Bobocei de sept-oct 2008 (268)
Raspunsuri - Pagina 5
dyanira spune:
Ce putina miscare pe forum...Acum am vazut ce putin s-a scris azi
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
Xor spune:
Dya - poti sa ii dai pana se regleaza cu scaunnul...nu are ce sa-i strice fiind din fructe...
Lumi - sunt gata ghiozdanelele?
Xor spune:
Am gasit intntr-un alt topic, adresa asta http://www.activitaticopii.ro/activitati_varste.html
mi s-a parut interesanta.....
baby_boy spune:
Chiar ca e liniste pe aici...
Radu face genoflexiuni . L-a invatat tati si imita cum face magarusul prin casa...i-ha..i-ha..i-ha ..
piolica spune:
Dya, da, asa e aici. Si sa stii ca oamenii sint f caliti (mai putin impotriva virusilor, vezi enterocolita...). Dar chestia asta are o alta valenta, consum mai putin ca sa avem grija de planeta, asa sint invatati si mie mi se pare fff bine. Ca sa nu mai vorbesc de reciclare / compost / energie alternativa. Noi nu platim mult energia pt ca Franta are centrale nucleare, asa ca e mai ieftin sa incalzesti electric decit sa cumperi gaz / petrol din tarile arabe.
In fine, ideea e ca trebuie sa ne gindim la viitor, la planeta. Nu stiu daca si-n Romania se intimpla la fel, ceva-mi spune ca nu, daca se face e mai mult la nivel de individ. Eu imi amintesc ca sortam gunoiul din proprie initiativa in Ungaria, ma duceam cu sticle, hirtii, cutii f departe cu masina ca sa le duc la niste tomberoane speciale. Nu stiu daca romanii ar face asta in Romania, adica fara sa fie silit, si e mare pacat. Dar asta e un alt subiect si nu vreau sa creez polemici. Sau poate ca asa se va mai anima atmosfera pe aici. Pupicei multi la toate fetele.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
anamona spune:
Joy, felicitari pentru samburel :)(
Poilica, sanatate multa Elsei, refacere rapida.
Apropo de sustenabilitate, sa stii ca incep sa se miste lucrurile si in Romania, deja in sectorul 6 de vreo 2 ani sunt implementate tomberoane pentru reciclare selectiva, sunt miscari din ce in ce mai puternice cu plantat de copaci, majoritatea firmelor au redus consumul de hartie si incearca sa isi eficientize reteaua de distributie pentru a reduce emisiiile de CO2.
La nivelul omului de rand auzi tot mai des, ca fac economie la apa si la energie si nu neaparat din cauza costurilor, ci doar ca sa nu consume inutil resursele...
Plus ca din ce in ce mai multi isi pun panouri solare si, unde este posibil, eoliene.
mai mult ca sigur nu suntem atat de avansati ca in vestul Europei, dar incet incet ne responsailizam si noi....
angelynna82 spune:
Hello,
La Multi Ani Nally
Ada daca diferenta ar fi mica in aceiasi camera daca nu in camere separate
Kllemi, hi hi hi mi-ar fi placut sa faca la olita...a facut de cateva ori apoi a inceput sa planga cand o vedea, am scos-o afara din acasa, acu e din nou in casa...poate poate
Anca cum a fost la eco? , ma bucur ca a papat Carla
300 ne era dor de voi
Laureta si sper sa aveti nopti linistite
Pio ma bucur ca e mai bine Elsa , multa sanatate sotului
Dya poti continua cu siropelul cateva zile, la Crina isi face efectul cam in a 3 a zi
Xor interesant linkul
Crina mea face numai “nebunii”...ii fura lui sor'mea caietele, cartile...merge ca o babutza sprijinita de bastonas, nu apuc sa o filmez din pacate, asta seara a facut proba la slipi...ahhh si am masurat-o, are 81.5-82cm
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
www.uta-arad.ro/forum/showthread.php?tid=4053&pid=284017#pid284017" target="_blank">Sa ajutam familia lui Alexandru Draghici
laureta spune:
La multi ani Nally! Sa fi fericita si sa te bucuri de baietzi tai scumpi!
Sa imi tineti pumni sa doarma Biancu ca deja o luam razna cu toti in casa
andy.p spune:
Buna seara.
Nally
Lumi ma gandesc la voi
Laureta tin pumnii sa doarma Biancu
Ange creste Crinul tau
Piolica ma bucur ca Elsa e mai bine,multa sanatate sotzului.
Dya a nins la voi??La noi e iarna in toata regula
Dormiti? ca noi abia acum am reusit.
Cristina nu fi rea,trimite-ne si noua un pic de caldura.
Ramo cum fu in deplasare?
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)