Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

coralia, parca i-ai descris pe ai mei, amandoi se comporta exact la fel!

lavi, cred ca nepotelul meu, serban, de 5 ani , este la aceeasi gradi cu nati, ca tocmai ce imi povestea fratele meu ca au fost la ferma.ei stau tot in zona tineretului, pe sincai. acum ii zapacete care sunt animale salbatice, care domestice, le mai incurca, dar e adorabil.

andru are inceput de fimoza, sper sa o rezolv acasa.

flavi a desenat ieri ,cred,30 de coli pline de flori, vreo ora jumate n-a iesit din camera ei, pentru "copiii mei de la gradi"

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mara inseamna ca stam pe aceeasi strada :)
La ce grupa e? Nati e la mijlocie
Probabil e la mare, unde a fost Nati anul trecut. Parca era un Serban dar nu mai stiu acum sa-l identific. O intreb eu pe Nati.

Bicicleta: Ce am citit eu: cand copilul sta pe bicicleta cu o pedala sus si una jos, piciorul cu pedala de jos trebuie sa fie intins.

Si noi trebuie sa cumparam o bicicleta noua pt Silvia.

Alinus de ce nu mergeti in zona Alpilor - munte, lacuri, ghetari, telecabine , orasele/sate frumoase de munte pitoresti....
De exemplu in Italia - lacul Como si imprejurimi :)
Eu de abia astept sa ajung in Austria la vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

lavi, el in iunie face 6 ani, deci cred ca e la grupa mare.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor din Bucuresti, puteti sa-mi spuneti unde gasesc un magazin cu biciclete pentru copii?
Pentru dino bike ce am gasit eu trebuie comandat doar on-lie si eu as fi vrut sa le vad efectiv, sa aleg dintre mai multe ... nu stiu daca ma intelegeti .

Va multumesc anticipat!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

O varianta la Decathlon, alta varianta la Carrefour (probabil si la Cora au) si alte variante la magazine specializate.
Noi cred ca vom lua una din Decathlon - cred ca e la mijloc pret/calitate intre cele 3 variante.

Apropo de nordul Italiei - uite ce poze faine am pus cineva pe softpedia: http://picasaweb.google.ro/metalactual/BellagioLombardia?authkey=Gv1sRgCIjajdSMvdfbKA&fgl=true&pli=1#5328625055493511122

Eu m-as duce in 1000 de locuri, pacat ca banii si nr de zile de concediu ma tin in loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Mey nu inteleg de ce am surprins multa lume pe aici? Am zis mereu ca as vrea un al doilea bb dar nu ma hotaram cand

Maria Alexia, noi mai luam si acum caruciorul la deplasari lungi....bine, extrem de rar ca nu mai vrea Philippe sa o vada in carucior. Dar l-am folosit mult timp, din ala mic, gen umbrela. Catedata era bun si cand missa nu statea in el, ca puneam lucrurile sau cumparaturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

da, ma gandisem si la carucior, dar pe-aici e destul de ciudat sa porti copilul mare in el... Plus ca ne-ar trebui unul pentru gemeni, cred [:P]. tot taxi-ul sau bunicul cu masina ramane solutia...
ma mai cuget sa-i gasesc gazei mici o ocupatie de dimineata. si apoi una comuna ambilor, caci gradinita lui Cristi va avea o gramada de vacanta, din 15 iun in 15 sept .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

bb_alinush, si eu ma gandeam ca predau stafeta Cameliei... Sarcina usoara si bb sanatos.

Lavi, la odiseea delfinasilor sunt trei gravidute la a treia sarcina

Cristina 18 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Lavi, buna ideea cu Austria, dar poate o lasam pt ski, ca eu nu sunt prea plimbareata prin vacante, imi place sa zac mai mult In Italia, da, as vrea chiar, poate o sa dam o fuga din Sudul Frantei.

Maria eu una nu as plati taxi ca sa ies la joaca cu copiii si nici nu i-as priva de iesit in parc doar ca se uita lumea ciudat la carucior ... ma rog, aici sunt o gramada de inventii de iesit cu copilul de la sarete ce sa agata de biciclete la tot felul de bazaconii care fac viata mai usoara.... Copiii sunt diferiti, si ca missa mea am mai intalnit lenesuti care nu pot sa mearga mult timp si nu mi se pare o rusine sa ii plimb in carucior. Plus la carucior poti sa atasezi o treapta pe care Cristi poate sa urce, sau el pur si simplu merge pe jos, pe langa.

Eu cred ca Anda nu mai vrea sa intre pe la noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Rapid ca am treaba : eu si acum merg cu V in carucior si nu mi se pare ca se uita nimeni nici cum.Caruciorul este f util,il luam tot timpul cu noi si stau amandoi unul in scaunel si unul cocotat sus.Caruciorul de gemeni este greoi, lung sau lat, cum iesi/intri pe usi cu el?trebuie masurat sa incapa pe o latime de usa standard altfel te chinui.

Alinush, pune si tu un link daca stii ca sa ne clatim si noi okii cu saretele alea olandeze de copii.Sunt dementiale!

Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010

Mergi la inceput