Bobocei de sept-oct 2008 (268)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna dimi..si de la noi...mai nu imi mai vad capu de treburi si de copil catarator ...nu mai am timp s aintru si eu pe forum

ada muuuuuulta sanatate surorii tale...ooofff sper sa iasa bine analizele...si eu sunt singura la parinti...si nu ptr. ca nu au vrut parintii, ci din cauza de motive medicale...nu sa mai putut...e foarte urat singur

ange chiar eram invidioasa pe voi ca deja face-ti al olitza ...eu am introdus in viatza noastra si reductorul am vazut ca de cate ori ne vede ca intram in baie vine dupa noi si ne pune sa stam pe wc sa facem "pipe" ...si mam gandit ca poate ar tenta-o si pe ea.....ash da de unde....clar nu e pregatita

laureta spune-mi adresa ca ii chem eu .....imi pare rau ptr. noaptea avuta

Mai, la noi se vad ambii canini de sus ca da sa sparga...ea de altfel, nu mai are nici un semn de neliniste...sper sa sparag mai repede, nu de alta dar ne apropiem de 5 luni jum de cand nu ne-a mai dat nimic

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari si de la noi!

Mey, la noi ningeeeeeee, zici ca suntem la Polul Nord, m-am saturat de atata zapada . Vreau boboci, floricele, iarba verde, pasarele (altele decat cele din capul meu). Vreau sa vina priamvaraaaaaaaaaaaaa

Am inceput Bio-Cin-ul pentru pofta de mancare. Siiiiiiii, Carla a mancat azi un ou (da, da, un ou intreg) cu piure de cartofi. Deci cred ca functioneaza cat de cat...Sper sa nu tina minunea doar 3 zile

Mezeluri am vazut ca se discuta, noi nu mancam deloc. Nici noi nici Carla, evident. Acum daca ma duc undeva la masa nu fac figuri si nici nu tin teoria alimentatiei sanatoase. Dar in casa nu cumparam.

Ada, am citit si eu de sora ta, ii doresc multa sanatate

Piolica, sper ca e mai bine Elsa

Nally

Si multi burticilor din odiseea noastra

Azi ma duc la eco, n-am mai fost la control cu cezariana mea de mai bine de 1 an. Sper sa fie totul ok, ca ma cam doare si e cam urata cicatricea

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

hello, .

Alina, dya va pup, sunt bine mersii, m-a trimis al meu la mama da' pe urma m-a vrut inapoi asa ca...

Sunt prinsa si eu cu diverse; vine primavara, zuzulina suge mai ceva ca u nou nascut, faze de-astea, nimic nou.

Vad ca vorbiti despre frati (normaal ca vreau echpa de fotbal, daca ma grabesc poate chiar reusesc), despre mancat noapte si ziua (nu mai vreau sa abordez subiectul, cred ca de-a lungul timpului am scris, ras scris despre asta, m-am plictisit).

Joy@ sarcina usoara! M-am bucurat tare mult cand am aflat vestea! Sa-l faci scenarist/regizor pe prasle ca si-a facut asa o intrare dramatica si plina de emotii incat sigur i se va potrivi meseria.

Piolica iti tin pumniisa fie cu noroc. Sper ca sunteti spre bine cu boala.

Gradi... ce-ar fi daca as lua-o la serviciu ?

Va pup pe toate si va urez distractie placuta azi / la noi e soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hello,

Elsa e bine, mult mai bine, multumesc mult de intrebare! In schimb, enterocolita a luat-o taica-su, asa ca e bagat la carantina. Deja am dezinfectat tot, am dat cu spirt pe clante, WC, chiuveta... o sa schimb lenjeriile (din nou), am aerisit la greu, noroc ca aici e soare, insa noua nu ne mai merge caldura (asa ca e naspa), s-a stricat smecheria, asa ca avem niste calorifere electrice.
Sper sa tina caldura pina ne schimba astia sistemul de caldura, ca cica nu se mai poate repara, si-a dat duhul.

Ada, multa sanatate surorii tale!
Laureta, ce are Biancu? Dintisorii sint de vina? Multa sanatate si liniste.
Anca, ma bucur sa te 'revad'. Felicitari Carlei pt pofta de mincare.

o zi buna tuturor.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

uf, pacatoasa enterocolita! Ce bine ca si-a revenit Elsa, sanatate si taticului si sa scapati odata!

nasol cu caldura... in curand la noi se va opri, si iar ramanem 100% pe electric.

pe mine ma termina aceasta primavara, de fapt orice primavara, cred ca schimbarile Pamantului o tulbura pe Mama Gaia... m-as ascunde intr-o scorbura, o vreme, pana prin mai.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Unde este primavara???? La noi nu a ajuns inca
Frati/surori...eu mai am o sora cu 5 ani si jumatate mai mare decat mine...in copilarie nu mi-a fost prietena pt ca diferenta de varsta si de caracter se simtea f tare...nici ca o mama nu mi-a fost pt ca in primul rand mama nu i-a dat asa o grija nevrand sa-i ingreuneze poate nici ei copilaria si in al doilea rand eu eram o fire mai puternica si o dominam...nu avea nici o autoritate asupra mea....noi ne-am desoperit ca surori (daca se poate spune asa) cand am mai crescut...acum suntem f bune prietene Imi iubesc nespus sora, nu m-am gandit nici o clipa ca mi-ar fi placut sa fiu singura la parinti.....si cu toate astea, fac parte din minoritatea mamicilor care spun:DEOCAMDATA ne ajunge doar un copil....daca vom reusi sa luam o casa mai mare si situatia financiara se va imbunatati cu siguranta ma voi gandi si la al doilea dar pentru moment.....
si revenind...VREAU SA VINA PRIMAVARA!!!!!
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

La noi a venit primavara..am stat 2 ore in parc astazi..am inceput lucrarile prin gradina.
Eu parca renasc odata cu primavara..creste optimismul..ma simt altfel...happy.

Eu am o sora cu 7 ani mai mare..n-am fost apropiate cand eram mici..nici acum prea tare..poate din cauza diferentei de varsta..sau /si din cauza parintilor..care n-au stiut cum sa ne apropie..nu stiu.
Si eu fac parte din minoritatea..sa zicem...Deocamdata Radu e suficient pentru noi.

Ramo wellcome backCum a fost in plimbari?

Anca ma bucur ca papa Carlita!! S-o tineti tot asa!!

Luminita ma gandesc la tine si iti tin pumnii maine..sa treaca usor si bine ziua

Ada multa sanatate sorei tale si un bebe cat mai repede pentru ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Anca, sa fie bine la dr.

pe mine ma termina primavara. v-am mai zis? sunt sleita. ametita.si mi-e foame tot timpul. si apoi mi-e ciuda ca mi-e foame.
vreau sa treaca odata, ca sa imi revin, sa ma intorc la regimul meu si la viata mea ordonata.
sunt obosita. nu dorm noaptea. nici ziua. irascibila. PMS CM BOB scrie pe mine.
Iar PMS, stiti cum este. Pre. Post. si Permanent.

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

uf, pacatoasa enterocolita! Ce bine ca si-a revenit Elsa, sanatate si taticului si sa scapati odata!

nasol cu caldura... in curand la noi se va opri, si iar ramanem 100% pe electric.

pe mine ma termina aceasta primavara, de fapt orice primavara, cred ca schimbarile Pamantului o tulbura pe Mama Gaia... m-as ascunde intr-o scorbura, o vreme, pana prin mai.

Gaia, mumã pentru voi:

mda, e super naspa, se pare ca in Franta sint unele dintre cele mai mari epidemii cu rotavirus... Chiar ma gindeam cum naiba cit am stat in Ungaria sotul meu nu a avut niciodata (si am stat 8 ani acolo), iar de cind sintem in Franta a avut de 2 ori...

Si eu nu am vrut sa-i fac Elsei vaccnul rotarix, ca mi-a fost teama ca se lua pe cale orala... daca stiam ce o sa patesc cu ea, l-as fi facut fara nicio ezitare.

Cit despre caldura, asta e si mai naspa, noi avem incalzire cu un sistem de aer conditionat (deci tot electric), insa mi-e frica cit o sa dureze sa avem noul aparat, pt ca va trebui ca devizul sa fie aprobat de catre agentia prin care am inchiriat apartamentul, dupa aceea va trebui cumparat si instalat aparatul. Si e din ala in toate camerele, banuiesc ca o sa fie o veselie sa-l racordeze la toate smecheriile de pe aici. Noroc ca aveam deja 2 calorifere electrice pe hol si in bucatarie plus am mai luat noi un calorifer pt camera Elsei. Avem cam 21 de grade in casa, ceea ce e super ok (mai ales ca unii pe aici traiesc si la 18 grade...). Marele nostru noroc e ca a venit caldura...

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Pio ma bucur ca Elsa e mai bine.Ce virus pacatos.Oau 18 grade cred ca as ingheta la mine sunt cam 23 chiar 24 si uneori mi se pare frig, in dormitor intr-adevar e mai putin se ajungea in noptile reci si la 19 grade dar mi se parea ingrozitor de frig asa ca la 18 grade .....
Lumi suntem cu gandul alaturi de voi maine
Cristina ce fain ca la voi e cald.La noi a fost un vant tare puternic.
Ramo bine ca ai aparut imi faceam griji deja.
Xor si eu vreau sa vina primavara parca demult nu a mai fost asa o iarna lunga sau poate o resimt eu asa ca stau tot acasa.
Anca ce bine ca papa Carla.Si eu vreau sa incerc Bio-Cin dupa ce ai zis tu de el am mai intrebat de el si am auzit lucruri bune.Sa imi zici te rog efectele urmatoare.Bafta la dr!!
Kllemi si eu tot asa toata ziua parca trece timpul prea repede si nu apuc sa fac nimic

In alta ordine de idei Andrei inca doarme de la 3,10 prevad o culcare tarzie asa pe la 24Suntem a 2-a zi de sirop laxativ parca parca il ajuta dar nu e ceva semnificativ mai vedem, nu stiu cate zile sa ii dau???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput