assta nu se plictisea copilul.eu triez saptamanal aproape pentru ca matei strica foarte multe jucarii.
Lavi cum o tii departe pe nati de inele/coronite,telefoane si alte nebunii din reviste pentru fetite? alexia mea este mare fan toate prostiile si daca nu ii cumpar urla de numa, nu pricepe in niciun fel..vrea toate inelele,sclipicelele sau alte bazaconii.
madau spune:
Foarte pe fuga, pt cine e interesat, azi am fost la targul de turism de la Palatul Parlamentului, e cel organizat de ANAT si am ramas placut surprinsa, foarte multi expozanti, oferte destul de bune, noi ne-am dus fixati pe un anumit hotel asa ca am cerut oferte doar pt el, dar am primit preturi bune. Plus reducere de inca 5% pe perioada targului. Acum ramane sa ne decidem...oricum, merita mers. Atata doar ca te omoara cu securitatea, filtru, controale, bagaje pe banda...etc...
Fug sa iau copilul de la gradi si va mai pove diseara
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX