Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 15
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_fota Buna fetelor astazi intru si eu la prezenta. Cate si pt toate si va multumesc pt sustinere.Nu am reusit sa recuperez tot dar am vb cu Ayanna la tel si mi-a spus depsre voi cate ceva .Suntem tot 2 in 1 sa vedem pt cat timp.Am fost dezamagita de spitalu nostru dar aseara si azi pe zi am dat de cucoane cumsecade dar nu stiu cand mi-o veni sorocu daca dau de ele asa ca stau in cumpana....Dr la care am fost e ce-a care a fost data la tv daca ati vazut cumca , din mana careia a murit o femeie de 42 de ani pt un chiuretaj .Sunt in cumpana mare ca la Medgidia unde imi doream sa nasc imi este f greu sa ajung ca dr care am avut-o acolo nu ma interneaza , mi-a zis ca atunci cand ma apuca durerile sa plec acolo spre spital dar nu am cu ce sa ajungsi aici mi-e teama sa raman.Oi vedea ce fac, cand mi-o veni ceasu D-zeu va fi cel care va decide,Primu gand care o sa-l am atunci in cap aia va fi.O sa mai intru cand pot ca laptopu e stricat si la calc unde sunt acum imi este f greu sa stau pe scaun.Va multumesc inca o data si va pe toate ,multa sanatate si bucurii la toate mamicile si bebeii. 37+ Maria Alexandra Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine poze Sa ne descretim fruntile |
Nu-ti mai face atatea griji, lasa ca e mai bine acasa decat in spital la Medgidia. Ma gandeam... nu poti suna la salvare sa te duca sa nasti la Medgidia? Te asteptam cu vesti bune, cum zicea si Xela sa agitam majoretele pentru ultima data la odiseea aceasta!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
citat din mesajul lui danyelana Si am uitat sa zic, am mai pus si eu poze la semnatura (nu sunt chiar noi dar pe ultimele nu l-am descarcat din aparat) Pupici si o zi cu soare Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
Sunteti niste frumosi!!!!
_
arwen92 spune:
fetele,ajutati-ma si pe mine cu un raspuns:
bebe meu a facut o "ciupercuta"pe limbuta si ne-a dat pediatra glicerina boroxata...acum intrebare:CUM II DAU PE LIMBUTA???
SI NOI AVEM PROBLEMUTE CU CONSIPATIANU FACE CACATZA DECAT AJUTAT*
ajutat=1/2 supozitor cu glicerina bagat in fundulet si "gadilat cu termometru .scoate supozitorul cu tot cu nevoi...
dar se chinuie saracutul...acum intrebarea nr2:POATA SA FACA HOMOROIZI ASA MIC DACA SE SCREME PREA MULT???
I-am luat un siropel de la farmacie pe baza de plante(LASS BABY se numeste)si sa vad daca isi va face efectul...
am mai facut si o iritatie sub putulica..are asa ca o mica zgarietura...sa fie de la pampers?ii dau cu crema de galbenele cu propolis si vreau sa va spun ca-i prieste mult mai bine decat cea de la nivea recomandata de neonato in spital
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii
cristies spune:
citat din mesajul lui arwen92 fetele,ajutati-ma si pe mine cu un raspuns: bebe meu a facut o "ciupercuta"pe limbuta si ne-a dat pediatra glicerina boroxata...acum intrebare:CUM II DAU PE LIMBUTA??? SI NOI AVEM PROBLEMUTE CU CONSIPATIANU FACE CACATZA DECAT AJUTAT* ajutat=1/2 supozitor cu glicerina bagat in fundulet si "gadilat cu termometru .scoate supozitorul cu tot cu nevoi... dar se chinuie saracutul...acum intrebarea nr2:POATA SA FACA HOMOROIZI ASA MIC DACA SE SCREME PREA MULT??? I-am luat un siropel de la farmacie pe baza de plante(LASS BABY se numeste)si sa vad daca isi va face efectul... am mai facut si o iritatie sub putulica..are asa ca o mica zgarietura...sa fie de la pampers?ii dau cu crema de galbenele cu propolis si vreau sa va spun ca-i prieste mult mai bine decat cea de la nivea recomandata de neonato in spital arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! minunea mea pufoasa cu ochii albastrii |
Buna!!! In primul rand i-ai glicerina cu nistatin nu boraxata ca e toxica. Sa i-o dai iti pui pe san si-i dai sa suga!
De restul nu stiu ce sa-ti spun, dar mi se pare cam mult si supozitorul si termometrul. Daca-i dai numai san vezi ca e normal sa faca kk si la trei-patru zile.
_
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui danyelana Se vede ca a venit caldura ca emai slaba activitatea pe aici. Eu am dat vreo doua ture pe strada cu Arthur si acum l-am lasat in curte in carucior sa mai faca nani si eu am intrat sa mai strang una alta, sa mai pun o masina la spalat. Si sa mai arunc un ochi la voi Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
ce caldura fatooooooooooooooo
ca ca la mine e iarnaaaaaaaaaaa
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui arwen92 fetele,ajutati-ma si pe mine cu un raspuns: bebe meu a facut o "ciupercuta"pe limbuta si ne-a dat pediatra glicerina boroxata...acum intrebare:CUM II DAU PE LIMBUTA??? SI NOI AVEM PROBLEMUTE CU CONSIPATIANU FACE CACATZA DECAT AJUTAT* ajutat=1/2 supozitor cu glicerina bagat in fundulet si "gadilat cu termometru .scoate supozitorul cu tot cu nevoi... dar se chinuie saracutul...acum intrebarea nr2:POATA SA FACA HOMOROIZI ASA MIC DACA SE SCREME PREA MULT??? I-am luat un siropel de la farmacie pe baza de plante(LASS BABY se numeste)si sa vad daca isi va face efectul... am mai facut si o iritatie sub putulica..are asa ca o mica zgarietura...sa fie de la pampers?ii dau cu crema de galbenele cu propolis si vreau sa va spun ca-i prieste mult mai bine decat cea de la nivea recomandata de neonato in spital arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! minunea mea pufoasa cu ochii albastrii |
glicerina nu boraxata!
au vb fetele ceva cu tifon si tifonu in gura iil bagi cu degetu tau si cureti
iritatii de genu asta in zonele alea se trateaza cu creme speciale ce contin si antimicotice si se prepara la farmacie p baza d reteta de la medicul care vede copilul
si nu il mai innebuni cu chestiile alea ptr caca
un bebelus e normal sa nu faca 4 si chiar 5 zile, ma mira ca dr ti-a recomandat siropel e cam rau si contraindicat ptr el asa mic, trebuia incercat mai intai cu drbridat ai vazut si tu pe forum mereu da rezultate si te rog nu mai baga supozitoare si termometru ca se invata asa si nu o sa faca decat ajutat, supozior bagi numa daca nu a facut 4 zile. Incerci intai cu masaj pe burtica, baie calda plus masaj, debridat astea
de Yannis
arwen92 spune:
mihaela,san nu ii dau ca nu am laptic
cu indulgenta sa pape si el o masa/zo la san...dupa care la 5-10 minute varsa si ii este foame iar...tocmai renuntam la supozitoare si termometru...sa vad ce efect are siropelul...mi se rupe sufletul cand il vad cum se strange de durere si saracutul nici nu plange...dar se chirceste si se scremedupa ce ca este asa mic...mai avem si problemute
Beatrice1982 spune:
alexxutza de exemplu la noi nu mergea nici debridatul.e bun impotriva colicilor,, dar kk nu il ajuta sa faca.........
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
arwen92 spune:
alexutzzza si mihaela
siropel mi-au dat de la farmacie...de asta i-am si dat o doza mai mica decat mi-au spus ele.ele mi-au zis 3ml x 2 /zi,iar eu i-am dat 2ml x 1 /zi
este numai pe baza de plante si se da la copiii 0 -> +6ani
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui danyelana Ieri seara am tras o frica la baie Arthur era pe burta si se juca pt ca-i place apa la nebunie si dintr-o dta se impinge cu picioarele in marginea caditei si a bagat capul in apa A inghitit apa si s-a speriat si eu si mai tare Nu stiam ce sa mai fac, l-am luat in brate sa-l linistesc dar a mult. Imi era asa mila de el Era la san aseara si tot mai suspina. Saracutul de el Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
Of, ce sperietura ati tras, si tu si el, mititelul. Noroc ca el nu o tine minte
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)