*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (388)
Raspunsuri - Pagina 10
nicol_conte spune:
Zoze te pup
.Am exact aceeasi parere ca si tine in ce priveste intimitatea
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
VALENTINA C spune:
Ca de obicei, e ora de relaxare si de destindere
... Baietii dorm, iar eu recuperez ce-am pierdut ieri.
Azi am reusit( a doua oara) performanta de a merge la piata cu baietii: luca in carucior, Matei mai de mana, mai pe carut ( i-am gasit un locsor pe landou).. A rezistat saracul eroic pana am terminat cumparaturile.. A fost si incantat ca am luat " coci" - scoci sa " ipim catea Aba Dapada" si am luat si plastilina, pe care o inaunguram cand s-o trezi. Apoi am stat in parc, dar nu prea mult, ca obosise saracul dupa atata drum...![]()
L-am cantarit ieri pe Luca: 5300 - adica in 5 sapt a luat 2100g
Si a inceput sa zambeasca
. de dimineata era tot un zambet cand vorbeam cu el
.
Si intrebare: Copiii vostri urca/ coboara singuri scarile? Matei nu, se tine de balustrada, de mine, sau o ia de-a busilea
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
VALENTINA C spune:
Somnul la noi: Luca cu mine in pat in dormitor, iar Matei in pat cu tacsu in sufragerie. Am avut si varianta: luca cu mine in pat si Matei in patul lui in dormitor cu noi, dar pt ca Lucutza are colici, l-am mutat cu tacsu. Si am dormit si cu amandoi in patul mare vreo saptamana, pt ca Matei s-a facut atat de greu si mi-era frica sa nu-l scap cand il pun in patul lui...
Daca noptile vor fi mai ok, il pun pe Luca in patul lui si il aduc si pe Matei in dormitor, ca macar in sufragerie sa mai stam si noi "de vorba"
din cand in cand.
Chiar ma gandeam ca mai e putin pana trec cele 6 saptamani de dupa nastere si mi-e frica de " inceput", ca stiu ca e nasol..
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
gecko spune:
hai ca mai am vreme de un mesajel pana decoleaza AIRPLANEEEEE (cum ar spune fi'miu).
Stela, eu nu de aia ii zic copilului Bestie...ci de alint
...pe bune...ca nu am gasit nimic mai bun
. Mie nu mi s-a parut ca am "tras-o" cu el cu noptile. Eu am luat-o ca atare...a dormit toata noaptea m-am bucurat...a avut program artistic atunci asta e. Nu am avut asteptari foarte mari de la el si am renuntat la speranta de a avea un somn odihnitor pana s-or mai mari purandeii. Nici varianta cand venea calare noaptea peste noi nu ma deranja...ca Olgutzica, imi placea sa ma trezesc langa fata lui senina dimineata. De intimitate nu ma plang...dovada
...dar avantaj noi...asa simt ca suntem mult mai "odihniti" psihic si fizic decat voi si in plus, sfatul Dudurutzei
...am emigrat
...nu tu soacra...nu tu dureri de cap
.
Cu fofologul...nimic
...ca cica azi aveam intalnire doar cu moasa...ma rog, tot pierdere de vreme
. Ecografii cel mai probabil nu voi mai avea. Doar daca ceva nu e in regula...ceea ce nu va fi cazul. 25 si o ziulica azi Zoze si ca tot ne ura Nicol ieri de bine la samburei...al meu trebuie sa fie de-un harbuzel...poate nu exact kilu dar la vreo 600g o avea
.
neliaCris spune:
Buna.Multumesc fetele pentru urari,as intra mai des dar perioada aceasta sunt un pic ocupata cu tratamentul lui Cris pentru raceala,trebuie sa ii fac aerosol,si deja ma incarc cu energie gandindu-ma cati nervi imi trebuie
.plus ca joi am si eu programare ca doar raceala a luat-o de la mine,doar ca am tratat-o dupa urechea,crezand ca e ceva usor si m-am inselat.Urez si eu sanatate si Multi Ani Traiasa tuturor puiutilor
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
clauclau spune:
Valen, nici Rebecca nu urca/coboara scari! Daca n-o tin bine la coborare se duce total aiurea, n-are nici-o teama si ar pica direct in cap.![]()
mstela spune:
Zoze,de acord cu tine la cap. intimitate..am mai dormit si noi cu Tea in pat cand era mai mica si abia inchideam ochiul de frichineala ei,de spatiu ingust,de de..ca sa nu mai spun ca treb sa sune ceasul nostru si ea poate nu merge la lucru..si la fel nici eu nu vreau sa ajung asa pana la 10 ani ai ei..toata stima pt fetele ce se pot odihni cu copchilul
in
..![]()
Mda,ghea viata asta...si zau ca altfel se punea problema daca nu trebuie sa am mintea limpede intr-una la serviciu fiindca vin atatea situatii pe care trebuie sa le judec bine
..
Si Zoze,daca soacra ma taca-taca la cap non-stop cu ale ei devine stres si automat ma deranjeaza,ca de pasat nu-mi pasa,da' ma apasa
...
Nicol,sanatate fetelor...
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
cleme spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI 
SA CRESTETI MARI, FRUMOSI SI SANATOSI!
Stela off saraca de tine, stiu cum te simti, cam asa eram si eu cand munceam si Diana se trezea in fiecare dimi la 5 sa bea lapte. Dar cresc ei mari si uitam momentele astea!
Noi inca nu avem pb cu somnul, Diana sta inca in patut si cred ca as putea s-o las in patul mare dar mi-e frica sa nu cada noaptea. Are un somn ff agitat asa ca o mai las acolo pana nu se mai poate.
Kya felicitari pt casa!
Aaaa si Diana urca si coboara scarile doar tinuta de mana sau de balustrada.
dudurutza spune:
Nicoleta sanatate puiutilor.
Nicol
fete frumoase, sa se faca repede bine!
............................
Proaspatul doctor este repartizat intr-o zona rurala si dupa cateva luni isi da seama ca nu exista nici o femeie in sat, ca sunt numai barbati. Dupa ce prinse putina incredere, il intreaba pe unul din pacienti ce fac ei cand au nevoie de sex. Pacientul ii spune ca toti se duc la rau la sfarsit de saptamana.
Sosi si sfarsitul de saptamana, asa ca doctorul se prezenta la rau, unde dadu de un sir foarte lung de barbati, pe malul apei. Cum era foarte cunoscut in sat, localnicii ii cedara doctorului locul, pe rand, pana cand ajunse primul.
Privind inainte, doctorul vazu o magarita si gandi: "La naiba, sa fac dragoste cu o magarita!... Cu un animal?!?? Saracii oameni! Acuma, nu pot sa-i refuz, cand cu atata amabilitate mi-au cedat pe rand locul..."
Dupa 15 minute, in care doctorul, dezbracat si lipit de magarita, era privit de cei din coada cum o saruta, ii musca urechile, unul dintre oameni se apropie timid de el si il intreba:
- Domnule doctor, mai aveti mult? Pentru ca noi avem nevoie de magarita ca sa trecem raul, acolo sunt femeile...
bitza037 spune:
Vali, eu o tin de mana pe Antonia,sau se mai tine de balutsrada ca asa vrea ea, cert este ca mi-e frica sa o las sa le urce/coboare singura,fetita unei prietene a vrut anul trecut sa urce singura scarile-avea 3 ani atunci- a cazut s-a lovit exact unde era scara ciobita si si-a spart arcada de i-au pus 8 copci, si de aia mi-e frica...
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze