*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (388)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Oauuu Stela, ce problema cu dormitul micutei, imi pare tare rau ca te chinui. O sa treaca, sigur este o perioada de acomodare.
Rebecca inca doarme in patutul ei dar imi cere mana toata noaptea, paturile noastre fiind lipite. Si cand e frichinita imi ia mana si ma freaca pe inele...asa se linisteste si o ia somnul iar.

M-am amuzat de povestea lui Mimo, dar ce-o fi fost pe bietii parinti cand n-au mai gasit baietelul, Doamneeee! Bine ca nu s-au pierdut cu firea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mimo,m-am cracanat eu de ras de data asta..auzi unde era copilul..
..ieri seara-noapte-adik la 00.00,am auzit-o pe Tea prin intuneric in bucatarie dand iama la cutia de puzzle..le-a lasat repede,dar o manca sa le manevreze si pe alea putin.

Doamne,nu ma gandeam ca va fi asa grea etapa asta cu trecerea la pat normal si implicit independenta copilului cu caposhenia de rigoare....cred ca nimik nu a fost greu pana aici.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Si revenind la geneza problemei,Olgu si Gecko si cine mai culca deja copilul in pat fara gratii,spuneti cum a fost trecerea si cum se culca puii acum,plssss!

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Pai voi vorbiti de intimitati? Voi ati uitat cand v-am zis ca noi avem paturi de campanie. Dormim toti gramada. De fapt eu adorm piticul, ca doarme in patutul lui, lipit de al nostru si noaptea ma cauta non stop , sa ma prinda de bretele (asa se linisteste ) si daca da de tac'su , care n-are bretele desigur, e jale. Sotul adoarme donsoara, care oricum pe la miezul noptii aterizeaza tot la noi in pat (ca viseaz urat), se baga intre noi si ne impinge, ca nu are loc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Pai voi vorbiti de intimitati? Voi ati uitat cand v-am zis ca noi avem paturi de campanie. Dormim toti gramada. De fapt eu adorm piticul, ca doarme in patutul lui, lipit de al nostru si noaptea ma cauta non stop , sa ma prinda de bretele (asa se linisteste ) si daca da de tac'su , care n-are bretele desigur, e jale. Sotul adoarme donsoara, care oricum pe la miezul noptii aterizeaza tot la noi in pat (ca viseaz urat), se baga intre noi si ne impinge, ca nu are loc .

Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)

Mamaaa Ralu, ce e la voi! Voi va linistiti cu bretelele, noi frecam inelele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Aglomeratie mare la Raluca Dar ce frumos poate fii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Stela, dimineata pe racoareee

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Zoze,noua dormitul cu copii nu ne-a afectat relatia si intimitatea in nici un mod!As avea multe de zis despre cum e la noi,dar stau cu Siluan in brate ca de azi dimineata se chinuie sa adoaram si nu poate..oricum,asa cum face fiecare e cel mai bine

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)

Mamaaa Ralu, ce e la voi! Voi va linistiti cu bretelele, noi frecam inelele!

mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008).

Mama fetelor ce am mai ras!aveti copii unul si unul

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Mimo, eu ma trezesc la 6.30 sa pregatesc copilul de scoala, pana nu beau cafea sa nu dea Domnu' sa stai in calea mea , asa ca pica si asta cu dimineatza pe racoare .

Mergi la inceput