*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (388)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui miradi

Ariel ,unde este covrigaria ,ca stau langa Bubu

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mira mamica de Andreea-Maria(19.08.2004) si Medeea-Elena(19.04.2008 )

Din cate mi-a zis sotul, vizavi de intrarea in spital...Oricum, pe langa piata..Dar daca tii la silueta ta, nu te duce sa-ti iei, ca devii dependenta

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salut!

Noi suntem in greva- profesorii, adicatelea. Asta nu-i o fericire, dar am luat pe o luna deja mucita doar 30% din salariu... Asa ca am inceput curatenia de Paste, daca tot nu merg la scoala. Lian-a, esti pe faza, da?

Am citit mai toate discutiile voastre, as avea si eu multe de zis, dar nu mai am timp. Plus ca incep sa constat ca am devenit cam denaturata, asa...Dorm cu Thea in pat si nu simt nici ca mi-ar ingradi intimitate si nici ca i-as produce ceva traume pe viitor din cauza asta (am ajuns la concluzia ca atat de repede cresc, incat am inceput sa regret secundele in care nu-s cu ea, nu minutele - Olgule, atat de mult ii inteleg eu lui Radu supararile alea cu "pidula" si "pajitula"...!), nu mai sunt asa de restrictiva cu mancarea (adica mai scapam la ciocolata Kinder deseori) si tot asa...Oricum, mie serile in care stam in pat si citim povesti, ne pupam, ne calarim si ne harjonim, ne declaram iubirea de cel putin 10 ori pana adormim jucandu-ne sau vorbind mi se par cele mai frumoase momente din viata mea! E un fel de a sta in pijamale, dupa un dus si dupa o zi in care fiecare a fost cu ale lui, si de a comunica, pur si simplu. Si sentimentul asta de liniste si de iubire nu l-as departa nici daca 10000 de psihologi si para-psihologi mi-ar zica ca nu e bine pt copil asta. Mie mi se pare fericita, asa o simt si asa o vreau.In fine, prea multa vorba pe capul meu...

Ma duc sa mai curat un covor, ca am terminat cu ganditul pe ziua de azi!:)))))

Dar sunt prin zona.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Mai,ma iritati in gravideala mea!!
Nu a zis nimeni ca nu e bine sa dormi cu copilul in pat!!
Noua(3) nu ne-ar place sa dormim cu totii! Lui Mihai,in primul rand,nu ii place sa doarma cu noi.Si-a cerut singur libertatea si i-am dat-o!
Olgutz,cum e articolul asta pro,asa-s si contra!
Mie mi se pare ca se abereaza putin,in ambele tabere
E adevarat ca cresc repede,dar nu mi se pare ca pierd timp pretios,din cauza ca dormim separat! Ne iubim la nebunie si fara sa dormim in acelasi pat! Mihai e atat de sensibil si afectuos,pupacios si tot tacamul,incat n-ai avea cum sa nu te iubesti incontinuu cu el La fel ne harjonim si noi,la fel ne calarim si spunem povesti-eu ador partea cu povestile si cantatul! Nu inseamna ca mamele/parintii care nu dorm cu copilul,ii iubesc mai putin..

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Imparatia Raportez ca a dormit singurel si repede si la pranz

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Imparatia Raportez ca a dormit singurel si repede si la pranz

Undeeee eee???!!! Nu eee!!!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

[size=4] LA MULTI ANI ,MARA SOFIA!!!

LA MULTI ANI ,PETRU!!!

[/size=4

LA MULTI ANI FRATIOR DE ARICEL!!!

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Se pare ca imparatia e in santier . Cica lucreaza aia la site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Raluca, am vazut aseara cu vlad filmuletul de la petrecere . super party, a dansat vlad de a rupt, asa printre febre, de 6 ori l-am vazut.

Amira este o scumpa iar tu roxana ai slabit incredibil de mult de cand nu ne-am vazut.

Mie imi place sa dorm cu ei, mai ales acum cu alberte asa mic si pufos, am dormit si cu vlad si nu a devenit dependent de patul nostru.
Repet, el doarme unde are chef, si noi la fel, asa am dormit si acasa la mine, ba cu mama, ba cu tata, ba cu sor-mea, ba singura si asa mi se pare normal, sa dormim cum ne place.
In ultima luna de sarcina vlad a dormit numai cu noi, in capul nostru, pe perne si uite asa ne gandeam noi ca vom dormi toti 4 in dormitorul mic cu toate ca avem 3 camere. Dar dupa ce am venit cu bebe, vlad a vrut la el in camera. Camera care de fapt a fost a nostra si cea mica a lui, dar de cand i-am facut camera lui acolo e f incantat.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a799fb936e8c5e6f6fb2b3&skin_id=701" target="_blank">27/28.02.2010

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a79b3aaed5607c855eff41&skin_id=701" target="_blank">1/2.03.2010

POZE
Mami de ursuleti

Vlad
Albert Cristian 31.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata...am sosit

10 ore pe 4 avioane, 2 ore in consulat admirand-o pe tanti batand cu aratatoarele in tastatura calculatorului si strigand-o pe duamna Gina (aka femeia de servici) sa aduca bonierul, picioare butuci...ma duc la nani...in PATTTTTT.

PS. Copilul a supravietuit, tatal a supravietuit si s-a si descurcat (unde nu s-a descurcat a improvizat...a dus copilul descult la gradi ca sa il incalte fetele, a dat cu aspiratorul, a dat cu mopul...i-a dus copilului tort de inghetata la gradinita

Asa ca luati si poftiti...si din aia...si din aia...caci astazi imi sarbatoresc TRIFOIASUL

Clodute, sa ne traiasca Patricheiii ani multi frumosi si fericiti!!!

Mergi la inceput