*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (388)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

am vazut c-a sosit ariel intre timp si am vrut s-o

bitza, ti-am scris pe mess si ma tem ca ai inchis si n-ai bagat de seama mesajul. nu-i nimic, ne povestim maine la telefon.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

nicol, s-a spart butoiul? citeste de aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149384&whichpage=20 si cu siguranta sar toate cepurile de la el.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Blanka, nu stiu ce sa-ti spun cu vaccinul. Cat despre antibiotic... ar trebui macar o febra ceva sa-mi faca, nu?? Pfiu... pe asta inca nu o facuram... caut pediatri pe net... Uf!

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

nicol, s-a spart butoiul? citeste de aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149384&whichpage=20 si cu siguranta sar toate cepurile de la el.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Miha multam, am citit si am ras cu lacrimi de ma intreba randunoiul ce am , ce tot zic randunicile mele de rad asa cu pofta; i-am zis ca nu zic randunicile si i-am citit cateva postari
Si DA, am iesit din butoi si sa stiti ca l-am sigilat bine bine dupa ce-am iesit, asa ca daca mai sunt amatoare- ghinion!

Cu scarile : La scarile de la bloc de la mama mi-e frica s-o las singura pe Antonia, mereu o tin de mana sau se tine de balustrada; in schimb acasa avem cateva trepte in bucatarie si pe hol pe care le urca si le coboara cu mare succes fara vreun sprijin.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Dudu mersi ca te-ai oferit
are al meu neamuri la Cluj,la ei o sa stam
numai 1 zi o sa fie internat

Nico sunt alba numai ma vopsesc
Miha

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Noo, cine cauta, gaseste. Mi-am facut pe net programare la un pediatru de pe langa scoala lui Stefan, pe la 2.30 ne asteapta maine la el. Sper sa fie ok si sa nu am probleme cu faptul ca nu vorbesc germana (de vreme ce mi-a raspuns la mailul in en si are cabinetul langa Vienna International Centre).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Vlad are febra de sambata, de ieri suntem pe antibiotic, a facut iar 39,6 pe la 22:30 si vad ca acum are 37.8, nu mai pot. Cate zile tine febra asta? Azi a sarit de 2 ori de 39.
La 22 i-am dat panadol si la 2 ii dau nurofen.

sunt varza!! nu mai stiu ce sa ii fac, mititelu'

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a799fb936e8c5e6f6fb2b3&skin_id=701" target="_blank">27/28.02.2010

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a79b3aaed5607c855eff41&skin_id=701" target="_blank">1/2.03.2010

POZE
Mami de ursuleti

Vlad
Albert Cristian 31.01.2010

Mergi la inceput

Ursule, sanatate! Sa treaca repede!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am zis ca nu mai intru la ora asta , ca sunt sfarsita de oboseala si fara inspiratie...dar pooot? Nu, ca a citit Teo postarea lui Ariel si a inteles ca "munceste" seara de la 10 la 2-3 , uneori cu pauze Si s-a socat saraca, ca asa ceva nu scrie nene prin revistele de le citeste ea In concluzie ca zis ca-i musai sa intru si sa-i transmit felicitari lui Marcel
Ursule imi pare rau pt Vlad, 3 nopti ar fi regula febrei mari neinsotita de alte simptome. Esti sigura ca e viral? Sanatate multa, ai grija!
Nicoleta da-i mamica antibiotic, nu-l mai duce la alt doctor ca-i mai mare stresul si cheltuiala . Chiar asa otravitor n-o fi, o fi auzit ea ceva aiurea la plamani. Doar stii ca aia nu sar asa usor cu antibiotice. Sanatate multa si voua!
Blankar sanatate si voua, ofof...
Chiar ma retrag, povestea cu patul de "om mare" o las pe maine cu tot cu poze. Cert e ca am rearanjat toata mobila din camera pana la urma

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neata!

In dimineata asta dau eu cafeaua ca fimea e treaza de la 6

Asa ca poftiti pt toata lumea

Ursule sanatate lui Vlad! Sa treaca mai repede febra si ce-o fi si sa nu ia si piticul!

Nico bafta la dr azi!

Mimo abia astept relatarea despre ce si cum s-a intamplat aseara in dormitorul de "om mare"....pot sa de acum?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput