Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (5)
Raspunsuri - Pagina 13
mara95 spune:
ce ma binedispuneti cu optimismul vostru!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Pasiune de Bijoux
ioana_77 spune:
Oaaaaaau, Alinush, ce a bucur de vestea buna!!!!!!!! Ar fi fost pacat sa nu-l mai faceti pe-al doilea, la ce copil reusit ati facut prima data. Sarcina usoara si muuulta sanatate pt amandoi!
Hai, mai, Madau, ce tot te invarti in jurul cozii cu mobilatul?Treci la treaba, ca stiu ca erai una din aspirante la bb2
Ina, sanatate flacaului cuminte
cami, voi pe cand bb2, cu mutatul vad ca o tot amanati Cum te mai simti? Ce veste buna ne-ai dat cu redoutul. Cred ca fetele care s-au revolutionat impotriva francizei locale jubileaza acum. ia sa ma duc sa bag un ochi la subiect
Meems, iaca si voi in rand cu lume crizata. pai era si timpul, prea era cuminte Rianna EU cred ca e o faza trecatoare, prin care va testeaza limitele. plus ca mai demult povesteai ca e un copil destul de introvertit si greu se exteriorizeaza. A venit momentul sa dea drumul la supapa, sa se mai descarce. Sunt sigura ca va reveni la starea ei normala, linistita. felicitari pt job, decat deloc e mai bine asa. Pe de alta parte altfel iti poti cauta altceva angajata fiind, decat sa stai acasa
Noki, ce faceti, v-ati recuperat?
ce mai stiti de anda????Sper ca e bine.
pupam
lavi02 spune:
Buna treaba cu Redoute-ul, de cand cu franciza nici n-am mai intrat pe site-ul lor, oricum n-am sa ma grabesc sa comand pentru ca mi-e o tarsa totala sa merg la posta dupa pachete (mai ales ca am avut probleme cu pachete pierdute).
Noki ce mai faceti?
Anda ce faci, te-ai adancit in studiu? Ce mai face Nichita, cum ii mai e la gradinita?
Nati a fost ieri in excursie cu gradinita la Ferma animalelor, s-a intors vesela, plina de nisip in cap si obosita franta, a adormit instant aseara. Mi-a zis ca a mancat la restaurant , educatoarele mi-au zis ca sunt niste mese amenajate acolo sub un umbrar dar mancarea n-am intrebat daca a fost de acolo sau si-au adus-o de la gradinita.
coralia76 spune:
Eu ma pregatesc sa merg iar la dentist..dar de data asta chestii mai usoare...
Andreea abia asteapta sa vina iepurasul,deja imi face liste peste liste,ba vrea nu stiu ce printesa cu aripi,ba microfon de karaoke,ba nu stiu ce stelute sclipitoare ...i/am zis sa se hotarasca odata ca vine Pastele si pana la urma nu/i aduce nimic ca e confuz bietul iepuras la cate vrea ea .
Ma bucur ca e vremea frumoasa,am fost tot la plimbare zilele astea cu Cris prin oras,ii plac la nebunie porumbeii,cainii si pisicile..chiuie tot cand vede animalute ...Si mai nou face din manute pa pa la toata lumea...in special copiilor mici ca si el .
Cami am vazut ca scriai de laredoute.fr...cum se procedeaza?Cum platesti? Am intrat si eu asa fugitiv si chiar sunt frumoase hainutele de copii si ma tenteaza...
Lavi ce frumos ca ii duce pe copii de la gradi la ferma animalelor!Pe la Andreea pe la gradi nu prea au iesiri...doar de ziua copilului si alte evenimente mai speciale...Dar acum ca a venit caldura o sa/i fac program domnisoarei dupamamiaza,avem in plan reluarea inotului si dansuri..ca sa/i mai consumam din energie
bb_alinus spune:
Multumesc de urari si aprecieri fete dragi!
De Anda am intrebat si eu mai demult, ne-a zis parca ca se apuca de studii dar nu a vrut sa ne zica ce fel! Sau poate nu am fost pe faza!
Lavi, vacanta avem planificat asa in iulie o saptamana ca avem musafiri din RO ( dar daca tot nu o sa mai lucrez din iulie poate o sa ne extindem) iar in august 1 saptamana, poate 2 in sudul frantei sa ne revedem plaiurile parasite
Alte idei, deocamdata nu am, poate sugestii, ceva?
camelia_daniela spune:
Coralia, o sa-ti scriu un mess pe PM cu detalii despre LR.
Eu o sa ajung astazi in Bucuresti in "plimbare".
Vreau sa va intreb si eu ceva - vreau sa-i cumpar Dariei bicicleta cu roti ajutatoarte. M-am orientat la o bici Dino Bike insa oscilez daca sa-i iau de 12" sau de 14". Voi ce fel de biciclete ati luat copiilor? Gabitaco stiu ca ii luase Mateei de 12" (de la 3-6 ani); mi-e ca cea de 14" (de la 4-7 ani) sa nu fie cam maricica pentru Daria.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
coralia76 spune:
Cami eu i/am luat Andreei inca de anul trecut bicicleta marimea 14 si Andreea nu e nici foarte inalta nici solida...acum are 105/106 cm.Anul trecut s/a dat cu ea...era intr/adevar un pic mare pentru ea,dar s/a descurcat ...acum am scos/o iar la plimbare si ii e chiar buna..deci marimea 12 eu zic ca e mica pentru Daria ta.
camelia_daniela spune:
Ok, multumesc mult, Coralia!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Noki_Lara spune:
Hello!
Hopa, vine barza iar prin colectie! Alinus, ai reusit sa ma sochezi! Da' ma bucur mult pentru tine! Sarcina usoara si bebelac sanatos si vesel!
Noi suntem ok, eu am ramas clar cu o slabiciune la stomac, s-a reactivat gastrita mea, ca doar e primavara.
In rest, nimic nou la noi.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
maria_alexia spune:
FFF pe scurt despre experienta noastra cu bicicleta:
am dat-o in bara. Ne gandisem sa luam una de cursa lunga, de 14", dar Cristi si-a pierdut tot curajul sa se dea cu ea. E prea inalta, prea grea, il oboseste teribil. Pe noi nu mai spun
Asa ca sfatul meu e sa va orientati spre biciclete cat mai USOARE si mai joase, incat copilul sa le poata manevra usor si sa capete incredere. Chiar daca peste 1-2 ani trebuie luata alta... .
Coralia, te initiez cu placere intr-ale redoutelui . Poate ne vedem la o plimbare, desi acum, in preajma de sarbatori, ma cam eschivez de la iesit cu copiii, am o gramada de treaba
Cami, super veste cu redouteala!!!
Ioana, cum merge masina de paine? Te incumeti la cozonaci de Paste ?
Intrebare: cum as putea eu sa le rezolv copiilor deplasarea pana in parc? Noi facem cam 20 de min pe jos pana acolo, Cristi hai ca mai rezista la dus-jucat 2 ore-intors, dar Ana no way. Bunica nu conduce. Ce vehicul as putea sa le iau?
In afara de trotineta cu maner pentru Ana (dar le urasc din tot sufletul) sau taxi pentru toata trupa nu pot gasi nimic... .