*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (388)
Raspunsuri - Pagina 3
Simo27 spune:
Hop si eu in miez de noapte!Copii astia o sa ajunga sa imi manance si urechile...
celor care v-ati uitat la pozele noastre.
Mai,Siluan inca are icter,sunt super stresata desi dr a zis ca nu e nici un bai daca are..dar,am eu o problema cand il vad asa galbejit!Altfel,are zile si zile,nopti si nopti,ore si ore-dac ati inteles ceva!
Vali,avem curte cum nu..dar la ce temperaturi si schimbari bruste ,acum e soare,cald,acum bate vantul si ninge-asa a fost azi,nu il scot afara.Ca oricum sezonul racelilor.David tuseste sec,e cam ragusit,are si mucii de rigoare,cica il doare si gatul-maine la dr...
Zoze si Livi-sa dea DD sa fie bine
si Sanzianei-off Doamne
Simo-Mimo,cred ca esti prima care zice ca seamana copii mei
Si nu mai stiu ce si cum...gata,va
mami de David, Sam si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
Simo27 spune:
A,sa urez si eu ca maine cine stie ce va mai fi
La multi ani cu bucurii:
AMIRA
MUFARINUL
SEAN
ALEXIA
IULIAN
ramo_cata spune:
luny doamne ajuta sa fie bine in continuare SI...
LA MULTI ANI, MUFARINA-PUFARINA!!!
SA CRESTI MARE,SANATOS SI NOROCOS!!!
nicol de ce esti in butoi?ce fac fetele?Antonia e bine?m-am gandit la tine zilele astea..am vazut ca ai disparut si sper sa scapi cat mai repede de butoias
gudinde si felicitari pentru poezioara
lyvy iti doresc numai bine
LA MULTI ANI ,SEAN!!!
LA MULTI ANI ,IULIAN!!!
LA MULTI ANI ,AMIRA!!!
LA MULTI ANI ,ALEXIA!!!
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
lianam spune:
MATEI - MUFY PUFI
AMIRA
SEAN
Sa fiti sanatosi dragi puiuti, sa aveti o copilarie fericita si sa fiti mereu ocrotiti de iubirea celor dragi!
Pentru mamici cate un si ! Sa va traiasca puii dragi si sa va lumineze fiecare clipa a vietii!
“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”
Simo27 spune:
Am primit pe mail
6 Motive sa nu te superi pe copii
1.. O fetita vorbea cu profesorul despre balene. Profesorul spunea ca este fizic imposibil ca o balena sa inghita un om pentru ca are gatul prea stramt. Fetita i-a spus ca prietenul ei Johan a fost inghitit de o balena. Iritat, profesorul i-a repetat ca acest lucru este fizic imposibil. Fetita i-a raspuns: "Cand am sa merg in rai, am sa-l intreb pe Johan". Atunci, profesorul a intrebat-o: "Si daca Johan a ajuns in iad ?" si fetita i-a raspuns: "Atunci, ai sa-l intrebi tu"
2. La o gradinita, educatoarea i-a pus pe copii sa deseneze. In timp ce se plimba printre ei, a observat o fetita care era foarte concentrata asupra desenul ei si a intrebat-o ce deseneaza. Fetita i-a raspuns ca il deseneaza pe Dumnezeu. Educatoarea i-a spus ca nimeni nu stie cum arata Dumnezeu. Fara sa isi ridice privirea de pe desenul ei si la fel de concentrata pe pictura, fetita i-a raspuns: Ai putina rabdare, imediat vor sti !
3. Parintii discutau cu copiii lor de 5 si 6 ani despre cele 10 porunci. Dupa ce au ajuns la porunca despre cum "sa-ti cinstesti parintii", copilul cel mic i-a intrebat daca exista vreo porunca si pentru parinti despre cum sa-si trateze copiii. Cel mare a raspuns fara sa stea pe ganduri "sa nu omori"
4. O fetita statea langa mama ei si o studia. La un moment dat, a observat cat de multe fire de par alb are pe cap si a intrebat-o de ce. Mama i-a raspuns: "De cate ori ma superi, sau faci un lucru rau si eu sunt nefericita, imi iese cate un fir alb". Dupa cateva momente de gandire profunda, fetita i-a raspuns: "Deci asa a ajuns bunica sa aiba tot parul alb …"
5. Elevii dintr-o clasa au fost fotografiati pe rand. Profesoara i-a sfatuit sa ia fiecare toate pozele celorlalti pentru ca atunci cand vor creste mari sa spuna "Iat-o pe Jennifer, este avocata" sau "Iata-l pe Michel, e doctor". O voce micuta din fundul clasei, striga: "Si iat-o pe doamna profesoara, e moarta"
6. Un profesor le preda elevilor despre circulatia sangelui. Ca sa fie mai clar, le-a dat un exemplu: "Daca voi sta in cap, tot sangele se va duce in jos si voi fi rosu la fata. E clar acum ?" Un elev insa, avea o nelamurire "Atunci cum se face ca daca stau in picioare, acestea nu devin rosii". Colegul de banca ii sopteste imediat "pentru ca picioarele tale nu sunt goale"
Gata,plec la nani
blankar spune:
incerc sa pun rapid niste poze pana nu se trezeste atomixul
http://community.webshots.com/user/blanka75
ramo_cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blankar incerc sa pun rapid niste poze pana nu se trezeste atomixul http://community.webshots.com/user/blanka75 |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mimonix spune:
Simo
Zoze capsor blond asa e asa e asa e si vei vedea ca veti in formatie completa pana la urma
Naty, Duduruta multumesc mult pentru linkuri, am studiat problema, raman la canapeaua mea deocamdata. Cand ne facem mari si smecheri o sa cumparam mobila noua, o sa alegem impreuna, o sa vedem. Deocamdata am comandat margini si aparatoare (sa pun la perete) , maine iau asternuturi si maine seara incepe aventura. Acum e deja in patul mare, doarme de-a latul , dupa ce mi-a facut o demonstratie de saritura din tarc la mine in brate de mai mare frumusetea Asta in timp ce eu vorbeam vorbeam vorbeam sa-l conving sa faca nani la el in patut si el statea cu "bagajul" in mana si zicea hotarat "da, da AIDE si-mi arata patul mare" Daca a vazut el ca eu nu inteleg , hopa sus si a aterizat direct la mine in brate Apoi i-am zis ca ma duc putin sa-mi iau perna si patura si ma intorc, iar el a stat cuminte si m-a asteptat pana a adormit O Doamne
Ramo am inteles eu ma ca tu citesti, faceam si eu haz de necaz mai departe
Nicoleta eu zic sa negociezi cu iarna, sa-i dai tusea copiilor in dar si sa dispara , da? Vezi, poate merge
Gudinde mai ce emanatie de poezie , nu stiu zau de unde le scoti!
Nicole daca-ti spun ca te-am fugarit prin pozele de la party dupa craci si cizme, mai iesi oleaca din butoi? Ma tot uitam nene, bai ai cui sa fie cracii astia de fotomodela nene...ai cui ai cui pana dadui de capsorul tau Deci? Ai iesit nitelus acolo?
Luny bravo pentru o zi de munca incheiata cu succes si pentru Mufarinul intelegator Pacat ca a aparut un pic de febra acolo, sper sa nu se mai repete. Si pacat intr-adevar ca tocmai de ziua lui nu vei acasa, dar e doar prima zi a lui in care nu vei fi acasa caci de acum incolo , slabe sperante C'est la vie
Si acum
La Multi Ani Mufa!
La Multi Ani Amira!
La Multi Ani Sean!
Sa fiti cuminti, sanatosi, sa cresteti mari si sa aveti parte doar de bucurii in viata! Mamicutelor, flori si voie buna
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
mimonix spune:
Hai ca am vazut si poze cu atomicsii de Blankar , niste scumpi amandoi Si ce tort neneee
Mai am restante la poze, sigur mai am...si ar mai fi niste tort de portocale la Constanta de devorat dar ce sa facem, ziua scurta si se termina repede Sa speram ca maine va fi o zi mai buna . Noapte buna va doresc
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea