*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (388)
Raspunsuri - Pagina 7
mimonix spune:
Sa va mai zic ce pregatiri fac, dar incet asa, sssssttttt, sa nu m-auda Gecko ![]()
Pun la el in camera doape la toate prizele, desfiintez veioza de la capul patului pentru ca o butoneaza intr-o frenezie si mi-e sa nu faca vreun scurt , mut camera video mai sus undeva ca sa nu ajunga la ea si sa nu se impiedice de ea cand iese si pun incuietoare la geamuri pentru ca la cel de jos ajunge fara niciun fel de problema iar la partea de sus ajunge catarat pe tricicleta. Plus o incuietoare la dulapul in care da cu capul pentru ca e plin cu jocuri de la Teo (Monopoly, Nu te supara frate, puzlleuri pt copii mari, d-astea) si n-as vrea sa dea iama in ele. Si pe urma n-are decat sa zburde in libertate 
Usa ramane inchisa pentru ca stie sa o deschida singur slava Domnului iar eu il vad oricum pe monitor ![]()
Poveste cu copii care dorm pe unde apuca
Pe cand aveau prietenii nostri ,despre care este vorba, cei doi copii mai mititei (2 ani respectiv cateva luni) ,il invatasera pe cel mare sa se duca singur la culcare si gata. Papa, noapte buna, usa inchisa, pat de junior, libertate totala. Si el , dragul de el, de obicei nu se culca ci se juca pana adormea pe jos, pe sub birou sau te miri unde. Intr-o noapte, plangea fetita cea mica si mama s-a ridicat val vartej din pat si s-a dus la ea. Dupa ce a linistit-o si a adormit, s-a gandit sa-l inveleasca si pe cel mare. Daaarrrr, ia-l de unde nu-i 
Sa faca infarct nu mai mult
L-a cautat si pe sus si pe jos si prin alte camere, peste tot. Tremurand , il scoala pe tatal copilului si marturiseste ca a fugit copilul, nu-i 
Se apuca si tata de cautat, verifica usa de la intrare, geamurile, Doamneee ce-o fi fost in sufletul lor
Intr-un final, zaresc in camera lor , in patul lor, de sub plapuma aruncata gramada, un piciorus
Daaa, el venise pas pas, se bagase in patul lor, la picioare ca sa nu deranjeze
, iar mama cand a fugit la cea mica a aruncat plapuma peste copil in viteza. 
Maaa, eu am ras de m-am prapadit dar am retinut morala: somnul iepuresc si camera video sunt de mare ajutor la vremea cand copiii isi capata independenta ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
mimonix spune:
Kya, good luck! 
Ralucaaa ppriveste in sus, nu in jos
Sau la voi inca ninge , ca nu stiu daca sa va incadrez la nordul tarii sau nu 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
raluca2107 spune:
Mimo, libertate?? Unde???

Cand fac planul de Protectie civila si Siguranta cetateanului la Complex te sun 

.
Si unde-i frate primavara ca la mine in curte e zapada.
Abia imi iesisera si mie niste fire de lalele din bulbii pusi asta toamna, ca nu se mai vad. Sabin iese in curte cu galetusa si lopatelele si se joaca in zapada.![]()
clauclau spune:
Hello, vin si eu cu un mic mesaj sa nu ma dati disparuta.![]()
In primul rand,
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI, MAMICI SCUMPE SA VA TRAIASCA PUII SI SA FIE NUMAI FERICIRE , SANATATE SI NOROC IN VIETILE VOASTRE. 

LA MULTI ANI CU INTARZIERE SI SARBATORITILOR DE ZILELE TRECUTE, ERIC, STEFAN, GIORGIOS, SABIN, CRISTIAN SI ALEXANDRU. SA AVETI VIETI MINUNATE 

.
Luny, ma bucur ca a fost ok prima zi, de-acum usor, usor va intrati in rutina fiecare.
Sa-ti traiasca Mufiliciul scump o mie de ani.

Nicol, ce-ai cu butoiul? A venit primavara, este frumos tare afara, hai la soare.

Eu ma tin in continuare de sala, de dentist, de servici, de casa. Daca as avea mai multe ore in zi la dispozitie ar fi si mai bine.

Am vazut party de Sabin, foarte, foarte frumos a fost. Se vede ca s-au distrat super copilasii!
Nu mai stiu, am citit tot, am vazut toate pozele, sunt la zi, dar am prea multe informatii in cap.

Aaaa, Raluca, mult succes cu Sanzi la schimbarea pansamentului, am murit cand am vazut pozele cu ea pansata la capsor. Ce-o fi fost in sufletelul vostru!

somnorica spune:
Salutare
La multi ani sarbatoritilor trecuti prezenti si viitori (nu stiu cand voi mai intra).
Sunteti criminale si va ador.
Iar acuma pentru copii: www.chuggington.com
Pa-pa
Robi
dudurutza spune:

Sarbatoritilor de astazi

Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi! Mamici sa va traiasca puiutii

Nicol, cum e Antonia?????????? 
mami necajita
Gudinde
pt poezie
Simo
nu te necaji, osafiebine
pt Dudu-saritorul. Mimo de belea prietenii cu copilul ![]()
blankar
puiuti draguti
Fratior de Ariel 
Gecko distractie maxima la neica fofologul si la pasapoarte! Sa termini odata cu bine cu umblaturile!
Stela
pt mami obosita de copil neobosit. Is ceva fetele noastre, a mea dormea acasa la 12, 1 noaptea, acum la ai mei dupa 9 seara e gata
, dar ma bucur
ca se odihneste. Si pe soacra-ta trimite-o langa soacra lui Mimo si soacra lui Luny, las-o in plata Domnului. Nu te vede cat te stresezi, ce mai vrea si dansa?
Kya sa fie intr-un ceas bun cu casuta, sa aveti parte de armonie si fericire MAXIMA in ea
Doamne ajuta Zanei sa nu plangaceasca si sa nu aiba durere
Clau cea ingrijita
La noi ningeeeeeee de ingroapaaaaaaaaaaaaaaa.......ma apuc de brad imediat, mai bine de biscuitii de craciun
mstela spune:
Zoze,pai cum spuneam,trebuie musai sa dam stingerea ca altfel pleaca in directia luminii si nicio poveste din lume nu ar chema-o la locul ei
..cant de ragusesc,ea pleaca si pe intuneric ca are arici in c.r,daramite sa simta ca e lumina pe undeva...de stat in pat nu mai merge,tocmai asta e,fiidca acum coboara cand vrea muschiul ei,usile le deschide pe toate,deci deocamdata nu avem control asupra ei
...
..iar ce ma omoara cel mai tare e ca EU treb sa le fac pe toate,adik numai cu "mama" langa ea sta,nu-l vrea pe tacso
,care tacso si asa nu-si face nici macar patul la culcare,tot eu treb sa trag de el la 2 noaptea sa scot cuvertura de sub el....prea mult nene...vreau o vacanta singura.
..mda,om ajunge pe o cale convenabila pana la urma..dar sper sa mai rezist pana atunci..cred ca e f derutata de patul schimbat si nu-si gaseste inca locul
...
Si sa te vad eu pe tine cum il pui in pat si acolo sa ramana
...sau si tu esti sora cu soacra lu' Mimo?![]()
Si ca veni vorba,sigur ca e periculos si pt relatie,ca nu mai e moment de intimitate daca ziua nu se poate,seara nici atat cu copilul langa,iar dupa 1 noaptea nu-i de mine ca abia ma tarasc in patul conjugal si mai sunt si plina de nervi pe randunoi ca nu poate sa faca un pat.
Oare toate astea nu ajung sa afecteze si relatia?
Kya,tin pumnii Zanei,mititik.

Maria
as trimite-o pe soacramea langa a lu Mimo,numai ca eu stau cu ea,in casa ei deocamdata,si ea e o fire extrem de stresata si ne transmite starea ei si noua,asta e
..
Inapoi...
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Pardon,e vorba de pretena soacrei lu' Mimo.![]()
![]()
Kya,sa stapaniti sanatosi noua locuinta,va doresc din suflet liniste in ea,departe de 'gura' mamei
..ofof,maimai..gheu,nene..
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
dudurutza spune:
Stela baga instructie in sot sa mai faca si el cate ceva, nu vede ca nu mai poti
pe soacrele care streseaza randunicile si implicit toata craca; migrati ![]()