*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (388)
Raspunsuri - Pagina 5
mstela spune:
Olgu,ce se mai aude de trici noastra?A plecat?
Ca ar vrea randunoiul sa faca un drum la PL in w-e.
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
zozela spune:
La multi ani,fratior al Arielutzei!!
Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
Simo27 spune:
Vai ce tort a avut Eric si ochisori are!Blanka ai o famile frumoasa
Gecko,zbor lin
Olga,in 10 minute pleca al meu la banca.multumim
Am asamblat ieri singura si masuta cu Winnie-care e tare faina(Sam inca nu a vazut nimic,ca e la Buni-dar David e incantat de tot)si tricicleta.Si aseara cand a venit sotu se mira cum de le-au trimis gata asamblate,sa cada pe spate cand a auzit cine, ce a facut!
Eu nu tin minte de la David de perioada asta de care ziceti...cu el a fost greu pana la 2 ani,dar apoi nu am avut treaba.Si ce intimitate vreti???Eiii,cand vor creste mari si se vor inchide in camera-atunci intimitate!Sau cand se insoara,marita..
Cuscra.Si eu am avut un finut care adormea pe jos,si exact dupa ce a implinit 2 ani.Parintii il mai lasau la noi sambata sau dumninca cand aveau treaba si eu tb sa il culc-imi venea sa imi dau in cap cu cevaca numai pe covor vroia.Il adormeam acolo,pe paturi,perna si apoi il puneam in pat,dar simtea si inapoi pe covor!Ei ziceau ca asa mai adoarme si acasa...acum are 5 ani si doarme numai in pat.Hai ce te-am incurajat
mami de David, Sam si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
raluca2107 spune:
Gata , avem trici, entuziasm mare la prima vedere, doua ture rapide de living si pe urma ca la Naty, taraie picioarele, nu vrea sa le puna deloc pe pedale ,plimba ursul Winnie in cos si serveste masa la volan . Dar crestem noi mari!
Olgutza, becul ala se aprinde si n-a gasit inginerul casei solutia sau e doar de frumusete?! (PS: ieri am facut plata, sper sa-ti intre azi banii, sa-mi spui daca sunt probleme)
raluca2107 spune:
Stela, pune-i mami saltelutza pe covor si nani! Cand va vedea ca nu mai e fructul oprit va dori ea in pat, sa speram...dar merita incercat.
bitza037 spune:
LA MULTI ANI MATEI!!!
LA MULTI ANI SEAN!!!
LA MULTI ANI AMIRA!!!!
LA MULTI ANI ALEXIA!!!!
LA MULTI ANI IULIAN!!!
SA CRESTETI MARI SI SANATOSI,SI SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR VOSTRII!!!
Blankar am vazut si eu putiutii tai frumosi....m-a cuprins nostalgia cand l-am vazut pe mezin in actiune , ca exact asa incerca si Antonia sa se deplaseze...se balansa si pe urma isi lau avat....eu nu am vazut nici un tort??unde trebuie sa ma uit, ca nu am timp sa scotocesc in toate pozele...
Simo am uitat sa-ti zic ca am vazut si eu zilele trecute poze cu frumosii tai
....despre ce masuta cu winnie ziceti??ca Antonia este innebunita dupa el(are o gramada cu el:pijama,suzeta,puzzle,carti,etc)
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Olgutzika spune:
Stela, trici a voastra a plecat pe 10.03, sper ca pana vineri sa ajunga, asa ar trebui.
Raluca, au intrat banutii inca de ieri, multumesc . Da, se aprinde beculetul ala, daca apesi pe buton Vezi ca e un butonel de plastic, mic si negru, deasupra becului, parca. Sof sta cu picioarele pe pedale, dar nu are forta sa impinga I le mai rotesc eu, ca sa priceapa care le e rostul...
Simo, ma bucur ca iti palc. Sper sa ii placa si lui Sam!
bitza037 spune:
aseara v-am zis ca au venit baietii si au montat dressing-ul...si cine credeti ca inchidea si deschide usile incontinuu...si mai ales impingand pana cand se loveau de capat??...Antonia, bineinteles, sper ca si-a facut numarul si azi nu le ia iar la impins...
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mimonix spune:
Hihi Bitza, daca-s usi din alea culisante adio! asta va fi numarul ei mult timp de acum inainte
Stela mi-e rau Al meu a adormit acolo singurel pana m-am "mai dat" eu pe forum azi noapte si apoi am dormit cu el de teama sa nu cada din pat.Azi va fi marea incercare Dar nu l-am simtit deloc, n-a dormit agitat, nu a scartait decat de vreo doua ori cand a dat cu capul in dulapul de la cap ...in rest nu m-a caitat, nu s-a lipit de mine , nik! Doamne ajuta! Eu n-am treaba cu intimitatea ci cu dormitul asta cu el in pat sau cu spusul povestilor seara pana ragusesc ...prostii, in tot cazul.Fac si eu ca Zoze, azi parca mi-am mai venit in fire , ce atata jelanie pentru un patut! Vorba lu' Gecko, hai noroc ca a crescut mare !
Olgu zici ca n-are forta sa impinga? Eu inca nu-mi dau seama daca e de forta sau de tehnica! Nici Dudu nu impinge, desi mai nou vad ca merge inapoi
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
mstela spune:
In legatura cu perioada grea,m-a incurajat seful meu tare mult.Cica fata lui la aproape 4 ani inca adoarme pe jos,inca nu vrea in pat mereu,inca e frant si el...uof,ce ne asteapta.Auzi,Mimo?Cum a fost la voi?Cum o scoatem la cap?
Nu ma deranjeaza ca doarme pe jos,ci ca-mi trebuie odihna ca muncesc..
Si ma mai enerveaza si soacramea cu stresul ei,frateeee...ce-or fi batranii astia asa,de parca le-ar sti ei pe toate,noi suntem fraieri ca suntem mai tineri..ma imbolnaveste la cap:"aoleu,doarme copilul prea putin","aoleu,se scoala prea devreme",aoleu aoleu,de parca nu mi-era de ajuns..si mor cand o aud ca fi-sa punea copilul in pat la 9.00 si o lasa sa adoarma singura,iesind din camera...pai nene,fiecare copil e diferit,ce sa-i fac daca a mea e zvarluga...zice:"mama,ar trebui sa se culce la 9.00".Da frate,dar ce sa-i fac,s-o droghez?"neneeee...
Ralu,am sa incerc si asa,desi cred ca-i tot aia,ca salteaua
in pat e ca si jos,patul fiind f jos,ea vrea pe covor,adik altfel decat ii spun eu..Aoleu,Doamne,sa fie doar o perioada scurta..
Olgu,multzam..sa ma tii la curent cu ce afli.
Zoze,tin pumnii in continuare...fii tare si roaga-l pe Doamne-Doamne sa fie bine.
Gecko,tin pumnii si tie..trebuie sa fie bine,auzi?
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.