*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (388)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Neata

La multi ani Mara-Sofia si Petru.

Nico, mergi la spital. Cauta spitalul de copii, si prezintate acolo. Nu o sa te certe nimeni, si iti garantez eu ca va fi consultat.

Va pupicesc.

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani,iedutzule!!

La multi ani,Petru!!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani Ieduta Mara si Petru! sa fiti sanatosi si fericiti!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mara-Sofia si Petru

Sa cresteti mari, voiosi si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

La muti ani Muffy, Amira, Sean, maria si Petru!!!

Vlad e mai bine un pic, astept sa vad daca mai face si azi febra, i-am dat a treia doza de antibiotic, sper sa nu mai faca febra.

Vlad doarme in pat de junior de la 1 an jumate fara probleme, nu ma lasaaaa sa scriuuuu, vrea carssss

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a799fb936e8c5e6f6fb2b3&skin_id=701" target="_blank">27/28.02.2010

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a79b3aaed5607c855eff41&skin_id=701" target="_blank">1/2.03.2010

POZE
Mami de ursuleti

Vlad
Albert Cristian 31.01.2010

Mergi la inceput

Mimo, super-tare observatia Teodorei

La subiectul "pat/somn/dormit cu parintii/dormit separat/tec" am cateva observatii de facut:

1. Zoze, trauma intervine atunci cand ii impui copilului sa doarma singur. Tot suferinta este si la 2, si la 3 si la 7 ani. Cata vreme o face singurel si nesilit de nimeni...asa ca pentru mine una, problema ca e mai usor sa il inveti acum decat mai tarziu nu exista

2. Tot Zoze: ne uitam la filme, stam de vorba, ne pupam ( fara vin, ca nu sta in fire ), ne luam in brate noaptea, stam de vorba pe intuneric, se intampla absolut aceelasi lucruri si la noi. Nu ne trezim insa din somn pentru sex, ca nu ne place, noi suntem disciplinati, cand e de dormit, dormim, cand e de muncit, muncim

3. Naty, si la mine ca si la Ariel nu se aplica experienta de viata: am crescut trei copii si doi parinti intr-un apartament de doua camere. Nici nu vreau sa imi aduc aminte cum doar in baie puteam sa bocesc, si nici acolo prea mult, ca ma dadea cineva afara. Ce intimitate!!?! Ce singuratate!?! Si vai, cat mi-am dorit-o!!! Camera mea a fost o utopie pana cand am plecat de acasa. Si uite ca sunt o persoana echilibrata si suficient de independenta, desi am dormit pana la 18 (!!!! ) ani cu mama in pat.

Si mai aveam, dar nu mai stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata

cu cafea data de Nico ma duc sa ma uit la pozele Amirei

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE MARA!
LA MULTI ANI CU SANATATE PETRU!

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Asa, cu dormitul, revin. Vlad a dormit singur in camera lui de la inceput, dar daca adormea cu mine nu il mutam, pt ca imi era tare drag. De cand s-a nascut albert, vlad doarme in dormitorul mare si bebe in cel mic, noi pe unde apucam. Dar am avut f f f multe nopti in care am dormit cu vla si acum am ormit si cu albert, epine pe une adorm eu, sau relu, sau vlad.
Lui vlad cand i se face somn se culca, nu conteaza, sufragerie dormitor, apoi il mut la el in pat (asta peste zi) sa nu auda galagie. Cand are chef sa doarma cu noi doarme, cand nu se duce singur in pat si ma cheam sa ii zic "pocu'", adica cei 3 purcelusi.
Tot vlad a avut o perioada cand adoarmea doar pe jos, si mai impingea si perna pe care eu i-o puneam sub cap. Il puneam in pat, el se dadea jos.
Din patutul de junior a cazut de cateva ori, dar are perne si nu pateste nimic, se urca singur la loc, acum a invatat limita si nu mai cade. Mor de drag sa dorm cu el, dar ii respect deciziile si il las pe el sa doarma cu mine cand are chef

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a799fb936e8c5e6f6fb2b3&skin_id=701" target="_blank">27/28.02.2010

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a79b3aaed5607c855eff41&skin_id=701" target="_blank">1/2.03.2010

POZE
Mami de ursuleti

Vlad
Albert Cristian 31.01.2010

Mergi la inceput

Roxana, sa iti traiasca frumusica!!! Eu una mai vreau poze

Nico, sanatate multa Mateiului! Ce rau imi pare ca nu iti gasesti si tu linistea...esti in paradis si...! Eu tot nu inteleg de ce nu te urci in masina si pleci la drum, pur si simplu. Cel mai bun mod de a-ti infrunta frica de condus. Mergi incet, acolo oamenii sunt calmi, nu te claxoneaza, nu te streseaza, nu te injura nimeni. Ia-ti, tu, inima in dinti si urca in masina!!!

Ursulica, sanatate Vladutului!!!

Mergi la inceput