Bobocei de sept-oct 2008 (268)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

LA MULTI ANI, MONICA!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

LA MULTI ANI!!!!! din suflet EveiF si Monicai_Dicut Sa fiti sanatoase, norocoase si fericite alaturi de familiile voastre

FELICITARI MAXIME!!! noilor gravidutze Abe si Joy Sarcini usoare si bebei sanatosi

Mami fericita de Mihnea-Cristian & cu 15s4z
Mihnea se face mare Gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata...si la noi a nins,da' e soare,sper sa vina primvaraaaa!!

MONICA si EVA !!!

Alexa eu daca aveam doi baieti le-as fi facut o camera impreuna,asa ...Andy deja cere camera lui.

Nikolici ce face burtica?Da'speedy K??

Corrina tu cum esti??

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Buna dimineataaaaaa

Ne-am trezit si noi la 10.

Ce zi frumoasa la Craiova...cald si soare..asa ca ziceti pe unde sa va trimit primavara

Haideti la .
Nicole iti trimit si tie o ceasca ca sa te ridici din pat

Lumipentru tineTinem pumnii sa fie bine azi si te asteptam sa ne spui cum a decurs prima zi de gradi.

LA MULTI ANI MONICA!!
DRAGOSELU SA-TI ADUCA NUMAI BUCURII!!!SA AI PARTE NUMAI DE LUCRURI FRUMOASE MAMICO!!!

Eu am o ciorba de vita pe foc..astept sa fie gata si plecam in parc.
O zi minunata va doresc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!
Eva si Monica sa fiti fericite!
Lumi

Lucas a fost putin mucos,acum e pe gata dar am preluat eu stafeta cu mucii
De vreo saptamana n-a mai supt deloc.Gata,am baiat mare!
Ieri am recoltat sange pentru alergotest si alte analize.
Cam asta am facut noi...
A,sa nu uit! Astanoapte a dormit toata noaptea,fara trezire Doamne,ce bine e!Trezirea tot la 6,dar nu-i bai,ca a revenit la 2 ture de somn ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Piolica multa sanatate printesei si sotului!Ma rog sa ai deja un samburel in burtica!
Ada Doamne ajuta sa fie totul bine cu sora ta!
Angelynna succes cu olita!

BB2 vreau si ne apucam de treaba pe la vara,ca imi doresc sa nasc primavara! Camere diferite vor avea daca ne-om permite un apartament mai mare,probabil. Eu am crescut in aceeasi camera cu fratemiu care e cu un an mai mare si nu m-a deranjat niciodata asta!

Fce cefaceti? Da si tu un PM!
Monyca.C cum sunteti?
Pupici tuturor si ca la noi a venit primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutare!

Am fost ieri la doc, cicatrice cheloida, pe dinauntru totul OK. Bine macar ca e bine uterul. Cica la al doilea copil imi scoate si cicatricea

Ada

Piolica, sanatate sotului.

Dyanira, deocamndata sunt multumita, adica na nu mananca de rupe dar eu ma multumesc cu putin tinand cont de ultimele 6-7 luni in care a fost dezastru. Suntem oricum de abia la inceput, i-am dat doar cateva zile. 2.5 ml x 2/zi, eu asa ii dau. In prospect scrie cate o lingurita de 2-3 ori pe zi.

Eva
Monica

Un buchet mare de de primavara pentru voi. Sa aveti parte de o aniversare minunata

Am o migrena horror, am luat Imigran

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

neatzaaaa.. mi-e somn ..o noapte super naspa...sa trezit de nu stiu cate ori se punea in fund si o lua somnu asa eu trebuia sa stau sa vad cand o ia somnu si sa o asez la loc ...dupa o jum. de ora chiar 1 ora o luam de la capat ...si trezirea finala la 8.30 .....mi-e sooooooommnnnn

Doamne fereste da' zapada nu mai vrea sa plece neam...nu mai pot s-o sufar

MONICA
EVA F
Sa fiti sanatoase, si sa ave-ti parte numai de bucurii alaturi de cei dragi

anca si eu am avut cateva zile niste migrene de am zis ca mor...eu am pus-o pe seama la pilule ca le-am schimbat...oare asta sa fie???...la tine de la ce crezi ca este???....-ici sa treaca

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

LA MULTI ANI MONICA SI EVA!!!SA FITI SANATOASE SI FERICITE!!!

avem primul kk la olitaaaaaa!!!nu am incercat niciodata pana azi sa-l pun iar acum jumate de ora papa un iaurt si tot zicea kk si mi-a trecut prin cap sa aduc olita sa vad daca sta...ei a stat si a si facut de parca era super obisnuit cu toate ca nu l-am pus niciodata sa stea macar imbracat pe olitasingura pb e ca dupa ce a facut vroia sa bage mana acolonoroc ca am fost eu mai agera de mana si i-am luat olita repede

de David si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

nushu felicitari ...baiat destept domne, stia ce trebuie sa faca cu ea, dar nu vroia

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput