Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (5)
Raspunsuri - Pagina 16
felicia74 spune:
La multi ani, Floriilor, sa aveti o primavara frumoasa si vesela!!!
Noi am fost ieri la targul de florii de la Muzeul Satului, unde am petrecut 5 ore minunate. Am cumparat produse eco, strachini, oua incondeiate si am ascultat muzica corala si populara. Fata mea a fost incantata cand s-a cantat melodia "ma duc si eu la Ilinca" si acasa ne-a cerut sa i-o gasim si pe net Ei, ce frumos e primavara!
Roxi wow, 3 saptamani de muci? Va tin pumnii sa le dati de cap bolilor!
Cristima deja s-a dus somajul? Iris isi doreste trotineta, si Ilinca vrea s-o dam, ca nu-i mai place. Nu vrei sa facem o tranzactie?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
crissy77 spune:
meems,
La multi ani celor care poarta nume de floare!
La noi anuntatul copilului ca mai vine un bb a fost ca in povestea "Scufita rosie". Era seara, doar eu cu Elise in camera, eu probam o pereche de pantaloni:
E:"mami, dar de ce te imbraci cu pantalonii aia? Ca doar nu pleci nicaieri ca e intuneric. Si de ce ai burta asa de mare?????????? Ai un bebelas sau doar ai mancat prea mult????"
De cand a aflat de bebelas (vreo 4 zile) ma pupa pe burta de cate ori are ocazie, seara nu se culca pana nu il pupa si pe bb. Oare pana cand va dura minunea asta? Ceva sfaturi pt intretinerea acestor sentimente si dupa ce apare bb?
Eu mi-am facut analizele sapt. trecuta. La TT mi-au iesit valori normale "Acest rez. indica risc scazut de anomalii fetale la nastere". Anticorpii tiroidieni au scazut cam de 10 ori (266 fata de "> 2000" de acum vreo 3 ani cand i-am mai facut) ceea ce este fffff bine (parerea mea, parerea dr de specialitate o aflu marti).
Cristina 18 s & Elise-Stefania
camelia_daniela spune:
Multumesc pentru urari ! Urez si eu LA MULTI ANI tuturor floricelelor colectiei ! Sa fiti sanatosi/ sanatoase si tot ce va doriti sa se implineasca!
Crissy, ce frumos a reactionat Elise! Tinem pumnii sa fie totul ok cu sarcina si starea ta de sanatate !
Sanatate tuturor bolnaviorilor!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
bianca_mo spune:
LA MULTI ANI, FLORILOR COLECTIEI, mari si mici!
Am citit si m-am ingrozit de ultimele probleme de sanatate din colectie, speram ca totul e mult mai bine acum pentru toti!
ALINUS, felicitari pt. sarcina!
DELIA, floricelele tale sunt pe prima pg. la articolul despre rahitism?
Va dorim pace sufleteasca, sanatate si o saptamana usoara!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
meems spune:
La Multi Ani pentru toate florile si floricelele!
Crissy, ce faina e varianta voastra de Scufita Rosie
mihaela_80 spune:
La multi ani de Florii!
Crissy, super vesti, tine-o tot asa! Draguta foc Elise, o sa-l iubeasca si pe bebe, nu-ti face griji, daca a reactionat asa de frumos.
Meems, imi pare rau ca esti sub stres. Stiu ca ai zis de mai multe ori, n-ai spus de ce si cum, in afara de job. Sper ca nu e nimic grav sau ireparabil. Eu iti doresc sa treaca repede si sa vina perioade mai bune. Cu readaptatul aici, nu mi-a fost greu deloc, imi lipsesc unele lucruri, de altele ma bucur mai mult aici ca le am (inainte mi se pareau firesti si le observam mai mult pe cele imperfecte). Mi-am schimbat putin optica si m-am maturizat, zic eu. per total, imi e mai bine, am inteles diferenta dintre nevoi si dorinte (in cazul meu personal), poate pare banal, dar pentru mine nu era. Nu exclud o alta plecare, dar de data asta m-as focusa pe locul unde plec si nu pe faptul ca plec, as fi sigura ca ma duc intr-un loc unde imi pot implini nevoile in totalitate, altfel, dupa cum am invatat, se ajunge la depresie. Una dintre ele este, de exemplu, sa pot fi macar la cateva zile in mijlocul naturii, sa vad verde, copaci, iarba. Alta, sa simt ca sunt utila societatii in care traiesc, ca utilizez cunostintele acumulate in atatia ani de scoala si ca pot avea un impact pe plan profesional. Chestii mai mult sau mai putin personale, cred, de asta n-as sti sa-ti dau un sfat.
meems spune:
Miha80, esti o draguta! Ma regasesc in unele din chestiile ce le spui tu, cred ca o experienta ca a noastra automat te ajuta sa privesti lucrurile prin alta prisma cand si daca te intorci inapoi acasa. Pe de alta parte, din nefericire nu cred ca te mai simti complet la locul tau niciunde in lume, pentru ca mereu ceva iti va lipsi, ceva ce ai avut "dincolo" dar nu mai ai aici. Insa imi place foarte mult cum ai spus ca ai inteles diferenta intre nevoi si dorinte. Si in final, intr-adevar fiecare are experienta lui personala, asa ca nu exista o concluzie general valabila. Iti multumesc ca impartasesti aici din experienta ta, sa stii ca pe mine ma ajuta si ma incurajeaza
Noki_Lara spune:
Guten morgen si La multi ani post-factum Floricelelor din colectie!
Meems- Rianna...crize? Mi-e asa de greu sa-mi amiginez asa ceva. Da' bine ca (re)rasare incet-incet soarele si pe strada ta!
Lavi- lasa rularea testelor si zi cum fu in week-end!
Maria- votez si io pro-carucior. Doar vrem sa fim europeni adevarati, nu?Ce-ti pasa de ce cred altii?
Mihaela- fain povestita treaba cu diferenta intre nevoi-dorinte. Deci io-s o imatura.
Crissy- yuuui, ce scumpa e Elise! Cum ai reusit sa nu-i spui atata timp? Eu veci nu as fi reusit. Mi-a fost asa de rau (greata, etc) zilele trecute, ca am facut un test de sarcina si Sarah astepta la usa verdictul.Care a fost cel scontat, slava cerului.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
'neata dragelor,
In we am fost la Timisoara, sa mai lucrez cu sora-mea la sortatul cartilor mostenite de la parinti. Am ajuns in Bucuresti acum 2 ore si am venit fuga la servici unde am tone de treaba.
crissy foarte dragut a reactionat Elise!
Si ma bucur tare mult pt rezultatul analizelor!
CristinaN de ce nu incerci sa-ti cauti de lucru si in alt domeniu decat cel visat de tine, macar pana gasesti ceva chiar pe sufletul tau?
crissy77 spune:
Noki, mi-o si imaginez pe Sarah pandind prin deschizatura usii. Si-ar dori un partener de joaca? M-am abtinut sa-i zic de teama sa nu se intample o nenorocire (pb mele de sanatate) si pe urma sa fie copilul dezamagit.
Lavi, cred ca la CristinaN voiai sa zici meems, asa-i?
Cristina 18 s & Elise-Stefania