*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (388)
Raspunsuri - Pagina 2
gudinde spune:
La multi ani Maria!
luny felicitari pt prima zi. Cred ca ti-a fost tare greu.
Este insa nemaipomenit ca ai reusit sa stai 2 ani acasa cu Muffy. Cumnata mea a si inceput lucrul. N-a fost deloc o decizie usoara, a fost insa una necesara.
Kya pup Zana. Imi pare rau ca ati avut asa peripetii duminica.
Naty dar ce s-a intamplat cu patul acela de printesuca? Nu o sa-l mai iei?
Nicoleta spune:
Dudurutza, m-am uitat pe site-ul pus de tine, splendide camerele de copii mai mari!!
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
zozela spune:
Luny,ma bucur ca i-a scazut temperatura Mufului! Hai ma ca o sa fie bine,o sa vezi! Sunt sigura ca se vor si imbolnavi,cum ar face-o si cu noi acasa,de altfel..Sunt sigura ca se vor si accidenta si cine stie ce prostioare or mai face,dar..o sa ne descurcam! E important ca am putut sta atat timp cu ei!
Mimo,asa ma gandesc si eu-ca o sa fie bine de acum..Sincera sa fiu,ma ametisera astia de tot!1000 de sfaturi si pareri-fa aia/nu fa aia,ia asta,stai numai in pat,injecteaza-te la nush cate ore si zile,ma innebunisera si simteam ca o iau razna..La ce bun sa intervin atat de agresiv,pentru sustinerea unei sarcini atat de mici,in conditiile in care nu stiu sigur care-i buba.Au vazut ca e un hematom,clar de acolo vine sangele..si hai sa bagam hemostatice,pregnyl si toate bazdaganiile,fara nicio investigatie,sa vada daca am sau nu nevoie de toate astea..Si asta-numai ca sa multumeasca pacienta,sa vada cat o ajuta,cat lupta pt.sarcina ei.. Sambata n-am mai suportat,am ramas singura ceva timp acasa si am stat si-am analizat toata situatia.Nici eu nu mai intelegeam cum am intrat in nebunia asta..
Am pus mana pe telefon si mi-am sunat amicul ginecolog(care e plecat in concediu inafara tarii) ,i-am expus situatia si..mi-a zis sa ma duc sa-mi cumpar un pistol si sa ma impusc fix in tzeasta blonda
Si..gata! Sunt bine! Si daca BB tre' sa vie acum,atunci o sa vie! Si-o sa vie,stiu eu!! Hematomul s-a micsorat,secretiile sunt mai putine,sa vedem cum evolueaza de-acum incolo.Oricum,pana pe 12 Aprilie,eu nu mai merg la nicio ecografie.Vreau sa ma bucur de Paste asa,in formula asta,cea de acum!
LiviAsa simt si eu-ma odihnesc atunci cand simt ca am nevoie sa ma odihnesc,nu bolanzesc intreaga sarcina!O sa fie bine!Cu putina atentie,o s-o scoatem la capat!
degetelul Lucaselului!
LMA,bunelului,Nicoleta!
Maria,dintii fie cu tine!
Eu n-as putea sa dorm in pat cu cracila si-nici el cu mine! El tre' sa-si vare mainile pe dupa saltea,sa-si bage capul in plasa patutului,sa doarma descoperit..Fiecare cu tabieturile lui Plus ca nu mi se pare tocmai sanatos..Trecerea de la patul cu caldura si mirosul mamei,la patul lui-singur,mi se pare un pic traumatizanta-si asta o spun numai din auzite,de la prietenii cu copii mai mari.Ma gandesc ca-i mai bine sa doarma singuri,cat mai de mititei..Si intimitatea?
Mihu
Una peste alta,azi a fost o zi grozava!!
Edit:am uitat sa va pup luung si apasat!!
Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
dudurutza spune:
Nicoleta, asa este, au mobila frumoasa, ideea cam aceeasi, cu pat transformabil.
Zoze cam 'practic' ginecologul tau! multumesc pt urare!
Mihutza nu ne mai arati papusika dansatoare?
luny spune:
gudinde, zoze
ma bucur ca e bine, sper sa fie asa si peste noapte!! Liviu cica a balit Muffy azi, la greu, si a dat si 2 kk mai dubioase.. o fi vreo masea..
eu am mai zis, de voie de nevoie, Muf doarme cu noi in pat a doua jumatate a noptii, dupa prima trezire.. asta e, mi-as dori sa fie altfel, dar nu se potriveste... e nasol
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Somn usor, ma duc la nani (deja 3 treziri in 60 de minute...). Ca cine stie ce ma asteapta in seara asta... Macar de nu ar face febra! Si de s-ar mai domoli tusea la amandoi...Unu-i pe Prospan, celalalt pe patlagina... Macar a disparut raguseala! O fi de bine?? Al meu zice sa nu-l duc pe Matei la medic maine (schimb 2 autobuze, 2 tramvaie si 2 ubahn-uri la dus, la fel la intors), apoi tre sa-l iau si pe Stefan (tramvai, ubahn, autobuz si retur)... De ce nu conduc si eu ca toti oamenii... care conduc?? (uite cum ma duc la nani si bandajata la cap...).
Intrebare: Bubulina nu a luat si baietii cu ea??
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
dudurutza spune:
Noapte buna Nicoleta! Nu te mai stresa cu condusul, o sa conduci cand o sa simti tu
Parca Bubu, l-a luat pe Vlad, Stefu ramanand la bunici, dar nu vreau sa zic o prostie
luny spune:
cum maine nu stiu daca nevedem, urez de pe acum sarbatoritilor:
LA MULTI ANI, AMIRA, ALEXIA, SEAN SI IULIAN!! LA MULTI ANISORI MUFARINUL MEU DRAG!(o sa mor de dor azi, tocmai azi!)SA NE TRAIASCA PUII DRAGI, SA FIE SANATOSI SI MAXIM DE NOROCOSI IN VIATA!!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:
La multi ani Muffy Puffy!
La multi ani Amira!
La multi ani Sean!
La multi ani Iulian!
La multi ani Alexia Teodora!
Cinci puiuti de randunici
S-au plictisit de burtici
Si pe 16 s-au gasit
Sa apara negresit
Drum ei si-au croit
Zi de nastere de sarbatorit.
Asa ca noi aniversam
Cei doi ani ii marcam
Si cu totii mari si mici
La multi ani spunem la pici
Si le dorim sa creasca mari
Sanatosi si sprintari.
Norocul sa nu le lipseasca
Voia buna sa nu-i paraseasca
Sa ajunga ce-si doresc
Visele se mai si implinesc
Si sa dea bunul Dumnezeu
Sa nu aiba parte de ce-i greu.
nicol_conte spune:
las si eu o urare pentru dupa miezul noptii
La multi ani, SEAN!
La multi ani, MUFA!
La multi ani, AMIRA!
La multi ani, IULIAN!
La multi ani, ALEXIA TEODORA!
La multi ani tuturor puilor sarbatoriti in ultimele zile, de cand nu am mai intrat pe crenguta:
Adrian Christopher-pui de adriuta
Lucas-pui de RalucasS
Essam-pui de ririan
Thea-pui de aliceionescu
Iris Miruna-pui de lyvy
Stefan-pui de adela_achim
Eric-pui de blankar
Georgios-pui de ralucaspm
Sabin Matei-pui de raluca2107
Cristian-neliaCris
Alexandru-pui de misha71
Luny, Dudurutza - o sa fie bine!
Mimo, Kya am vazut pozicile de la sky , sa va fie de bine distractia; mi-a placut mult cum ati povestit de acolo, dar mai ales cum a descris-o Mimo pe Kya ; Kya capul Zanei sa treaca.
Va pup pe toate, mai ales pe gravidute, aveti grija de voi si de sambureii din burtica
Fug in butoiul si in gandurile mele
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)