Bobocei de sept-oct 2008 (268)
Raspunsuri - Pagina 9
nushulica spune:
dya pai da,daca nu sunt pb stai 2 zile in spital,una la terapie intensiva si una in salon cu bb
ies ca s-a trezit david si tre'sa pape![]()
de
David si
11+
kllemi spune:
Gata am reusit sa adorm copilul ![]()
dya eu iau marvelone, recomanadate de dr. tot in urma analizelor...acum eu nu stiu ce sa fac...as vrea sa le schimb dar,fiind a doua luna zic sa mai stau...in prima luna ma ingrasasem 1kg. jum. acum vad ca le-am dat jos....nu-s ce sa fac
...ma gandesc ca daca iau altele la fel va dura pina ma voi obisnui...in fine..vad eu 
nushu pina cand vei naste tu, eu zic ca David va fi un picut mai mare...stiu eu, atat cat sa te intelegi cu el si sa-i poti explica de ce sta mami plecata 2-3 zile...nu-ti mai face griji de acum 
lumi si noi ne gandim la voi...un mare
-ic ptr. toti si te esteptam cu sufletul la gura sa ne spui cum a fost prima zi 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
kllemi spune:
ange ce gatesti acolo bun??..mai inspireste-ne si pe noi
[pu]
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
dyanira spune:
Kllemi iti zic eu chiar daca nu pe mine m-ai intrebat
eu fac salata orientala de post si pilaf cu snitele de pui pt restul familiei.Ieri am facut o ciorbica de vitel.
Marvelon am luat si eu acum vreo 4-5 ani am fost ok cu ele nu m-am ingrasat dar medicul mi-a schimbat din cauza hormonilor mi-a dat ceva cu o doza mai mica de hormoni eu acum iau Logest de vreo 4-5 luni.Dupa nastere am luat altceva pt tratament timpo de 12 luni si apoi am trecut pe anticonceptionalele astea tot la sfatul dr.
Vreau sa intreb voi ce luati daca luati si cum va e cu ele???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Muuh spune:
nusha Alexei dormea agitat dintotdeauna, cu treziri, cu da-mi suzeta, vreau lapte, unde e Bajou (papusa lui). Dimitri plangea foarte firav la inceput si nu apuca sa urle, fiind langa mine scoteam tzatza urgent il mufam si apoi aveam o mana libera sa il servesc si pe Maestru Vultur cu ce imi cerea. Despre zilele la maternitate i-am spus ca voi merge, cat voi sta ce se va intampla acolo, ca voi veni cu un bebe dar asta i-am spus inca din luna a patra de sarcina, am vorbit deschis cu el, povesteam, am o carte care ilustreaza o nastere, e adevarat naturala dar este pentru copii deci am avut cum sa ii explic. Si eu aveam aceiasi grija si a fost unul dintre motivele care m-au determinat sa aleg si a doua oara cezariana si sa nu incerc natural, ca puteam sa planific cat de cat lucrurile. L-am luat si la doctor odata sa il cunoasca, i-am spus sa puna intrebari daca are si Alexei a intrebat "Tu o sa o tai pe mami si o sa ii scoti bebele? Da, doctorul. Si dupa aia ii pui pietre in loc?
". In ultima mea luna de sarcina sotul s-a ocupat intensiv de Alexei, au fost plecat singuri la mare o saptamana asa ca a dormit fara probleme doar cu el. In ultimile doua saptamani eu nu am mai putut sa il ridic pe Alexei si sa il car, il tineam doar in brate asa ca a incercat el sa compenseze la capitolul asta.
Muuh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Kllemi iti zic eu chiar daca nu pe mine m-ai intrebat Marvelon am luat si eu acum vreo 4-5 ani am fost ok cu ele nu m-am ingrasat dar medicul mi-a schimbat din cauza hormonilor mi-a dat ceva cu o doza mai mica de hormoni eu acum iau Logest de vreo 4-5 luni.Dupa nastere am luat altceva pt tratament timpo de 12 luni si apoi am trecut pe anticonceptionalele astea tot la sfatul dr. Vreau sa intreb voi ce luati daca luati si cum va e cu ele??? Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Eu am luat Mycroginon inainte de prima sarcina si Logest dupa. Acum nu mai iau nimic, folosim prezervativul si poate, poate, poate o sa imi pun sterilet cand termin de alaptat. Ne e ok asa, mie mi-a mers bine cu anticonceptionale, poate un pui de depresie dar nu mai am chef sa iau deocamdata.
baby_boy spune:
Dianaeu n-am luat si nu iau nimic..sunt genul care nu-mi place sa bag in mine pastile..de care or fii.
De gatit..am facut azi ciorba de vita..deseara bag o mamaliguta cu branza si smantana si o tocanita de porc cu ciuperci.
Nici eu nu mai stiu ce sa gatesc...in fiecare zi gatit. 
Ma bag la un grey's anatomy
..mai am cateva episoade si termin seria 6
dyanira spune:
Ma bag si eu imediat la Grey s Anatomy incep cu seria 1.L-am achizitionat ca nu am rabdare sa il downloadez si asa am primit 12 dvd uri cu tot serialul si subtritarile si calitate super faina deci am ce face cateva saptamani.![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
alessia2005 spune:
Nushu felicitari lui David pentru reusita..ce sa mai e un adevarat cavaler...bravo David!
alessia2005 spune:
Eu am facut astazi o ciorbita de pui..si la pranz am mancat gratar cu piure si salata de rosii...nici nu mai stiu ce sa mai fac...as face un gratar de muschiulet de vita maine...immm..ma mai gandesc...
Sanatate bolnaviorilor..poopici! Numai bine