Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (5)
Raspunsuri - Pagina 17
Noki_Lara spune:
Lavi, ai fost numai tu????
Crissy, daaaa, si-ar dori fff mult. Da-i dam "ignore".
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Da, am plecat vineri noaptea si m-am intors azi noapte. N-avea rost sa plimb tot familionul 2 nopti pe tren, mai ales ca nu am fost la distractie ci la treaba.
Virgil a fost cu fetele duminica la ziua unei colege de-a Silviei si in rest habar n-am ce-au facut, s-au descurcat. Bonus - am gasit proaspat spalat pe jos in toata casa
cristinamh spune:
lavi, daca ar fi atat de usor... dar din pacate am stabilit ca si criteriu de referinta faptul ca familia e pe primul loc. adica... exlus "disponibilitate pentru program prelungit", sau "fara responsabilitati".
mai fac de-acasa mici jobulete, cam tot ce poate insemna pc si ma pricep, dar nu sunt foarte multi bani... ma dau de ceasul mortii sa pun site-ul meu pe picioare, dar e foarte greu fara investitii...
iar asistent manager sau secretara, ceea ce se cauta acum... pai nu stiu sa fac cafea, ca nu beau . iar in invatamant nu pot sa ma intorc, daca vreau sa mai am glas.
cu alte cuvinte, feli, multam de oferta, dar a rezolvat unchi-su problema. daca tot a dat telefon, ca el ce-i ia la fata... mi-a decontat-o. luasem una cu robotel, dar am lipit pe ea toate abtipildurile cu ariel, nu se mai vad roboti si irisuca e incantata.
si, ca sa termin intr-o lumina mai vesela, am incercat sa aduc primavara, chiar daca din hartie.
http://talentedenazdravani.ro/blog/2010/03/13/primavara-in-gradina-cu-talente-concurs/
in afara de macheta noastra, mie imi place mult cea a copiilor din clasa 1... mai bine zis imi plac fetisoarele lor extaziate, la finalul proiectului. pentru ei, si nu numai, indraznesc sa cer voturi
si... daca are cineva chef de bricolat...
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
Primavara in gradina mea. Concurs de machete
mihaela_80 spune:
Noki, acum serios vorbind, mie mi se pare ca stai foarte bine cu maturizarea si prioritizarea. Cand ti-am citit prima data motto-ul de la semnatura am stat mult pe ganduri, tocmai in etapa aia eram atunci, de construire a unei vieti din multe bucatele importante si care nu se pot inlocui una pe alta (la nevoi). Ca la dorintele sufletelului, inlocuiesc o plimbare pe plaja cu un spectacol bun la teatru si nu sufar deloc, deloc.
Cristina, sigur nu-ti spun nimic nou, dar sunt si joburi de secretariat complexe si care nu implica facutul de cafele. O sa fie in aprilie un eveniment mare de joburi, cu multe companii mari (Pepsi cauta multi oameni, de ex) E cu inscriere prealabila, ii gasesti pe net.
Roxi, ce faceti, cum sunteti?
Lavi, super cu bonusul
bb_alinus spune:
La Multi ani si de la noi Floricelelor din colectie....Ei, cu intarziere ca e decalaj orar sa zicem
Crissy cum ai reusit sa nu ii spui atat de mult timp lui Elise? Nu stiu la tine dar la mine parca se si vede deja burtica...noah, poate ca mananc prea mult de fapt. Noi i-am spus missei sambata pt ca mi-a scos din geanta hartiuta cu ecografia si i-am explicat. Dar i-am spus ca inca e secretul nostru ( ce e cam devreme sa anunt lumea) si de atunci pe cine vede mis il interpeleaza asa: Heyyyy, stii ca o sa am un frate sau o sora pe care o sa ii cheme Gregoire daca e baiat sau Lea daca e fetita? Bon, numele sunt pura inventie a missei.
Cristina sa stapaniti sanatosi bici!
Lavi somn usor si devreme iti doresc! Ideea cu Lacul Como ne da tarcoale...o avem pe lista la vara!
Ile am pus eu mai demult niste poze cu sareta missei...btw e de vanzare ca nu o folosim, suntem prea lenesi
Poze nu mai am timp deloc de ele, si lui Lavi ii sunt datoare cu cele din Madrid....
Chiar cand plecati in Spania Lavi pana la urma?
bb_alinus spune:
Mihaela, bineinteles ca stie sa tina un secret ca doar la sfarsitul conversatiei adauga tot in gura mare: Da e secret, sa nu mai spui la nimeni!
cristinamh spune:
alinus, eu zic sa nu iei in gluma optiunile de nume... as pune pariu ca e fratiorul/surioara ei, si ea hotaraste numele
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
Primavara in gradina mea. Concurs de machete
madau spune:
Sa va zic si voua ce taman a facut Miruna...si-a bagat o eticheta dezplipita de pe o carte taman in nas. A suflat nasul si a iesit slava Domnului, dar nu stiu de unde ii vin numai idei din astea tacanite in utlima vreme. A mai facut odata faza asta, atunci si-a bagat o bucatica de lantisor, am certat-o si credeam ca a inteles, dar vad ca nu. Habar nu am ce sa-i mai zic
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX