*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (388)
Raspunsuri - Pagina 9
gecko spune:
Stela, la noi procesul a inceput de foarte multa vreme...de pe cand inca il alaptam.
Il alaptam pe o saltea la el in camera si adormea la san...si cand voiam sa il mut in patut era in picioare...asa ca am renuntat la a-l mai muta. L-am lasat sa doarma pe saltea. Apoi l-am intarcat si ma trezeam la 5-6 dimineata cu el taraindu-ma in bucatarie sa ii dau de mancare. Apoi a uitat de mancatul cu noaptea in cap si a inceput sa ne apara spre dimineata la marginea patului cu apa in dreapta si puppy in stanga si mai tragea un somn de 2-3 ore intre noi. De aproape 2 luni i-am scos salteaua si i-am lasat doar patutul fara gratii si pur si simplu doarme foarte bine.
Seara il "ghinesc" cand ii este vremea de culcare si il iau la graba: "Patrick, get your puppy!!! Where is "apa"? Hurry up!!! Is time to go to bed!!!" si se executa. Noi suntem fara povesti, cantat, leganat...care recunosc ca pe mine ma irita si cu siguranta nu m-ar ajuta sa adorm.
PS. Si mie imi freca o cruciulita ce o purtam la gat. Oricand il luam in brate era cu mana-n gatul meu. Asta pana intr-o seara cand mi-am dat lantisorul jos. Dimineata, Patrick si-a inceput ziua cu "O O, Oh Dear, Gone!!!
".
Simo27 spune:
Stiti ce imi facea mie David cand era mic si tb sa adoarma??imi freca urechile,mai ales lobul urechii de ma inrosea
.Si asta l-a tinut pana la 3 ani
,de-asta am urechile mai mari![]()
![]()
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Stela, dimineata pe racoareee Simona,mamica de Teo (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |
Cine e in stare dupa 4 ore de somn adunate si oboseala multa acumulata..

Eu daca nu sunt odihnita si/sau stau stresata sa nu auda/simta copilul, nu ma bag la chestii din astea,imi vad de treaba
mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Olgutzika spune:
Hei, Sof doarme cu noi in pat, suntem super-ok cu totii in varianta asta, intimitate avem destula, ca e casa mare
Vad ca de la o vreme dorm buba, nu ma mai doare cocoasa, nu imi mai e frig...si zau de nu e minunat cand atunci cand ma intorc, dau de un trup mic si cald si pufos si o pup
Si ca ne trezim si ii vedem genutele alea lungi si fatuca destinsa, ne incepe ziua frumos, zau!
Cand va vrea sa fie singura, o sa fie singura...am zis ![]()
mstela spune:
Gecko,draga de tine,abia acum inteleg de ce il numesti bestie

...daca te-ar auzi soacramea cum culcai copilul
..
ACUM,se executa si se duce frumusel si se baga in pat??
Si nu mai coboara peste voi?Ati ajuns la performanta asta?

Tea imi freaca palma pana adorme,adik imi freca palma,cand statea cuminte in pat,dincolo de gratii
..ca acum se vede libera si o ia la trap rapid pana adoarme intr-un final pe covor pe undeva.
![]()
Stiti ce ma consola acum 2 nopti pe la aproape 1 noaptea,cand am plans din cauza situatiei?ca trebuie sa cedeze o data si o data,trebuie sa oboseasca.![]()

mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Nicoleta spune:
Salutare.
Si LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei! Sean, Amira, Mufy, sa fiti fericiti si sanatosi!
Eu am mers la medic dimineata, Matei nu are nimic la plamani, in gat a vazut doar amigdalele inflamate (a zis ca nu a reusit sa vada daca are puroi sau nu)... DAR i-a dat antibiotic. Imi permit sa fiu mai relaxata acum, cand stiu ca nu are nimic la plamani si inca nu-i dau antibioticul. Febra nu face... Ii voi da sirop expectorant, miere cu propolis si vedem ce-o fi. Eu antibiotic fara febra si semne de infectie nu-i mai dau. E clar, are ce a avut si frate-su (care a vrut musai azi sa mearga la scoala, a zbughit-o in clasa fericit!! era topit ca il intreaba invatatoarea daca se simte bine acum!!), deci ii va trece! CORECT?
Mimo, daca nu infloreste zarzarul ala mai repede ii vom confectiona noi niste floricele de hartie ce n-a vazut... Parisul!! Mama lui de zarzar lenes! ![]()
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Stiti ce imi facea mie David cand era mic si tb sa adoarma??imi freca urechile,mai ales lobul urechii de ma inrosea ![]() ,de-asta am urechile mai marimami de David , Sam si Siluan![]() "Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are" |
deci sa mai suport pana ce face Antonia trei ani???

Simo, exact asa ne face Antonia(mostenire de la tati al ei),cand ii este somn,asta este semnul, ne freasca urechile(mai ales pe ale mele ca mai sunt si cerceii), o cere pe suzi si trebuie culcata ca altfel este jale. iar dimineata imi baga mana in par, daca il prinde desfacut
IRINA

Mami fericita si implinita de
Antonia sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
zozela spune:
Stati asa!
Simo,nu am zis ca nu e bine! Am zis ca nu e bine pentru mine/noi! Atat timp cat fiecare este multumit,atunci e perfect asa cum e la el! Eu imi expun propriile trairi,sentimente si obiceiuri.Nimeni nu trebuie sa faca asa cum fac eu,cum nici eu nu fac asa cum fac altii.E maculatura,iar de gasim si ceva bun(pentru noi) in toate istorisirile,atunci e si mai bine!
Noi am dormit cu Mih in pat,pana pe la 3 luni ale lui,apoi a devenit incomod somnul-pentru toti si l-am pus in patutul lui,la noi in camera.La 7 luni l-am exilat cu tot cu patut.
El si-a cerut spatiul de mic!
Apoi,ma gandesc ca mai tarziu,trecerea ar fi cumva..dureroasa pt.el.Oricum odata cu cresterea,o sa intervina fricile,gelozia,curiozitatea si o sa ne trezim cu el peste noi,dar asta nu inseamna ca o sa-l mut in patul nostru..Totul poate fi explicat,dar o despartire la..5 ani,sa zic,mi se pare mai grea si mai frustranta.Sau..ce sa fac,sa dorm cu el pana la 10-12-14 ani?! Mi se pare aiurea!
In plus,referindu-ma strict la mine,imi place sa dorm in toate pozitiile (ne)imaginabile,imi place sa adorm in bratele lui Dan,imi place cand ne trezim noaptea si facem(ceam
) dragoste,imi place cand stam pana tarziu in noapte,la un pahar de vin/vorba,la un film..Nu stiu,poate si spatiul e de vina,poate nu.Acum ca vine un alt copilas in viata noastra,cu atat mai mult,ma bucur ca am procedat asa.
Cam asta e la noi si cam asta simt eu..
Imi place ideea lui gecko,cea cu dormitul pe salteluta,jos!
E safe si cool!! Tin minte ca atunci cand ne-am mutat singuri,am avut de ales intre un pat cu arcuri de la bunica si o saltea pusa direct pe podea-evident ca am ales salteaua!! Au fost cei mai misto 2 ani si..salteaua a avut cuvantul ei!!
![]()
Stela,ce-ti pasa de parerea soacrei?!
Si-sunt convinsa ca asa face Patrick,pt.ca asa face si Mihai.Tot asa il "ghinim" si doar ii cere Dan sa-i dea manuta si sa mearga in pat.Vine sa ne pupam,il ia de mana pe Dan si pleaca in camera.Cand ramane singur,ori isi spune singur o poveste,cel mai des punguta cu 2 bani,ori numeste toti cunoscutii si-si spune singur ca doaaame(doarme),ori debiteaza verzi si uscate..Daca sta Dan cu el,ii spune o poveste,poveste interactiva pt.ca participa si Mih la toata actiunea![]()
Nicoleta,ma bucur ca-i bine puiul! La floricele,ma bag si eu!![]()

Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
nicol_conte spune:
Hai ca mi-ati inseninat ziua- toate! Va pup si va iubesc! 
Trebuia sa intru pe forum inca de acum cateva zile, ca sigur nu rezistam atat in butoi...
dar e bine si acum ca am nimerit la fix- sunteti super!
Noi suntem binisor, Antonia are iar rosu in gat,e ragusita de 3 zile fara alte simptome, Alexia le cam tuseste din nou..am devenit imuna, nu mai zic nimic
...vine ea vara si scapam de toate bolesnitele
.
Zilele astea si-au facut aparaitia si 2 din cele 4 maselute care mai aveau sa iasa Antoniei, asa ca nexam pofta de mancare, suzete rupea in dinti una pe zi....asa ca mereu scoteam "ata", si acum avem "doo" si umbla cu una in mana si cu una in gura de nu o mai pot dezlipi de ele; da vede ea dupa ce-i ies toate maselele cum i le sistez eu scurt pe toate..
Cu dormitul la noi e asa: seara la 10 mergem in dormitor la ea, se urca singura in pat,eu langa ea sa-i tin biberonul, bea laptele si adoarme cam in 10 min. Apoi o mut in patut si doarme pana dimineata. Ora de trezire, pana azi era 7.20-7.30. Azi mi-a facut o "surpriza" si s-a trezit la 06.20
..si cum deschide ochii vrea "pa" , sa scoale toate casa, sa umble, sa faca puzzle cu noaptea-n cap...
Mi-ar fi foarte usor s-o las pe Antonia singura in patul normal , dar mi-e frica sa nu cada, d-aia o mut in patut.
De Alexia nu mai zic, ca aia-i alta poveste, ea doarme cu mama, cand la bloc, cand aici acasa in camera de sus. Doarme extrem de zbuciumat si mi-e teama sa le culc in pat pe amandoua de frica sa n-o striveasca pe sor-sa mai mica..
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
nicol_conte spune:
Mimo ai reusit sa ma tragi cu un crac din butoi, iti multumesc , dar sa stii ca nu-s chiar asa de slaba in realitate, blugii aia ma aratau...si sa nu mai zic de burta celuliticoasa..Multa bafta diseara cu marea amenajare si mutare!Ai baiat mare acum! Iar de prietenii tai cu copilul, Doamne ce momente trebui sa fi trait saracii pana l-au gasit in plapuma pe cel mic
..
Stela offf, biata de tine! Lasa ca se face Tea mare si ascultatoare
..de soacra nu mai zic nk, am si eu un stres panicat aici in casa care ma calca pe nervi cand vine vorba de copil...
Kya
capul Zanei sa treaca!Of , saracuta cat trebuie s-o fi durut-o
. Sa stapaniti sanatosi Casa voastra!Cand va mutati?
Saptamana trecuta am luat si noi in primire apartamentul din Bucuresti , care il contractasem inca inainte de criza. Asa ca daca ma supar , imi fac buletin de Bucuresti si ma mut la voi in capitala, na!
Clau mami cate faci tu deodata! Chiar ca ti-ar mai trebui cateva ore pe zi ...dar cel mai mult si mai mult te admir ca te tii de sala 
Gecko bafta la dr fofo! Am ras cu lacrimi imaginandu-mi-l pe cel mai frumos 'tragand cu dintii' de sandalutele lui
. Antonia e acum intr-o perioada in care foarte greu ii dau o haina jos de pe ea , e nenorocire....se lasa pacalita doar daca ii zic ca mergem s-o spalam ca s-a murdarit..azi dimineata dupa ce-am bagat la spalat am gasit-o in baie spalandu-si de zor pantalonii in wc 
Ramo un pupic
ca te-ai gandit la noi zilele astea!
Am fost putin supi din mai multe motive, am avut si un scandal cu randunoiul, dar s-au rezolvat toate. Acum am niste dileme in ce priveste viitorul apropiat si sunt asa, mai ganditoare....
Ariel La multi ani fratelui tau!
Noi pentru ziua Antoniei am inchiriat o vila la Bran si o sa mergem cu o gasca mai mare de prieteni , care au si copii. Sper sa vina caldura pana atunci si sa fie super!
Fug sa fac un dus ca vreau sa ma bag la un epilat azi!
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)