*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (388)
Raspunsuri - Pagina 20
aliceionescu spune:
Mimoooo, patul printului, ca patul, da' stii ce m-a rupt pe mine in bucati??? Covorul, fataaa, covorul ala cu vacute!!!Vreau si euuuuuuu!!!! La mine e mai complicat cu camera Theei, am putin loc si inca nu am covor acolo, dar asa mi-ar placea unul de ala ca al lui Dudelle!!! Sa stapaneasca sanatos patul si sa doarma linistit in el!!
Zoze, tu stii ca-mi esti tare draga si n-as face/zice nimic sa te supere...
Eu am spus doar ce simt, fara sa fac referire la cineva anume, fara sa insinuez (nici pe departe)ca mamele/parintii care nu dorm cu copiii i-ar iubi mai putin.

Gecko, sa-ti traiasca Patrik!! 
Alina, la fel zic si eu, fiecare sa doarma unde/cum ii place. Noi (3 frati) am crescut la tara, casa mare, camere destule, spatiu. Cu toate astea, mereu eram peste sor'mea, ca asa simteam eu ca o iubesc mai mult. Ca sa nu mai spun ca cea mai mare placere a noastra era sa dormim vara afara, in podul cu fan sau sa improvizam un soi de cort in curte (asta era minunea-minunilor!) si sa ne lase mama sa dormim acolo. Si tare bine era!![]()
Mah, haide, sa nu va suparati pe mine, ca si asa scriu rar...
luny spune:
salutari...
va multumesc mult pentru urari, telefoane, sms-uri, sunteti THE BEST

in seara asta o sa vina soacra-mea aici, si sta maine pana vin eu, asa ca maine e proba de foc, si-s fiarta.. sa speram ca va fi ok..
altfel, nu's ce sa zic mai rpd.. ca la job sucks, ca s-ar putea sa nu-mi rezolv cu liberele de Paste si sa nu pot merge, iar Liviul se va duce singur, ca nu-i putem incurca nici pe ceilalti din grup

.. asta e, maine cred ca ma lamuresc despre asta cu sefa mea, abia maine ma vad cu colegii mei, au terminat tura de noapte..
aseara am fost la socrii, sa-l serbam si acolo pe Muf.. cumnata-miu a venit racit, la insistentele barbatului meu dastept
cu care m-am si certat pe tema asta.. i-am spus sa-si asume responsabilitatea ptr asta in cazul in care Doamne feri, se imbolnaveste copilul, e treaba lui sa-l repare..
sa va mai zic, sau v-ati saturat deja?
![]()
nu va mai zic... ma duc sa vad pe ce pot pune mana mai rpd pana apare Muffy cu ta-su si ma-sa mare..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami33 Suuuper imparatie are Don Dudu ![]() Asternutul cu Garfield m-a terminat ![]() _ Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein) |
si pe mine
...ca-i necalcat

tot pretena lu'soacra'sa

zozela spune:
Aha! Gata,am vizionat imparatia!!
Nu mi se pare ca ati facut nush ce buncar
Eu mi-am inchipuit altceva citind

Mama si ce faina e masa lui Sam!!
Vreau si eeeu!!![]()
Cami!
Am dat si de luny,intre timp!
Da Naty,asa e!
Nuu,nu am considerat ca-i jignitor,doar ca am crezut ca vrea sa spuna ca bine e sa dormi cu copilul
..M-am dumirit pana la urma,ca asa e cand citesti printre randuri..
Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
cleme spune:
Moamaaa Mimo m-ai spart cu asternutul cu Garfiled!
Gecko LA MULTI ANI pt Patrick. Si bine ca ai reusit sa rezolvi pb.
Luny naspa...
Olgutzika spune:
Simo, 

! Deci avem un Baro fericit, ma bucur nespus 

!
Mimo, deci COVORUL!!! Mie imi spui de unde l-ai luat!!!! Super-super-tare e!!!
Alicel,
fata inimoasa
. Am vazut la tv ca voi sunteti in greva, m-am gandit in secunda doi la tine...Se rezolva cumva, ca am vazut ca Dom'Ministru se balbaia si nu a vrut sa comenteze. Si nu se supara nimeni, relax
, Zoze e de gashca
.
Naty,
! Nu stii nimic de Luny?
Gecko, bine ai revenit! Sa iti traiasca cel mai frumos,sa fie sanatos si veselos 

!
Clodutel, si pentru Patrickul tau asemenea, sa fiti sanatosi si fericiti!
zozela spune:
Gecko,nu esti normaaalaa!! Iti zic eu ca fu calcat,dar l-a aranjat Dudu,dupa!!
Aliiice,NU M-AM SUPARAAAAT!!!

Fug sa fac capitol!!
Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
natynic spune:
Of, Luny, e gheu...curaj, hai ca va fi bine, uite cati pumni stau stransi pentru voi!
Inca una si ma duc
-intrebare: ati inceput sa faceti plnuri pt la vara? Noi am avut initial un chef de Dubrovnik sua de Croatia in general (eu am mai fost o data) insa am concluzionat ca nu e litoralul ideal pt familie cu copil mic iar niste prieteni ne bat la cap cu un all-inclusive in Turcia-ceea ce stiu de la MULTE familii cu copii mici ca e o varianta minunata pentru atare situatie. Cum am zis, AI nu prea e pe gustul nostru dar am vazut asta-vara, cu pustimea dupa noi (vesnic insetati si dornici de pizza si alte prostii) cat de jupuiti am fost fara all-inclusive. In Turcia insa n-am mai fost. Sugestii??? PLS!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Olgutzika spune:
Iete-o pe Luny!
Naty, eu vreau in Grecia
. Cine a fost, tu, Sovi, Luny, Mimo, imi dati si mie linkuri cu hotelurile? Ar fi ideal sa fie usor de ajuns cu masina, dar nici cu avionul nu ar fi bai. Am schimbat planurile, si nu mai mergem in august, ci mai devreme, iunie-max iulie, asa ca trebuie sa ajung undeva cu apa calda in perioada aia
Nu stiu de ce am o "retinere" cu Turcia...