*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (388)
Raspunsuri - Pagina 8
clauclau spune:
Oauuu Stela, ce problema cu dormitul micutei, imi pare tare rau ca te chinui. O sa treaca, sigur este o perioada de acomodare.

Rebecca inca doarme in patutul ei dar imi cere mana toata noaptea, paturile noastre fiind lipite. Si cand e frichinita imi ia mana si ma freaca pe inele...asa se linisteste si o ia somnul iar.
M-am amuzat de povestea lui Mimo, dar ce-o fi fost pe bietii parinti cand n-au mai gasit baietelul, Doamneeee! Bine ca nu s-au pierdut cu firea...
mstela spune:
Mimo,m-am cracanat eu de ras de data asta

..auzi unde era copilul..
..ieri seara-noapte-adik la 00.00,am auzit-o pe Tea prin intuneric in bucatarie dand iama la cutia de puzzle![]()
![]()

..le-a lasat repede,dar o manca sa le manevreze si pe alea putin.
![]()
Doamne,nu ma gandeam ca va fi asa grea etapa asta cu trecerea la pat normal si implicit independenta copilului cu caposhenia de rigoare
....cred ca nimik nu a fost greu pana aici.

mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Si revenind la geneza problemei
,Olgu si Gecko si cine mai culca deja copilul in pat fara gratii,spuneti cum a fost trecerea si cum se culca puii acum,plssss!
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
raluca2107 spune:
Pai voi vorbiti de intimitati?
Voi ati uitat cand v-am zis ca noi avem paturi de campanie. Dormim toti gramada. De fapt eu adorm piticul, ca doarme in patutul lui, lipit de al nostru si noaptea ma cauta non stop , sa ma prinda de bretele (asa se linisteste
) si daca da de tac'su , care n-are bretele desigur, e jale. Sotul adoarme donsoara, care oricum pe la miezul noptii aterizeaza tot la noi in pat (ca viseaz urat), se baga intre noi si ne impinge, ca nu are loc 

.
clauclau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluca2107 Pai voi vorbiti de intimitati? ) si daca da de tac'su , care n-are bretele desigur, e jale. Sotul adoarme donsoara, care oricum pe la miezul noptii aterizeaza tot la noi in pat (ca viseaz urat), se baga intre noi si ne impinge, ca nu are loc ![]() ![]() .Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008) |
Mamaaa Ralu, ce e la voi!

mimonix spune:
Stela, dimineata pe racoareee ![]()
![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Simo27 spune:
Zoze,noua dormitul cu copii nu ne-a afectat relatia si intimitatea in nici un mod
!As avea multe de zis despre cum e la noi,dar stau cu Siluan in brate ca de azi dimineata se chinuie sa adoaram si nu poate..oricum,asa cum face fiecare e cel mai bine![]()
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
Simo27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui clauclau
Mamaaa Ralu, ce e la voi! ![]() ![]() ![]() ![]() mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008). |
si unul
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
raluca2107 spune:
Mimo, eu ma trezesc la 6.30 sa pregatesc copilul de scoala, pana nu beau cafea sa nu dea Domnu' sa stai in calea mea
, asa ca pica si asta cu dimineatza pe racoare
.