*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (388)
Raspunsuri - Pagina 16
Nicoleta spune:
Mimo mami, nu citesti bine! Am mers la medicul de familie, aka romanca, de care de altfel imi place, dar acum imi permit sa mai cer o parere. A zis ca nu aude nimic la plamani!! Si totusi, antibiotic. A zis ca nu a reusit sa vada gatul bine, doar amigdalele mari, si totusi antibiotic! Copilul nu face febra, si totusi antibiotic! La medicul asta mergem tot gratis. In conditiile data chiar daca are totusi ceva la plamani se rezolva cu aerosoli. Corect?? Ofofofof.
Olga, ai dreptate cu condusul, dar sunt o persoana slaba!! Slaaabaaa! Nu ma iubesc deloc pentru asta! Si nu ma sui la volan fiindca simt eu ca am lipsuri (parcarea), am mai fost si claxonata (nu rau, dar na, sensibiloasa cum sunt...)... Si da, asta e Paradisul pentru cei care vin in vizite. Este putin altfel pentru astia ca noi (sot calator, copil la scoala, copil mic acasa... persoane stresate...). Dar ma fac eu mare!![]()
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
Nicoleta spune:
Cat despre mersul la spital... sunt singura inca acasa, cu copiii. Nu stiu niciun spital (pot afla de pe net), de condus stiti si voi ca mi-e greu inca... Of, mai, nu credeam sa fiu atat de indaratnica la condusul asta
! Este clar, imbatranesc... SAAAAU imi lipseste tupeul! (curajul)
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
bitza037 spune:
si eu mai vreau poze cu Amira, care este o scumpica cu coditele alea

sanatate puilor balonaviori
la multi ani sarbatoritilor de azi!!!
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
ursuleata spune:
Iar de adormit, nu ne chinuim, nu am face altceva decat sa ne stresam, sa-l punem in pat si el sa umble, si asa cum am spus, cand ii se face somn se culca. Cat nu era albert imi convenea sa ne culcam mai tarziu ca ne si trezeam mai tarziu, acum ne trezim mai devreme si implicit vlad se culca o idee mai devreme. Eu tot pasare de noapte am ramas, dar din pacate nu prea mai dorm deloc acum. dar se fac ei mari si o sa dormim la greu.
Iar de trezit, niciodata nu trezesc copilul, decat pt medicamente...in rest sa doarma cat are nevoie.
Of, greu e sa ai copilasul bolnavior, am zis ca mor
, nu am fost buna de nimic. Noi sambata am plecat la munte cica sa ma relaxez putin (la un coleg de-al lui relu, la vila, adica nu ne-am plimbat, am stat tot in casa), si m-a sunat mama sa-mi zica ca a facut febra, am vrut sa plecam apoi ne-a sunat carmen, (ca a trecut si ea pe acolo), ca e bine, sa stam linistiti. Duminica am ajuns urgent acasa, facuse febra toata noaptea (bietul pui, si eu ma relaxam
)....
Duminica noapte nu a mai facut, dar luni a luat-o de la capat, am fost la budimex, rinofaringita, antibiotic. Ieri a sarit de 2 ori de 39 si acum vad ca e bine si vioi. doamne ajuta!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a799fb936e8c5e6f6fb2b3&skin_id=701" target="_blank">27/28.02.2010
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a79b3aaed5607c855eff41&skin_id=701" target="_blank">1/2.03.2010
POZE
Mami de ursuleti
Vlad
Albert Cristian 31.01.2010
Kya spune:
Offf, iar copilasi bolnaviori...
ursuletul si vienezul!
Ieri a fost foarte bine cu Zana la pansat - arata bine rana, e cusuta frumos, finut, s-a vindecat foarte bine. Am scapat de bandajul din jurul capului, acum mai are doar un urgo mic, pana cand vor fi scoase firele.
Iar de cabinetul de chirurgie plastica de la Gr. Al. am fost placut surprinsa. O dr. de treaba care s-a purtat foarte frumos cu copilul, noua ne-a explicat cu rabdare tot i-a facut; fara aglomeratie, fara imbulzeala la usa. Nu zic ca as mai vrea sa ajung acolo, dar a fost ok.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
Ma bucur ca Ursuletul e mai bine ca si-a gasit leacul 
As zice eu ceva fiecareia in parte (ca as avea,deh)dar graba-i graba si am intrat doar sa va raportez un urias succes.A adormit singur si a dormit neintrerupt de la 11,30 la 9,15 dimineata 
Eu fireste ca am dormit cu un ochi pe monitor toata noaptea, pe la 6 m-am dus peste el si l-am tras mai sus nitel ca dormea fix "la picioare" langa singura latura "neprotejata" a patului, l-am intors, l-am invelit, n-a zis nici pas
La 9 m-am trezit am venit la bucatarie, mi-am pus cafea si cand m-am intors cu fata la aparat , NU MAI ERA IN PAT
Se trezise si nu tu strigat, nu tu vaitat, venea lipa-lipa hotarat pe hol
Ce scump era 

E indragsotit de patutul lui, aseara a topait acolo pana n-a mai putut in jurul nostru si fiecare noua modificare era aprobata serios, dand din cap "da-da"
Pana la urma am desfacut corpurile de mobila , am dat jos etajera, am mutat tot tot si a iesit f frumos. Ma intreb de ce n-om fi aranjat noi asa de la bun inceput ca e muuult mai aerisit si mai dragut .In fine, am aruncat si masa de infasat care ocupa si ea ditamai spatiul , e frumos. Am crescut mari 
Pe de alta parte, aceasta este doar povestea unei singure nopti, inca nu pot spune cu mana pe inima ca-i gata, obicei, rutina. Trebuie sa vad si la pranz cum adoarme, si alte cateva nopti. Dar inceputul e promitator si sper sa nu-l fi deocheat cu laudele pe aici
Cel mai nostim a fost ca aseara , in timp ce noi mutam si rasuceam toate alea gandindu-ne cum sa lipim patul de perete si sa punem margini si sa evitam pericolul , el se tavalea pe acolo ca un pisoi si deodata aud POC!
, cazuse din pat 
Mi s-a parut faza fazelor!
Aseara, abia abia am convins-o pe Teo sa nu se culce cu el ca tare ii mai placea si ei acolo!
Am retinut ideea insa, pentru viitor 
Va arat si poze mai tarziu dar sa nu va asteptati la cine stie ce imparatie ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
ursuleata spune:
Fata, Blanka, ti-am vazut baietii frumosi foc
.
La multi ani, sa fiti fericiti si sanatosi
.
...si tortul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a799fb936e8c5e6f6fb2b3&skin_id=701" target="_blank">27/28.02.2010
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a79b3aaed5607c855eff41&skin_id=701" target="_blank">1/2.03.2010
POZE
Mami de ursuleti
Vlad
Albert Cristian 31.01.2010
ariel_7000 spune:
mimoooo, pauzele erau cu
....munca era aia de la 10 la 2-3....cealalta e relaxare
....no, sper sa nu citeasca pe aici, ca ma ia la bobarnace ca il bag in discutie pe "forumul alaaaa!"
nico poate ca a dat antibioticul ca sa nu se suprainfecteze...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
raluca2107 spune:
Mimo, felicitari pentru succesul cu noul patut si mult succes mai departe 

. Asteptam poze de la imparatie ![]()
Ariel, concluzia mea e : pauzele dese, cheia marilor succese...
Al meu mai nou noaptea, cand se scoala striga catalogul persoanelor din incapere. Incepe cu mine desigur, breteaua e pe baricade deci il striga pe tacsu, care adormise cu fata in camera ei, dar se prezinta rapid la apel si la final cauta "Utu" si utu nu era in patut
, jale mare, cauta ursu la 2 noaptea, coboara in living, aud socrii galagie, hop si ei speriati, cautam cu totii ursul, linistim copilul, el adoame rapid, dar noi...
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluca2107 , cand se scoala striga catalogul persoanelor din incapere. Incepe cu mine desigur, breteaua e pe baricade deci il striga pe tacsu, care adormise cu fata in camera ei, dar se prezinta rapid la apel si la final cauta "Utu" si utu nu era in patut , jale mare, cauta ursu la 2 noaptea, coboara in living, aud socrii galagie, hop si ei speriati, cautam cu totii ursul, linistim copilul, el adoame rapid, dar noi...Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008) |

Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);