*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (388)
Raspunsuri - Pagina 21
mimonix spune:
Scriu aici, m-am hotarat, ca nu stiu cand s-o trezi don Dudu si o veni peste mine lipa-lipa 
Scriu pentru ca vad ca v-am citit postarile si ma amuza intr-un fel sa vad "cate bordeie atatea obicee" Eu una, cu stresul meu de a schimba camera copilului si obiceiurile de somn ma simt cu musca pe caciula ca si cum as fi generat intr-un fel discutia ....desi, eu chiar am fost stresata. Recunosc ca ma simt ca de pe alta planeta, pentru ca motivele pentru care tin eu atat de mult la adormitul singur si dormitul separat sunt complet altele fata de restul lumii.
Viata noastra de odinioara se continua cumva, in mare parte, in intervalul in care Dudu doarme. Seara...dupa ce se culca el...eu fac lectii cu Teo, sau vorbesc cu Teo, sau ma uit la film cu Teo...pentru ca dimineata ea doarme, iar seara , cand vine, are la dispozitie doua-trei ore sa manance, sa se spele, sa stea de vorba cu prietenii si uneori chiar sa se joace cu Dudu. In rest, noi doua, nu avem timp sa comunicam exclusiv. Daca eu as sta cu el sa adoarma, sigur as adormi si eu. Pentru ca sunt destul de obosita ca sa capitulez, e pericol mare la orizontala. Nici nu pot sa-mi imaginez cum ar fi sa ma spal cu apa rece pe ochi la 11 noaptea ca sa stau la taclale sau sa fac logaritmi. In plus, ca o manifestare de gelozie mascata, fata mea , de cand s-a nascut Dudu ma tot roaga sa mai dorm si cu ea ...se rasfata, pur si simplu...cand ma da afara, cand se roaga de mine sa dormim amandoua
(Olgu, alta care la aproape 18 ani doarme cu mama
) Pe mine ma incanta intr-un fel, pentru ca la ceas tarziu din noapte stam "de taina" si asa mai aflu si eu una alta
inclusiv ce vise are, ce sperante, etc. Este "taina" pe care Alice o are acum seara cu fata ei, o Doamne ce bine o inteleg ![]()
Nu pot efectiv sa ma mut in pat la Dudu, ar fi ca o tradare, ca o privare, nu stiu cum sa zic. Consider ca ea are mai multa nevoie de relatia asta cu mine la ceas tarziu din noapte . Dudu se dovedeste ca nu sufera, s-a acomodat perfect de la bun inceput si cand a avut ceva de revendicat si-a spus cuvantul .Sunt asa de mandra de el
, el vroia sa scape de plasa aia pe care incepuse probabil sa nu o mai suporte , ca Ariel. In ceea ce priveste intimitatea, sa fim seriosi, eu eram in floarea tineretii pe vremuri, in ale doua camere de care zice Olgu si tot ma descurcam de minune sa fentez prezenta altora in zona 
Ce tabere, ce inghesuiala, ce de blatisti...ce vremuri
Fiti bucuroase ca sunteti in perioada "am cu cine, am cu ce si n-am unde" pentru ca urmeaza "am cu cine, am unde si n-am cu ce" 

No, acum ca am zis si eu ce aveam de zis, ma duc sa vad si ce-a zis psihologu' ![]()
PS Ma bucur ca v-a placut camera lui don Dudu, cu dulapiorul mic cu sertare am blocat si geamul de jos asa ca am mai rezolvat o problema. Cu patul am astupat priza(care oricum are si doape) si doza, deci am mai rezolvat o problema. Chestia aia cu multe jucarii in ea era inainte agatata sus, intre dulapuri, deasupra patului. Tare ma enerva, am scapat si de dat "aia, aia" de nu stiam niciodata ce vrea de acolo si de dat cu capul si de stresul sa nu-i cada in cap la vreun cutremur. Ma declar multumita.
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
ramo_cata spune:
intr-un cuvant voi nu sunteti normale
valen andru urca scarile singur dar nu le coboara ,ma asteapta pe mine pt ca a luat o cazatura si acum ii e frica
raluca felicitari pentru casa
nico,ursuletule
si sanatate puiutilor
roxana f frumoasa d-sorica ta
nicoleta

mimo
pe prima noapte de somn in patut de baiat mare..succes in continuare
ff frumoasa imparatia..
pt dudu si sa aiba nopti cu somn linistite
alice cam denaturata, asa...Dorm cu Thea in pat si nu simt nici ca mi-ar ingradi intimitate si nici ca i-as produce ceva traume pe viitor din cauza asta (am ajuns la concluzia ca atat de repede cresc, incat am inceput sa regret secundele in care nu-s cu ea, nu minutele NU nu esti denaturata...si eu dorm cu andru in pat de ff mult timp si la fel nu mi-am ingradit intimitatea si niic nu i-am /i-as produs/ce traume...eu mi-am spus parerea..am citit si alte pareri..deci cred ca fiecare face cum crede si cum simte...
la fel ca olguta am stat intr-un apartament cu 3 camere(una am facut-o bucatarie,pt ca bucataria am facut-o camara) deci am avut 2 dormitoare..in fine..am fost 4 frati si am dormit cand cu mami cand cu surorile niciodata n-am avut camera mea...cand am devenit duamna am avut dormitorul meu ,andru are camera lui dar deocamdata o imparte cu mine si sotul..inca nu ma simt pregatita sa-l las singur in camera si nici el nu e pregatit...o sa vina si acest moment..deocamdata profit cat pot de a-l simti,mirosi,lua in brate in miezul noptii,de a-l acoperi,a-l pupacii cand am chef..etc...de a ma trezi in fiecare dimineata cu el in brate,vazandu-l cum se trezeste cu poponeata in sus,strigandu-ma,pupacindu-ma,alintandu-se..etc..momente de care nu vreau sa ma lipsesc ..deocamdata...dar sunt deacord cu si cuzoze daca copilul doarme singur asta nu inseamna ca nu sunt iubiti de parinti...in fine fiecare face cum vrea....
gecko,clodute la multi ani patriceilor
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128