Bobocei de sept-oct 2008 (268)
Raspunsuri - Pagina 6
dyanira spune:
Laura si la noi e frig tare.Acum sunt 0 grade si cica mai scade
Inca nu doarme ca doar s-a trezit la 18,45.Acum a trecut tati la ,,aparat" ca eu mi-am cam pierdut rabdarea il mai las vreo 20 de minute si facem schimbu
Vremea asta imi da si o stare asa nasoalaSa vina odata primavara sa imi mai revin.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Laureta tinem pumnii stransi sa aveti o noapte linistita
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Laura da, creste asa de repede
Dya capul sus mami, mult timp nu va mai fi frig
Laureta va dorim un somn linistit
A mea a cazut lata la 21.30... in maxim 10min era adormita
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
www.uta-arad.ro/forum/showthread.php?tid=4053&pid=284017#pid284017" target="_blank">Sa ajutam familia lui Alexandru Draghici
nikolici spune:
Prima!!!Neatza!
Insa nu am fc. cafea, sunt inca in pat, cineva ma tzatzaie rau.Poate se ofera careva cu cafeaua!
in 7s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
Si intre timp m-am uitat pe geam, soc a nins!
in 7s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
AlexaM spune:
Neatza...
Dau eu cu generozitate...si la fel...o zi buna va doresc!
Anamona (sau cine mai stie) te-am auzit (citit) ca mergi la libraria Mladinska din Auchan militari. Cum ti se pare libraria? Dar complexul comercial in general?
M-ar ajuta mult parerile voastre.
Mersi mult!
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
alessia2005 spune:
Buna dimi si de la noi! Multumim Alexa pentru tratatie...!
E o zi frumoasa astazi..e soare..si nu mai bate vantul...
alessia2005 spune:
Nikolici..la voi a nins...ei...se topeste .....la noi e soare.......hai in vizita....te asteptam....
Muuh spune:
monica_dicut La Multi Ani!!! Multa sanatate, fericire si noroc alaturi de baietii tai.
Alexa ca sa bifez doua dintr-un foc: camere la copii cum vor vrea ei. La inceput nu s-a pus problema sa ii las singuri in aceiasi camera din motive de a-i tine in viata dar daca mai cresc ii las sa doarma cum si unde vor ei.
Eu merg in Auchan cand am treaba la DM sau Decathlon si mi se pare foarte trist complexul comercial. Mai tot timpul este gol, adevarat ca eu merg dimineata in general dar si cand m-am nimerit la ora 6 pe acolo tot gol era (eu compar cu Real aici in Afi Palace). Iar la Mladinska nu am vazut niciodata pe nimeni, sigur ca a fost o intamplare dar era pustiu de fiecare data si nu pot sa ma abtin sa ma intreb cat vor mai rezista acolo.
Nocom spune:
LA MULTI ANI, MONICA!!!!!!!!
SA FII SANATOASA MAMI DRAGA, SA TE BUCURI DE VIATA SI DE FAMILIA TA, SA RAMAI LA FEL DE VESELA SI OPTIMISTA SI SA-I BUCURI PE CEI DRAGI!!!!