*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (388)
Raspunsuri - Pagina 11
mimonix spune:
Bai deci eu recunosc, nu mai inteleg nimic. In afara de Bestione mai doarme vreun copil singur in pat de copil mare, in camera lui? Eu imi amintesc ca parca si Andra a Mihutei mai doarme asa. Dar Sof vad ca e la mami in pat, Mihai in patutul lui, nu?, samd
Dudu a adormit la pranz in patul mare, dupa indelungi negocieri, cu mine langa el, la 3 in loc de doua.
Raluca, tare m-am distrat 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
mimonix spune:
Stela, tu tare ma intristezi pe mine
Te lupti cu morile de vant , incerci sa-ti gasesti linistea si fericirea cerandu-le celorlalti sa faca ceva pentru asta (Geo, soacra). Nu e bine, irosesti energie incerc sa te lupti cu ei , sa le schimbi tabieturile, sa-i convingi ca nu e bine ce fac, etc. Eu zic sa o iei ca atare, axiomatic, asta e acasa, altfel nu se poate. Si incearca sa-ti gasesti fericirea altfel. Fa-ti o zi pe saptamana de iesit cu fetele in oras sau du-te la o sala si fa gimnastica mai ales ca ai nevoie (medicala, nu altfel), sau creaza-ti niste tabieturi ale tale: baie cu spuma, nu stiu. Sa ai si tu pauzele tale, sa-ti reincarci bateriile si sa poti sa suporti corvoada. Si-apoi decat sa dai stingerea la 10 si pana la 12 sa-ti faci nervi cu Thea in camera, mai bine las-o sa faca ce vrea ea pana pica lata...tot la 12 . Ia intra tu la 10 in baie, incuie usa si las-o cu ta-su, vezi cum o adoarme sau ce-i face?
Pe de alta parte, cu masa-mare in camera nu poate sa doarma ?
Intreb si eu, ca asa stiu eu ca sunt bunicii, se gandesc la toate...basme,nu?
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
cleme spune:
Mimo Diana doarme la pranz in patul mare. Adoarme singura pe calacatea (canapea) in sufragerie si o mut acolo. Dar asta doar cand nu e Lucian acasa, ca atunci vrea sa se culce in leagan (el a invatat-o, el o culca
). Si as putea s-o las si noaptea, dar mi-e frica sa nu o adun de pe jos ![]()
Stela asa e, cred ca ar tb sa fii un pic mai cu obrazul gros. Sa stii ca si Lucian are tendinta sa o lase cu mine dar eu de multe ori nu ma misc sau o trimit la el. Si incet-incet a prins ideea si nu mai comenteaza. Merita sa incerci si tu 
clauclau spune:
Mimo, Rbk in patutul ei cu mana pe mine ovcors!
Si da, parca si Andra a terminat cu patutul.
Stela, si eu zic la fel (ca Mimo
), nu mai incerca sa-i schimbi pe ceilalti, mai bine cauta sa-ti faci tu viata mai usoara, mai frumoasa.
. Nu de alta, dar tot incercand sa-i schimbi pe ei, o sa fii tot dezamagita si o sa va iritati unii pe altii si toata lumea o sa fie nervoasa...Hai ca o sa treaca si perioada asta...dar ar fi super sa incerci sa faci ceva frumos pentru tine si sufletelul tau.

Simo27 spune:
Uite exact ca Vali dormim si noi,am impartit copii mici
,iar David doarme de mult singur,desi cateodata ii mai apare dorul de somn cu tati
!
Nicol,
-auzi cand veniti la bran???ca daca ne invitati
si pe noi,poate aparem![]()
![]()
Cuscra
,bine zise Simo-Mimo:lasa-l si pe tati sa se ocupe de Tea,ca doar e si fata lui!
Asa ma doare spatele de mor..
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
natynic spune:
LA MULTI ANI MUFFY, AMIRA SI CEILALTI PUIUTI! 
Sa fiti si sa ramaneti binecuvantarea de aur a parintilor vostri!
Mda, am citit toata discutia...Iarasi zic in concluzie-copiii sunt diferiti, noi suntem diferiti si, deloc in ultimul rand...casele noastre sunt diferite
Nu exista reteta universala. Si apoi, hai sa ne gandim, noi fiecare cum am dormit in copilarie? Eu am fost pusa in camera mea singura de cand m-a adus de la maternitate; na, fireste ca pt mine asta inseamna normalul!
(copilul intr-o camera si parintii in alta). Ei bine, Iulia doar de 8 luni are camera ei, inainte a dormit cu noi in camera ca asa permitea spatiul insa am avut norocul sa-mi adoarma linistita singura de mica-ea chiar nu poate adormi usor daca e cineva langa ea. Asa ca, in afara de pupat, mangaiat si soptit "Inger ingerasul meu" nu mai am nimic altceva de facut. Ca si Gecko, zic mersi ca nu e nevoie de cantece si povesti(
). A avut insa si Iulia scurte perioade de comportaent EXACT ca Tea, mai ales la dinti si atunci am lasat-o in plata Domnului pana adormea pe covor, aia e. Din fericire,au fost perioade scurte. Si, Mimo, Iulia cand o mai duc sambata la soacra-mea doarme in pat mare, singura, fara aparatori. Nu a protestat si nu a cazut niciodata, deci semnele sunt bune!![]()
Cat despre intimitate, zic ca Zoze-nu e vorba neaparat de sex (noi pt asta chiar nu folosim numai patul ci multe alte locuri![]()
) ci de tot ceea ce presupune dormitul, in libertatea de care ai nevoie si in prezenta partenerului tau; nu stiu, copilul e ALTCEVA...Dar clar, e chestie de optiune personala si atat. Uite, la Raluca e campanie, claie peste gramada
si-s toti fericiti asa
Iar tu Stela, intr-adevar, nu mai cauta sa-i schimbi pe ceilalti, suferind ca nu reusesti. Ti-am mai zis ca ne seamana barbatii al naibii de mult. Ce papucii mei sa le facem??? Hai sa-i luam cu bunele pe care le au si...patul tot singure il vom face probabil pana la adanci batranete 
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mihatp spune:

LA MULTI ANI MATEI

LA MULTI ANI SEAN

LA MULTI ANI AMIRA

LA MULTI ANI ALEXIA

LA MULTI ANI IULIAN

sanatate, fericire, noroc, bucurie in ochii vostri si ai parintilor TOATA viata
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
blankar spune:
hellou randunime!
multumim celor care au vizionat pozele noastre si ne-au laudat
numai Eric mai doarme in pat cu gratii?
e vreo problema?
eu nu ma stresez sa il mut inca
cat depre dormitul impreuna
Eric de la 4 luni doarme singur in camera lui iar Marc langa
patul me intr-un patut
sa nu va spun ca la oricie frichineala de al lui ma trezesc
si se frichineste incontinuu
abia astept sa mai creasca sa ii mut intr-o camera intr-un pat
supraetajat
numai ca mai este pana atunci
si eu sunt tare obosita din cauza asta dar ce conteaza?
i-am facut vaccinul de 6 luni lui Marc
ii fac pentaximul si pe langa a trebuit sa ii dea antihepatita b
i-a sarit acul din fund,jumate s-a dus pe mana dr.
asa nervi am avut
si acuma ce fac?
era ultima doza de antihepatita b
ea zice sa ii repet jumatate de doza peste o luna
ce ziceti?
e cam aiurea ca nu stiu cat a intrat in el
http://community.webshots.com/user/blanka75
mihatp spune:
fetelor de Bucuresti, nu stiti o chirie/gazda pe acolo? pentru o fata cuminte.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Nicoleta spune:
Blanka, nu stiu cum de am sarit pozele tale. Foarte fain tortul! Si copiii tai sunt impartiti: cel mare cu mami, cel mic - cu tati. Frumosi foc!
Cu dormitul in pat/patut. Stefan a dormit de la 3 luni in camera lui, in patut, pana la 3 ani aproape cand s-a mutat fara fitze in patul de o persoana. De cand a inceput gradinita ne vroia pe unul dintre noi langa el la adormire, chiar ne si striga noaptea o perioada... acum mai doarme cu tati uneori... Matei cu mine in patul de o persoana din camera lui, de la nastere aproape (a dormit de 2-3 ori in patut, dar nu-i placea). Acum doarme cam 80-100% singur in patul lui de o persoana cand nu este virusat. Singura data cand a cazut din pat a fost la 4 luni si un pic, cand abia incepuse sa se tarasca... CULMEA! Daca migra spre marginea patului se trezea si plangea (l-am gasit de vreo 3 ori jumi-juma in afara patului, dar nu cazuse!!), ne duceam repede si-l "salvam"! Asa e la noi.
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!