Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 16
oani_2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 Eu am norocul sa ma laud cu un sot foarte implicat care nu mi-a atras nciodata atentia ca nu as face ceva.Si eu, si eu E adevarat ca sunt robotel toata ziua si nici nu ar avea motive Si eu, si eu. Una peste alta e important sa fie intelegere de ambele parti, sa existe acel echilibru de care vorbeste toata lumea.De acord cu tine Cu trezirile noaptea sper sa ajungem si noi la performante din astea d-ale voastre. La noi e bine pana pe la 3-4 cand incep trezirile f dese si scremusul de rigoare.Exact la fel si la noi Sunt optimista totusi.Daca o ai model pe Andreea, poti sa fii! Daca l-ai avea pe Andre, ti-ai face provizii de rabdacol Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010) |
Xela, am fost atat de acord cu tine la mesajul asta, ca mi-am permis sa-l editez.
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
oani_2002 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
lui Yannis i-am pus tobrex 7 zile de 3-4 ori pe zi in fiecare zi! a trecut dar peste alte 7 zile a aparut din nou, dr a zius sa pun mai mult de 5-6 ori pe zi! am facut asta 4 zile si nu disparuse secretia si atunci am citit pe forum treaba cu lapte de mama si l-m stropit cu un jet zdravan fix in ochi i de atunci (acum 3 sapt) nu a mai facut nimic! da nimic nimic! de Yannis |
Eu sunt in a doua zi de Tobrex, dupa 8-9 zile de alt preparat si...nici o schimbare! Asa ca dupa mesajul asta al tau, am lasat naibii medicina si i-am pus lapte. Dau de baut daca ii trece, ca m-am saturat de ochisori lipiciosi
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui evyme Eu iar am ramas in urma, pt ca n-am avut calculator cateva zile O sa incerc sa recuperez, dar nu stiu cand (si daca) voi reusi... Despre noi... Cu exceptia episoadelor de plans neconsolat din fiecare seara suntem ok, papam bine, ziua de la san, iar noaptea din biberon laptic muls. Ieri am avut parte de primul zambet constient Iesim afara in fiecare zi si ne place tare mult... Sambata am fost la tara, sa facem cunostinta cu strabunicii, si a dormit tot drumul, si la dus si la intors (au fost 110 km de drum in total) Eu sunt cam chiauna, sunt in urma rau de tot cu somnul (eu am nevoie de 10 ore de somn pe noapte pentru a fi in forma maxima, iar acum am parte de maxim 6 ore ) Am mai pus si niste pozici recente pe contul comun... Acum astept sa se trezeasca gandacelul ca sa pape si sa iesim afara, iar cand ne intoarcem ma bag la recuperat, ca am 3 capitole intregi, si sigur il terminati si p-asta pana recuperez eu... fericita de Sebastian Mihai poze gravi trusou bebe revelion de gravi www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
Felicitari pt zambet!
Mai da pe la noi, chiar si fara sa recuperezi sa ne spui ce mai face bebe Sebastian
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui cris_mario Doamne cat am scris ,dar mkr st la zi...akm fug sa-mi fac un dus si plec la dr...controlul de 6 saptamani ,sper sane dea liber la si ne citim cand vin Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
Tinem pumnii sa fie totul bine la control, cris si sa va dea liber la tot ce vreti voi
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Salut! Ne-am intors de la vaccin, toate bune cu bebe, am mai recuperat niste centimetri la crestere, mai avem doar unul . Bineinteles ca bebe s-a trezit de foame si plangea de mama focului, si cand i-a facut injectia parca a explodat, ziceai ca il taie in doua Dar a trecut, acum il pandesc sa vad daca face temperatura, i-am pus o compresa rece pe piciorus, insa am scos-o acum ca se uda pe body si nu imi place. Sa vedem la noapte daca facem temperatura. Of, de cand ne-am intors, suge 5-10 minute, adoarme, il pun in pat si peste 5 minute se trezeste si plange. Ce-o fi cu el, nu stiu. Referitor la lamaie, sa stiti ca nu ii dau de capul meu, ci la recomandarea pediatrului, so... nu prea stiu ce sa zic. Ma gandesc ca daca avea alergie la lamaie reactiona pana acum, nu? Si oricum, eu ii pun o cantitate atat de mica (ma ud eu un pic pe deget cu suc de lamaie) incat nu are cum sa ajunga pai departe de limbuta lui. Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) |
si la noi a venit dr si am facut vaccinul....doamne ce a mai plans. Si tot asa de atunci e marait, doarme 5-10 minute apoi se trezeste si plange, ma tine strans de bluza....saracutul
o veste buna e ca am ajuns la 4.600 kg...asta ineamna 500 g in 8 zile
-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
cris_mario spune:
cristies,nikole,oani
toate bune,m-am refacut super bine
am o mica secretie,pe care o aveam si inainte,si trb sa imi pun 3 ovule cu pauza de o zi intre ele...deci peste 5 zileeeeeee partyyyyyyy
akm lucrez cv ptr la birou,ne citim maine sau mai tarziu
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui Tanaion Nikole Ma bucur ca si voi sunteti bine si ca s-au mai rarit supturile de noapte. La noi sunt doar doua treziri, dar o data la doua nopti la o trezire sta cam o ora jumate. Nici nu stiu cum e mai bine, mai multe si scurte, sau mai putine si lungi Tana cu Toma (8 ani) si bebe Maria |
Eu votez pt mai multe si mai scurte
Azi noapte a inceput scremeala pe la 3 fara 10, apoi a fost papa, apoi kk, neexploziv de data asta dat asociat cu pipi, pe care nu l-am anticipat si s-a lasat cu schimbat bebecul de tot. Cand totul a fost gata, inca o repriza de tzitzi, urmata de o mare regurgitare care i-a udat o manecuta de tot. Evident a trebuit sa-l mai schimb o data!
M-am culcat inapoi la 5 si 10!
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui danyelana Si am uitat sa zic, am mai pus si eu poze la semnatura (nu sunt chiar noi dar pe ultimele nu l-am descarcat din aparat) Pupici si o zi cu soare Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
Ce frumosi sunteti!
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ale1212xa
si la noi a venit dr si am facut vaccinul....doamne ce a mai plans. Si tot asa de atunci e marait, doarme 5-10 minute apoi se trezeste si plange, ma tine strans de bluza....saracutul o veste buna e ca am ajuns la 4.600 kg...asta ineamna 500 g in 8 zile ----------------------------------------- Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre |
da, exact asa si la mine, sunt cu el in brate de la 1 de cand ne-am intors. cum il pun in pat cum urla.
dar am acum o alta problema: nu a facut caca de 48 de ore si i-am bagat deja 2 farame de supozitoare si i-am dat sa bea de 2 ori 2 lingurite de suc de mere si... nimic. si s-a schimbat mirosul vanturilor, e mult mai fetid... mi-e o frica, nu stiu ce sa-i fac!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
cristies spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ratusca_mica
da, exact asa si la mine, sunt cu el in brate de la 1 de cand ne-am intors. cum il pun in pat cum urla. dar am acum o alta problema: nu a facut caca de 48 de ore si i-am bagat deja 2 farame de supozitoare si i-am dat sa bea de 2 ori 2 lingurite de suc de mere si... nimic. si s-a schimbat mirosul vanturilor, e mult mai fetid... mi-e o frica, nu stiu ce sa-i fac! Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) |
Ai grija cu supozitorul ca nu contine substanta activa in toata masa lui. Se poate sa-i fi bagat farame fara nimic in ele si sa astepti degeaba!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010