*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (388)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela
Nu inseamna ca mamele/parintii care nu dorm cu copilul,ii iubesc mai putin..

Hei, nu a spus nimeni asta!!! Si nu vad nici de unde se putea deduce asta. Era doar un alt punct de vedere, contra-argumente la argumentele tale, explicatii date temerilor tale ( referitoare la traume, evolutia relatiei cu sotul, etc ). Si sa nu pluteasca in aer senzatia ca mamele care dorm cu picii sunt "defecte", pur si simplu sunt alegeri si alegeri, situatii si situatii. Majoritatea doarme separat, si exista o minoritate care nu. Nu vad probleme de nicio parte, cata vreme situatiile nu sunt impuse cu forta de catre parinti copiilor. Imi pare rau daca te-a deranjat ceva din ce am sustinut, nu mi-a fost in intentie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani Patrick!!!din Australia si din Bucuresti

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Doamne ce a crescut AMIRA-e o domisorica frumoasa foc
Ursulica,sanatate lui Vlad
Nico,sanatate lui Mateisi Stefan
si David al meu e racit ,are gatul rosu,are antibiotic si alte siropele.Azi la scoala au fost doar 10 copii,restul bolnavi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Wow, Gecko, ne-ai prins asa fara temele facute, fara cadou, fara o atentie . Ia sa ne spalam pacatele:
LA MULTI ANI, PATRICK!!! SA CRESTI MARE, SANATOS, VOIOS SI SA AI O VIATA PLINA DE BUCURII!!!!!!

Mergi la inceput

Pt Olga- din partea lui SAm
http://good-times.webshots.com/photo/2284719450102426993wLWPnp

Aseara cand a venit acasa a fost super incantat de masuta,dar mai tare de bici-asa ii zice.L-am plimbat pana am asudat,iar azi de dimineata cand s-a trezit direct la bici s-a dus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Nu venise Gecko, d-aia nu se vedea imparatia Acum se vede,sa aiba ce comenta
La multi ani Patrichilor de Gecko si Clodute
Felicitari doamna pentru tur retur cu succes (4 avioane ) si rezolvarea problemei, inteleg ca e rezolvata ,nu?
Revin , ca mi-e teama sa nu-mi inchida careva usa-n nas

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Olgutz,nu m-am suparat,m-am iritat doar,si-am recunoscut-o Tu esti una dintre persoanele pe care nu m-as putea supara niciodata,orice ai zice/face,pt.ca stiu sigur ca putem despica firul in patru si ajunge la un numitor comun!!

Nu mai,sunt de acord,am zis,atat timp cat totul e natural si suntem multumiti cu totii(si copilul si parintii),atunci e perfect!!
Traumele,evolutia relatiei cu sotul,etc.,nu-s temeri,sunt doar cugetarile mele,care nu s-ar aplica neaparat in familia noastra.La noi s-ar aplica doar aia cu nevoia mea de spatiu si pozitiile mele ciudate de somn,adicatelea-confortul meu!Sunt egoista?! se pare ca fi-miu m-a mostenit la faza cu somnul si pozitiile.Noua ne place sa dormim in liniste si sa avem loc mult,numai al nostru

La multi ani Patrick al geckolinei from Perth si Patrick al Clodutei!!

Ursulico,sanatate multa puiului!!

Mai,de luny nu stiti nimic?!

Alicelule

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Imparatia Raportez ca a dormit singurel si repede si la pranz

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Suuuper imparatie are Don Dudu
Asternutul cu Garfield m-a terminat

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Intru si eu nitel ca sa urez LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi, sa zic ca n-am vazut-o pe Amira (nu merge site-ul) desi tare mi-e dor de ea si de ma-sa, sa-l felicit pe Dudu baiat mare (vezi,Mimo, ti-am zis ca nu va fi nicio problema pt ca daca baiatul dormea bine inainte va dormi si de acum incolo?), sa-i dau o Blankai pt puterea de indurare (eu nu i-as mai face juma de vaccin, mi se pare aberant, s-a scurs, asta e!-cine spune cu precizie cat s-a scurs???), sa urez sanatate lui Matei si Vlad si sa (re)concluzionez, dupa articolul Olgai ca suntem diferiti si ca -si- la capitolul dormit sau alte obiceiuri e aiurea sa facem comparatii. Mie articolul nu mi s-a parut deloc a fi din vreo tabara sau menit sa jigneasca pe cineva, mesajul era clar: important e ca toata lumea sa fie multumita si fericita, sa se simta confortabil psihic si cu bateriile incarcate dupa odihna. Cu copilul in pat ca Alice si Olgu, cu copilul in alta camera ca Zoze si ca mine, cu copiii dormind impreuna ca la Ariel sau cu toti dormind pe unde apuca, precum la Ursu. Iar iubirea mama-copil CHIAR nu are nicio legatura cu statul sau nestatul in pat, nici cu numarul de pupaturi si nici cu timpul alocat povestilor. Dar oricum nimeni nu a vrut sa sugereze asa ceva...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Nu venise Gecko, d-aia nu se vedea imparatia Acum se vede,sa aiba ce comenta

BE-TON!!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput