*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (388)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mihatp, de stiut as sti, dar depinde ce/cat anume cauta...Da-mi detalii pe PM.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

La multi ani ,Matei !

La multi ani ,Sean !

La multi ani ,Amira !

La multi ani ,Iulian!

La multi ani ,Alexia!

Sa va traiasca puiutii ,sanatosi ,voinici ,norocosi si fericiti !

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

naty

care vreti sa radeti bine (eu am avut maaaaare nevoie), cititi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149384&whichpage=4

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

off Stelutz! au dreptate fetele! iti faci rau tie.. stiu ca de zis e usor.. crede-ma ca si al meu are niste "bube", dar nu-l pot dezobisnui si pace.. imi bat gura cu morile de vant si tot eu ma enervez si ma supar, si DEGEABAAA.. el promite ca nu-si mai lasa hainele aruncate (ca asta e buba lui - ca asa l-a invatat mamica lui, ca ea decat sa isi bata gura cu el prefera sa stranga) si raman cu promisul..

cu dormitul:
da, Andra doarme in patutul ei fara probleme.. insa e in aceeasi camera cu noi, pt ca nu avem decat un dormitor.. dar in 2 sapt ne mutam la 2 camere si va avea d-ra camera ei.. sa vedem cum o sa se obisnuiasca..
Si dupa cum am zis m-a surprins placut cu trecutul la patut de toddler.. pana sa mergem in RO anul trecut dormea in patutul ei, dar adormita in patul mare si o mutam.. dar inca alaptam si imi era tare greu sa tot o iau din patut, papica iar pune-o in patut, asa ca de multe ori pe la 3-4 dimineata o luam intre noi.. iar de cand am mers in RO si a dormit cu mine ca nu aveam altfel cum, nici chip nu a mai fost sa o mai pun in patut.. asa ca dormea cu noi si imi era asa usor si cu alaptatul.. o placere si pt mine si pt randunoi.. iar intimitatea o rezolvam in living..
Ei de cand am adus patutul de toddler efectiv i-a placut patutul asta si cum l-am montat cum s-a suit in el si se facea ca face nani.. primul somnic a fost un pic mai agitat ca sa zic, dar ma vedea ca stau langa ea in patul meu.. asezarea e cam ca la Clau, numai ca nu sunt lipite paturile... dar s-a obisnuit f repede acolo..
A avut o perioada recenta cand atunci cand ziceam sa mergem la nani cam plangacea.. acum de vreo 2 zile pare sa fi revenit la ganduri mai bune, nu fie de deochi.. dar nu adormim nici cu cantece nici cu povesti.. ne pupam, o rugaciune mica si "ga night"-ea, noapte buna-eu.. eventual mai povestim de "luluta"-steluta si "nuna"-luna, mai ales cand e imbracata cu pijamalutele cu ele.. cateodatsa se mai trezeste pt apa..
cand e tati acasa, neaparat e cerut el, pt ca el se aseaza langa ea si se hlizesc acolo un pic.. asa a invatat-o sa stea in patutul ei.. nu va spun sa vedeti ditamai lunganul in patul de toddler ..

Edit - pt Andra patutul mic (noi am avut din ala pliant) a fost ca o inchisoare - ea voia sa vada tot, voia libertate, de aia cred ca i-a placut asta de toddler..

inca ceva- am inceput sa mai "trisez" cateodata, cand am diverse de facut, si cand vrea nu stiu ce ii spun in soapta sa se duca la tati sa o ajute , si uite asa omul participa mai mult fata de cat era odata..

despre dormitul pe jos - sa stiti ca majoritatea gradinitelor aici ii culca pe copii pe saltele pe jos.. dar se mai gasesc si cu patuturi, cred - ca inca nu am inceput sa caut..

Urcatul pe scari:
se tine de balustrada sau de mana mea pt ca ii e frica altfel..

hai ca m-am lungit ca niciodata..

sanatate la puii bolnaviori/accidentati!
Kya felicitari pt casuta!
Somnorica si Andra se uita la Chugington..
ca sa nu mai zic de ieri ca a avut Mickey pe Disney Channel vreo 2 ore.. a stat cam nedezlipita.. e innebunita dupa Mickey, sau mai bine zis Minnie, mai nou.. i-a luat tati si Cd cu muzica si are si in masina acum The hot dog song si restul..

bai stiti ce am descoperit? ca e si aici Lazy Town , dar e cam dimineata.. noi dormim pe la 8 cand e la tv.. si oricum se suprapune cu Sesame Street, care oricum sunt favoriti pt Andra..

desi am scris un roman, parca am impresia ca mai voiam sa spun ceva..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Va invit la o felie de chec cu branza dulce, o bunatateee
Mihatp sunt haioase povestile, oare or fii toate reale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

hello!

va multumesc la toate din suflet pentru urari!

imi pare rau ca nu mai am timp sa mai intru sa ma amuz, intristez, bucur alaturi de voi sa va fiu alaturi in momentele importante....

sper sa ma intelegeti si sa ma iertati!!!

va pun si niste poze cu Amira de la petrecere pentru cine are chef si timp sa se uite:
http://family.webshots.com/album/577036127lRLhaf

LA MULTI ANI TUTUROR PUIUTILOR, SA NE TRAIASCA SI SA FIE SANATOSI!

va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Scumpa foc Amira!

si mi-am adus aminte ca am vazut si baietii de Blanka.. ce mare s-a facut Marc, si Eric e asa frumusel, cred o sa fie tare alergat de fete..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ce ati face in locul meu? Matei tusea ok ziua, adica tusea rupe. Noaptea, acum adica, tuseste mai spastic asa... Si se trezeste nervos de la tuse... <<febra nu are deocamdata, dr a zis ca plamanii sunt curati, dar i-a dat totusi antibiotic! Ce fac? La alt medic as merge, dar de unde incredere? La pediatra aia cu testele nu ma duc... nu mi-a placut de ea overall... HEEELP!

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

LA MULTI ANI AMIRA,ALEXIA,SEAN,MUFFY SI IULIAN!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Mihu

Nico nu stiu ce sa zic decat sa iti urmezi instinctul
cat despre antibiotic eu ii dau lui Eric ca si cum i-as da
apa
de azi iarasi a trebuit sa ii schimb de pe sumetrolim pe unasyn(e
ampicilina cu sulbactam) pentru ca a facut infectie cu enterococus
fecalis
din 2 in 2 sapt imi face infectie,ce e bine ca nu ii mai afecteza rinichii,de aia nici nu mai face febra
face infectie jos,pisu nu mai urca inapoi
dar tot nu am scapat de antibiotic
dup pasti mergem la Cluj,am vb cu dr
nu stiu daca circumcizia asta o sa ne scape definitiv de infectii
ce sa fac cu vaccinul sa il mai repet la Marc ce ziceti?

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput