Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Va multumesc tuturor pentru urarile voastre , sunteti niste prietene adevarate .
In alte ordine de idei, am fost azi din nou cu kinderii la orl si of course ca au otita dupa aproape 3 sapt de tratament, pana nu scapam de muci nu scapam de otita altfel ajungem la operatie de polipi. la gradi spune sa nu ii duc dar ei sunt cu muci non stop atunci la ce bun?

alinaaa..super mega felicitari , sarcina usoara sa ajungi cu bine la termen, tare mult ma bucur pentru voi . missa stie, ce parere are?

maria uite ca al meu face doi ani luna ce vine si nu imi este rusine sa il duc in carucior( am tip umbrela) si sincer nici nu imi pasa de ce spune lumea. el nu are autonomie foarte mare si m-am cam saturat sa il car in spate( prietenii stiu de ce ). o alta solutie ar fi rucsacul de transport copil( desi nu cred ca este pentru bunica) sau o masinuta electrica cu 2 locuri.( http://www.asasport.ro/articole-copii)

cami uite ceva interesant - http://www.asasport.ro/biciclete/biciclete-copii/3-5-ani/bicicleta-pedagogica-bellelli-b-bip
si uite ca au si magazin http://www.asasport.ro/magazin

mara, sanatate multa sa rezolvati fara durere problema lui andru, felicitari pentru d-ra talentata.

noki multa sanatate ai grija de tine.

ioana cum mai merge treaba cu jobul? copilasii sunt bine, ultimadata spuneai ca maria tuseste si ca mergi la control orl, cum sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

ok, sa reformulez: nu mi-e de ce zice lumea despre carucior. Doar ca va trebui sa iau altul nou probabil, mai sport. si nici nu stiu daca gaza mica si plina de personalitate va mai vrea sa sada acolo.

Ile, despre ce scaunel zici? gen treapta care se ataseaza in spatele caruciorului? Se potriveste pentru orice tip de carutz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

maria- http://www.lrossi.ro/step.html?axBA2003xABdxBA65xABbxBAgalleryDet
da cautare pe google si ai sa gasesti mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Maria, eu am carucior cam ca asta http://www.graco.ro/index.php?id=3 si unul sta normal in scaunel iar unul se cocoata cu picioarele pe marginea cosului de bagaje si intre copertina si bara de impins si ii tin pe amandoi in carucior in acelasi timp.eu ii car asa de cand avea andrei 6 luni si a rezistat.Dupa calatoriile noastre in Olanda rotile din spate s-au mai strambat dar e ok.

Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

alinus, sa nu-mi vina sa cred, ma oprisem cu cititul fix inainte de mesajul rau, si acum, la reluare... maare surpriza!

sarcina usoara, si... iti doresc sa nu nasti pe 17. 16, 18, cat vrei tu, dar nu in aceeasi zi.

tania, vayui si pataniile voastre... mi s-a cam ridicat pilea, tocmai acum, cand s+a apucat in sfarsit si fi-mea de mancat branza fagaras, ca nu punea gura pe nici un fel de branza. dar "a citit" mami pe eticheta ca ajuta la transformarea fetitelor in printese...

voi cautati bicicleta, eu trb sa ma uit dupa trotineta. asta a declarat sus si tare ca vrea sa primeasca de "ziua florilor". iar iepurasul... sa i-l aduca pe printul lui ariel...

oare cum sa-i explic eu ca bietul iepure nu mai are de 3 luni nici macar indemnizatie de somaj, si naparleste de atatea griji?! numai in vacanta nu e...

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
Primavara in gradina mea. Concurs de machete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Maria pai si Cristi vrea dus pe sus?El era mare zmeu...parca de mult nu mai mergeti nici cu carutul...s/a schimbat acum in ultimul timp?
Noi iesim la plimbare gen Ile adica Cris in carut si Andreea cocotata undeva intre copertina si maner ..se mai uita lumea mai ciudat..dar asta este daca vrea si ea in carut de cand il avem pe bebe asta este.Norocul nostru ca nu face de fiecare data asa....dar cand o apuca trebuie sa facem ca ea altfel iese scandal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Va multumesc de sfaturi, Rianna s-a mai potolit acum cu crizele. Ioana, cred ca tu esti cea mai aproape de adevar, Rianna e destul de inchisa in sine si banuiesc si eu ca prin manifestarile astea se mai elibereaza. Trebuie sa lucrez la a o ajuta sa se exteriorizeze mai mult. Lavi, am ascultat si sfatul tau si o indemn mereu sa-mi spuna ce gandeste, ce o deranjeaza, o incurajez sa aiba incredere sa fie deschisa.

Cu serviciul inca nu ma felicitati ca nu e aprobata total pozitia, abia saptamana viitoare aflu verdictul. Nu ma mai consum, ce-o fi o fi.

Mara, sanatate lui Andru.

Roxi, astept sa intri sa ne spui ca ati scapat odata de otita!

Crissy, esti aproape la jumatate cu sarcina!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Multumesc pentru link-uri si sfaturi .

Roxi, tare rau imi pare sa aud ca inca mai trageti cu otitele . Sanatate multa puilor!
Si noi am avut o luuunga perioada de muci continui, plus tuse aferenta. N-am scapat de ele decat cand s-au agravat suficient incat sa-l tin vreo 2 saptamani acasa. Parerea mea e ca e mai bine departe de colectivitate in perioada asta, oricat de greu ar fi cu ei acasa. Mai ales ca se apropie si vacanta...

Meems, indraznesc si eu o parere: daca spui ca doar in ultima vreme a facut Ri crize, nu cumva te-a vazut pe tine mai ingrijorata cu serviciul si te imita? Sau se descarca? Tinem pumnii pentru saptamana viitoare atunci . Subscriu la parerea ca e mai simplu sa-ti cauti alt job angajata fiind decat de acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

roxi, sanatate si o imbratisare de la noi!

meems, multumim! plange cand face pipi , cred ca-l ustura

da, si flavi e cateodata mai agresiva, cum nu-i in fire si imi recunosc limbajul in vorbele ei.daca am eu o perioada in care mai mult ii cert si ea face la fel cu andru

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Maria-Alexia, se poate sa-mi fi simtit si mie starea, desi sunt de multa vreme sub diferite stari de stress... Iar la faza cu cautatul de job, sunt total de acord ca e mult mai usor s-o fac de pe pozitia de angajata.

Mergi la inceput