*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (388)
Raspunsuri - Pagina 13
dudurutza spune:
sarbatorita dansatoare cu codite,mamica draguta
frumoasa petrecere si tortul arata bine ![]()
Nicoleta daca azi ati iesit afara, sa ii fii influentat asta tusea?
puiuti bolnaviori
pentru mami ingrijorata.
dudurutza spune:
Blanka am vazut ca veniti la Cluj, daca pot sa fac ceva, daca ai nevoie de ceva, apeleaza cu incredere 

mihatp spune:
blankar
, imi pare atat de rau ca trageti atata cu infectiile astea
. sper sa rezolvati odata definitiv!
nico
, nici eu nu stiu ce sa zic. ma gandesc ca e complicat intr-o tara straina sa gasesti variante pentru alte opinii. zic si eu ca blankar, ia-te dupa instinct.
dudu
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
bitza037 spune:
Miha,ti-am trimis PM
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
ariel_7000 spune:
seara buna! multumesc de urari! nu-mi vine sa cred cat a "crescut" frate-miu! ma gandesc cateodata la ce prostioare faceam cand eram pici, saraca mama! apoi ma gandesc la cate s-au intamplat in ultimii ani in viata lui si nu pot sa nu gandesc ca ne iubeste Cineva acolo sus!
blanka, zau ca nu stiu ce sa-ti zic cu vaccinul ala...
nico, la fel...nu stiu ce sa-ti zic, decat sanatate!
vali si teo se ajuta de ceva sa urce/coboare scarile si cred ca asa e si normal la varsta asta...nu mi-am pus problema pana acum, recunos.
cu dormitul...la alex: a dormit de la bun inceput in patutul ei, de la 6 luni in camera ei, in patut cu gratii, la care a renuntat...aaaaaaaaaa, pe la 4 anis i jumatate, cand i-am zis eu ca as cam vrea sa vina un bebic si ar cam fi timpul sa renunte la patut. atata l-a iubit!!!! a renuntat, numai cu conditia sa nu i-l strang, sa i-l las pt joaca cu papusile, in asteptarea bebicului.
ea nu suporta sa doarma cineva cu ea in pat, camera....abia de cand e teo a inceput sa vina la mine in pat sau sa ma cheme la ea.
naty, nu cred ca are legatura cu ce am "trait" noi in copilarie, caci eu tin minte clar cat de mult uram patutul cu plasa, din care ma salva "ica" (adica strabunica mea), dupa ce mama pleca la ea in camera.
ma lua la ea in pat si tareeee imi placea. am ramas cu oroare si acum fata de tot ce are plasa, inclusiv gardurile!
teo...cu el alta poveste, total diferita. teo a fost lipicios si mamos de mic. daca la alex era usor cu dormitul in patul ei, caci avea prg fix de alaptat, cu teo nu a fost asa...teo lipaia putin si des si cum eu eram obsedata sa nu piarda nici macar o picatura de laptic, il tineam cat puteam de mult langa san, abia apoi il mutam in patutul lui, iar la scanceala il luam iar langa mine...eheee, am dormit eu si cu capul sprijinit in geam si cu teo la san, ca ma uitam pe geam si am adormit
...
apoi, pe la 7 luni l-am mutat la alex in camera in patutul lui si a stat acolo pana pe la 9-10 luni, cand au inceput tipetele si protestele. l-am mutat in patutul de plasa, la fel. incet, incet (pe la 10 luni) a ajuns in pat cu alex si acolo a ramas pana in ziua de azi. si au un stil de a dormi, de lesin de ras. calare unul peste altul sau migreaza amandoi prin pat. mai nasol e cand sunt raciti si...aterizez si eu printre ei si dormim toti trei, ca teo prefara laringitele si eu tre' sa stau sa ii ascult respiratia.
m-am ciondanit cu al meu pe tema asta, ca ce caut eu intre ei, insa i-am dat peste nas apoi, ca instinctul meu a fost bun! teo mi-a facut 2 crize de laringita urate de tot, cu sufocare si administrare de prednison....daca nu eram langa el, nu stiu la ce se ajungea!
. cel mai nasol e cand mi-au facut amandoi intr-o noapte, mai intai teo, apoi alex, atunci am zis ca am trecut prin cea mai mare spaima a vietii mele...insa am reusit sa trecem si peste.
apoi noptile cu dureri de dinti si febre mari...tot cu el am ajuns in pat si cu alex, caci ea e la pachet....nu are voie sa paraseasca "incinta" daca asa vrea seful ![]()
deci, tragand linie, copiii mei dorm bine mersi impreuna in patul mare, singuri, mai putin momentele rele, cand dorm si eu printre ei...si-mi iau suturi in gura, capete in nas...
aaaa, a mai fost perioada in care ii dadeau maselele lui teo si venea in excursie noaptea, cu paturica, jucaria si bibi la pachet....
ei adorm dupa poveste, dar eu ador sa le citesc povestea de seara si apoi sa spunem rugaciunea impreuna. mai si cantam putin, acum am ajuns sa mormaim, ca ma ia somnul si tre sa parasesc rapid "ispita" patului, caci la mine, la ora 22.00 incepe programul de munca...pana pe la 2-3...uneori cu pauze ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
nicol_conte spune:
Doamne Blanka , ma mir ca n-ai albit de suparare de la atatea infectii la Eric. Te-a intarit DD si cred ca ai devenit imuna. Nu-mi vine sa cred cat antibiotic a putut sa ia bietul copilas de cand s-a nascut
- sanatate! Iar cu vaccinul, nu stiu ce sa zic, dar cred ca as repeta doza,macar jumate.
Am vazut Amira sarbatorita cu rochita frumoasa si codite lungi
- o dulceata de fetita! Roxanaai PM
Simo mergem la Bran in perioada 23-25 aprilie, esti invitata mea! Mi-ar face placere sa ne cunoastem si sa-ti vad baietii! Tinem legatura si iti mai aduc aminte 
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)