*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (388)
Raspunsuri - Pagina 4
ariel_7000 spune:
deciiii, LA MULTI ANI, AMIRA SI ALEXIA!!! LA MULTI ANI MUFFY, SEAN SI IULIAN!!! sa fiti fericiti si senini si sa luminati viata parintilor vostri!
si LA MULTI ANI lui frate-miu!!! face 36 de ani azi...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
gecko spune:
'neata
La Multi Ani Amira!!!
La Multi Ani Matei!!!
La Multi Ani Sean!!!
La Multi Ani Alexia!!!
La Multi Ani Iulian!!!
Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi!!!
gecko spune:
Va pup pe toate si va doresc o zi senina!!!
Eu ma indrept spre neica fofologul...unde totul va fi foarte bine ovcors (zoze, that's the spirit!!!)
Diseara zbor in Canberra si intru pe teritoriu romanesc (aka Ambasada Romaniei si mama lor de pasapoarte biometrice) si ma intorc maine seara.
Si nu pot pleca pana nu remarc ceva...Mimo, aparatori de pus la perete...eu cred ca ma fac prietena cu soacra'ta
raluca2107 spune:
La Multi Ani, AMIRA!!!
La Multi Ani, MATEI!!!
La Multi Ani, SEAN!!!
La Multi Ani, ALEXIA!!!
La Multi Ani, IULIAN!!!
lianam spune:
LA MULTI ANI Ariel_7000's - BROTHER_36! Sa fii sanatos si norocos!
“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”
Olgutzika spune:
Matei, Amira si Sean
Sa cresteti mari, sa fiti voiosi si sanatosi!!!
Sa va traiasca picii, mamici, sa fiti fericiti!!!
mihutza11 spune:
La multi ani Muffy, Sean, Amira, Iulian si Alexia! sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii in viata!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Kya spune:
La Multi Ani dragi puiuti aniversati astazi. Sa va fie viata fericita si insorita!
Felicitari parinti pentru minunile din viata voastra!
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
zozela spune:
La multi ani,randunei dragi!!
Sa aveti o zi frumoasa alaturi de cei dragi voua,cu multe cadouri si surprize mii!!
Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
mstela spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE,VOIOSIE SI O VIATA LINA AMIRA,ALEXIA,SEAN,IULIAN SI MATEI-MUFFY!!
Mamicilor,sa va traiasca puii!
Anka,sa iti traiasca Mufarinul,sa aiba o viata buna si tu sa te acomodezi rapid la noua viata.
Eu ma declar terminata...cel mai greu moment sa trecem de la patut cu grilaj la patut fara grilaj...nu mai poooooooooot...ce sa fac??ieri la pranz cica a adormit la desene pe jos in sufragerie..aseara ne-am grabit cat am putut sa fim gata pe la 22.00 sa stingem toate luminile..am stat langa ea pe canapea,i-am tot spus sa mearga la ea in patut cu cutzu,cu ursuletul,am fost calma,dar ea nu si nu...facea ture prin bezna prin casa,iar urca,iar cobora din patut,si pe la 00.00 a adormit si ea PE JOS pe covor..deja eram franta..pe la 3.00 o aud tipand si cand m-am dus repede,ea venea spre noi si cerea "apte"..i-am zis cu frumosul sa urce in pat ca toata lumea doarme,nu i-am facut lapte pt ca noaptea trecuta m-a pacalit si doar a vrut sa se aprinda luminile sa fac lapte si nu a baut nicio gura...si a adormit intr-un final PE COVOR..la 6.30 ne-am trezit cu ea val-vartej in dormitor...si mai aveam si eu 20 min de somn ca eram terminata...cerea lapte,i-am facut lapte,s-a bagat in pat langa tacso,eu am inceput sa-i explic povestea ca treb sa plec la serv (sa nu planga),statea cu laptele in mana si bazaia,i-am pus Veronica,mi-era ciuda ca nu bea singurul lapte ce i-a mai ramas si i-am spus ca daca nu bea lapte inchid filmul,i-am inchis filmul,cu chiu cu vai a baut lapte,m-a vazut ca ma imbrac si nu a comentat,se calmase,am plecat usurel si ea a ramas uitandu-se la Veronica..offf...grea perioada nene...vorba lui Mimo,adio armone in familie,la 22.00 vrem nu vrem treb sa dam stingerea totala,chiar si asa stau langa ea pana dupa 00.00,adio intimitate,vai mama noastra...cel mai rau e ca ma simt extrem de obosita,vai de lucrul si de randamentul meu...
Luny,o imbratisare calda,e gheu mami,dar dupa putin timp vei vedea cum se vor aranja lucrurile.Sanatate multa Mufarinului scump.
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.