Bobocei de sept-oct 2008 (268)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nusha, felicitari pentru "reusita". Baiat mare David. Si destept

Noi n-avem inca olitza...ar tb sa cumpar...tot asa zic de 3-4 luni...

Kllemi, imi pare rau ca ati avut noapte alba. Durerile mele sunt fara diagnostic din pacate. Intr-adevar, la tine s-ar putea sa fie de la schimbatul pastilelor, pana se obisnuieste organismul.

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Kllemi ia o !! La noapte va fi bine!Sunt sigura!
Nushu felicitari!

Intrebare:baieteii vostri sunt decalotati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata si de la noi.Ne-am trezit pe la 9 jumate dra pana acum am tot trebaluit schimbat paturi, curatenie, pus de o salata orientala de post etc
La noi nu e prea cald 5 grade dar macar e soare.
LA MULTI ANI MONICA!!!MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE DRAGOSELU SI INJINERU!!!

Nusha felicitari pt reusita!!!Tu cum te mai simti?
Anca cat timp o sa ii dai Bio-cin?Vreau sa incerc si eu 14 zile in aprilie.Ma bucur ca esti ok la gine si imi pare rau de migrena si pe mine ma chinuie una de vreo 3 zile si iar am terminat Quarelinu.Am luat un Ketorol dar parca degeaba....
Bitza Andrei e decalotat partial adica cam 3 sferturi asa o parte e inca lipita dar nu obstructioneaza orificiulNu stiu daca ai inteles ceva dar mie dr mi-a zis sa nu fortez acolo ci sa trag doar cat merge ca pana la urma se va decalota el singur.Sper sa fie asa si sa nu ajungem la fimoza.
Kllemi poate o fi de la pastile.Tu ce iei?Eu vreau sa merg la dr pt analize si sa vad daca imi mai scrie ceva pilule ca de la astea care mi le-a dat m-am cam ingrasat dar a fost obligatoriu sa le iau pt problemele mele

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

LUMIIII - unde sunteti?? la cresa, acasa...? Ne gandim la voi!!!

Mergi la inceput

Lumi si noi ne gandim la voi.Asteptam cu nerabdare vesti

Am si eu o rugaminte stiu ca s-a mai spus dar neuronu singuratic a uitat

Vreau si eu recomandari de cazare la Felix.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

multumim,multumim! acum stau si ma intreb daca o fi asa de usor sau a fost doar o intamplareoricum eu perseverez ca nu vreau la toamna sa schimb 2 kkciosi

bitza da,david este decalotat complet la fiecare baita trag pielicica si curat bine dar e super bine

dyana ms de intrebare sunt mult mai bine dar mai am si zile proaste din pacate...oricum nu se compara,acum mananc binedorm bine si abia astept eco saptamana viitoare poate aflam ce supriza ascunde burtica

miruna ma tin de mult sa te intreb ca ziceai ca voi ati dormit toti 4 de cand l-ai adus si pe dimi acasa...si vreau sa te intreb cum a fost somnul lui alexei de cand era si bb mic in camera?ca eu nu concep sa dorm fara david,si nici el ni poate fara mine oricum,si ma gandeam sa adoptam tot formula astadar ma gandesc ca nu ar mai dormi bine david ca el oricum ma simte si daca ma duc pana la baie dar cu bb mic care trebuie alaptat din 2 in 2 ore si poate si schimbat...eu stiu nu stiu cum sa fac...bine mai e pana atunci si poate pana atunci david va avea un somn mai adanc...dar nu stiu....asta e marea mea dilema

si mai am una,si mare de tot:ce face david fara mine alea 2 nopti cat voi fi la maternitate?ca el fara mami nu doarme,toata noaptea e calare pe mine,pe perna mea,ma tine de urechi de par numai sa stie ca-s cu el acolo...de tati nu are nevoie

de David si 11+

Mergi la inceput

Nusha ma bucur ca esti mai bine.Ce crezi ca ascunde burtica??
Cu somnu si Andrei e la fel dormim doar noi 2 si e dependent de somnul cu mine nici la baie nu pot sa merg ca simte.Au fost 2 nopti in care a dormit tati cu el ca eu tuseam rau dar nu prea a dormit copilu ca nu ma simtea langa el.Si exact cum zici tu nici eu nu as putea fara el.Dar poate odata cu bebe mic el va dormi mai adanc si nu vor mai fi probleme.Si las ca alea 2-3 nopti cat stai la maternitate se obinuieste el.Tu asa putin ai stat la spital la nastere?

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutare!!

La multi ani, Eva!!
La multi ani, Monica!!

si la noi e soare si avem deja la activ o tura de plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

fetele,

EvaF si Monica_dicut, la multi ani si multa sanatate

Nusha felicitari pentru reusita

Lumi pupici multi si o imbratisare mare, te asteptam cu impresii

va pupam, ma duc sa fac cate ceva de mancare

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
www.uta-arad.ro/forum/showthread.php?tid=4053&pid=284017#pid284017" target="_blank">Sa ajutam familia lui Alexandru Draghici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Dya, ii dau toata sticla, nu ma opresc acum , 120 ml are sticluta, deci 24 de zile.

Carla & mami

Mergi la inceput