*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (388)
Raspunsuri - Pagina 6
mstela spune:
Mimo,vai mama
...si hai noroc ca avem copii sanatosi si mari,dar inca o data zic,sa doarma cum o vrea,timp de creat bb2 nu o mai fi,asta e,nu plange nimeni
,dar vreau odihna nene,nu sa citesc acum un document de 3 ori ca nu ma pot concentra deloc de oboseala
..unde ajung asa?

mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mimonix spune:
Baiii, acu' vazui
Prietena lu' socra-mea scoate o foiae de hartie si un creion si noteaza :patul despre care vorbim este asezat intre doua dulapuri (mobilier pt tineret, clasic, corpuri lipite unele de altele , desupra patului rafturi) Cele doua dulapuri au intre ele, la perete, o sipca lata, un distantier. Asta vine la perete dar cumva asa...perete-sipca-perete. Daca n-a dat cu capul in sipca aia si cu picioarele de-am zis ca se scoala vanat tot . Si mai si buseste cand o loveste de rasuna valea. Asa ca , pentru amortizare, voi imbraca sipca cu o aparatoare de patut din ala cu gratii de lemn. Diseara, cand va fi gata noul culcus, voi face poze. Capisci?
Hai, spor la biometrie acolo 
Si sa nu uit:
La multi ani fratior de Ariel, sa fii sanatos si iubit !

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix nu a scartait decat de vreo doua ori cand a dat cu capul in dulapul de la cap Simona,mamica de Teo (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |
Vezi daca nu i-ai luat aparaturi de pus si la dulap
...sau mai bine i-ai o casca de protectie
.Acum serios vorbind, dupa trei capete in stanga, doua in dreapta, incep sa isi invete "hotarele" patului. No, uite de la mama Gecko
ca ti-a crescut baietul mare.Si hai sa va zic de-ale mele distractii...
I-a crescut piciorul la copchil. Sandalele, ce i le-am luat mari prin noiembrie, mi se par prea fixe acum in varf (sunt din alea inchise in fata). Asa ca, joia trecuta, iau purandel si barbatel de toarte si ii car la shopping, sa ii iau sandale sau alta incaltaminte usoara la copil...pentru cele 1-2 luni de caldura ce ne-au ramas. Credeti ca i-am putut luat ceva? Oh, nu
!!! Nu pentru ca nu a fi fost produse ci pentru ca bestia nu m-a lasat sa-i dau sandalele lui jos. Din "Mami, my shoes" nu m-a scos
. Asa ca a doua zi m-am dus cu sotul si i-am luat pe NEVE doua perechi de papuci copilului...una cu jumate de numar mai mare...una cu un numar mai mare. Asta a fost vineri. Credeti ca pana astazi am reusit sa i le probez?????? NUUUU!!!
De fiecare data cand incercam sa i le pun Patrick fugea la rapciugoasele lui de sandale si mi le arata "Mami, my shoes!!!"Asa ca astazi am luat masuri drastice. I-am pus perechea noua in geanta de gradinita si le-am rugat pe fete sa le probeze ele...ca au mai multa autoritate decat mine in fata purandelului
. Acum 20 de minute ne-au sunat...ca i-au pus la copil papucii noi si ca ii vin si vrea sa-i poarte si ne intrebau daca pot sa le dea jos etichetele...HIP HIP HORRAY
!!!!
gecko spune:
| citat din mesajul lui mimonix Baiii, acu' vazui Prietena lu' socra-mea scoate o foiae de hartie si un creion si noteaza :patul despre care vorbim este asezat intre doua dulapuri (mobilier pt tineret, clasic, corpuri lipite unele de altele , desupra patului rafturi) Cele doua dulapuri au intre ele, la perete, o sipca lata, un distantier. Asta vine la perete dar cumva asa...perete-sipca-perete. Daca n-a dat cu capul in sipca aia si cu picioarele de-am zis ca se scoala vanat tot . Si mai si buseste cand o loveste de rasuna valea. Asa ca , pentru amortizare, voi imbraca sipca cu o aparatoare de patut din ala cu gratii de lemn. Diseara, cand va fi gata noul culcus, voi face poze. Capisci? ![]() Si sa nu uit: La multi ani fratior de Ariel, sa fii sanatos si iubit ! ![]() ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |
gecko spune:
| citat din mesajul lui mimonix Daca n-a dat cu capul in sipca aia si cu picioarele de-am zis ca se scoala vanat tot . Si mai si buseste cand o loveste de rasuna valea. Simona,mamica de Teo (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |
Pai atunci sa nu uiti sa achizitionezi si genunchere si cotiere pe langa casca aia
si uite asa ii creste zestrea la copil...blender, aparatori de tot felul...sa nu uiti sa i le dai cand se insoara
Tot eu...pretena lu'soacra'ta
zozela spune:
M-am cracanaaat,nu sunteti normale!!
Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
Kya spune:
Eu nu stiu daca chiar asa se obisnuiesc cu granitele patului. Sanziana cel putin se loveste de toti peretii (bine, ea doarme agitat, se misca, se suceste si se rasuceste in somn de 1000 de ori). In patutui ei are aparatori de parca ar fi pat la spitalul de nebuni
iar in patul nostru ne are pe noi stanga-dreapta si o perna proptita in perete.
Steluta nervi de otel iti doresc. Se rezolva ele cumva toate... Sanziana acum doarme la fel ca Muf - jumatate de noapte in patul ei, apoi dupa ce se trezeste vine cu noi in pat. Dupa ce ne mutam, va avea camera ei, cu patut de junior, si sper sa iasa bine.
P.S. Trebuie sa dau de baut
, ca in sfarsit dupa muuuult timp, a iesit soarele si pe strada noastra. S-a rezolvat cu casa mult visata
Greeeeeu a fost nene, greu de tot, dar acum gata, suntem practic mutati. Bine, acum va incepe nebunia cu santierul, dar avem casa noastra. Mare, frumoasa, spatioasa! Pot sa fiu sefa in bucataria mea, nu ma mai bate nimeni la cap, nu mai stau la comun cu nimeni, pot sa am femeie la curatenie, schimb mobila cand imi trazneste, nu ma mai bat in sabii cu ai mei pe te miri ce subiect, nu mai am capitolul "aoleu copilul face, nu face, doarme, nu doarme" (Stela, nici nu-ti inchipui cat de bine te inteleg )... etc, etc, etc.
Offf, viata e frumoasa!
Hai noroc 
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
zozela spune:
gecko,ratai pozele?? Unde,cand? Vreau sa le vad si eeeu
Sa ne zici ce-ti spune 'nea fofo! Cate saptamani ai tu? 20 si ceva,nu? Hmm..pariez pe-un bebeloi de vreun kil
Sa-mi zici,da?!
Stela,imi pare rau pentru chinul vostru..As vrea sa te pot ajuta cumva,dar nu stiu cum..
De ce trebuie sa dati stingerea in toata casa? Daca o puneti in pat si sta unul dintre voi cu ea,pe intuneric,spunandu-i o poveste sau cantandu-i un cantecel,mangaind-o pe spate/burtica,n-ar functiona?
La noi,Mihai adoarme la el in patut,fie singur(mai nou),fie cu unul dintre noi(a se citi Dan) langa patut,spunandu-i povestea.La fel o sa procedam si cand vom trece la pat de copiloi.Odata bagat in pat,acolo ramane..
Usa i-o inchidem mereu pt.ca folosim bebeinterfonul..iar de-ar vrea sa iasa,ar iesi oricum,pt.ca stie(si ajunge) cum sa foloseasca usile.
Mynameishitler!![]()
I-auzi la Simo,ce intimitate?!! Pai cum ce intimitate?? Astept sa plece de-acasa ca sa fac sex? Sau sa stau sa ma furisez?! Nop,nu-i de mine! Serios vorbind,nu-i vorba numai de sex,ci si de independenta copilului,a formarii tabieturilor. Mi se pare aiurea si neconstructiv pentru relatie,pentru familie..Copilul doarme in camera lui,parintii in camera lor! Mi se pare simplu si usor pentru toata lumea..Acum..depinde de fiecare,nu zic ca nu-i bine cum fac altii,dar eu n-as putea asa.
Blanka,sunteti o familie frumoasa!
Pupici puiutilor!
Ha-ha,Irina,mortala fiica-ta!! Adevarul este ca-i o activitate interesanta-pentru ei![]()
Wow!!
Felicitari Raluca!!
Sa o stapaniti sanatosi,sa te bucuri de bucataria ta,si sa vi-l aduca si pe BB Victor!!

Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
mimonix spune:
Zoze, tine genunchii stransi si nu te mai cracana ca nu prea ai voie in perioad asta 

Gecko eu te inteleg maica, e si invidia asta un sentiment la urma urmei
Dar sa stii ca nu-i tarziu sa incepi si tu sa aduni zestre pentru ai tai, macar pentru ala micu' 

Kya sa o stapaniti sanatosi ,sa facem gratare multe si sa curga Jagertea-ul 

Raport : la mine in bloc cineva vopseste ceva ca vine un miros de "curat" asa pe sub usa
In plus , afara e soare si bate un vanticel cald iar zarzarul e inmugurit deja.E primavaraaaa 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Kya spune:
Uff, plec sa duc copilul la control, la scoaterea bandajului, la schimbarea pansamentului.
Sper sa nu mai planga asa mult, desi numai cand da cu ochii de un halat alb incepe boceala, saraca de ea...
Wish me luck! 
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!