Bobocei de sept-oct 2008 (268)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Neatza...nu, nu ne-am trezit tarziu...tot la 7 fara ceva.... dar nu am ajuns la calc...

Multumim de tare multa nevoie am...

Si apropo de sondajul de ieri...daca sunt 2 copilashi...cum credeti (sau stiti din experienta) ca e mai bine: in aceeasi camera sau in camere diferite?

O zi plina de soare va urez!

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Alexa si eu sunt pro mai multi copii Am un frate si desi nu mereu ne intelegem, il iubesc foarte mult. Sotul e singur la parinti si sunt convinsa ca si-ar fi dorit sa aiba frati/surori...
Cat despre camere....nu stiu ce sa iti spun, daca diferenta era mai mica intre puii mei, cu siguranta ii puneam impreuna in camera dupa 8-9 luni...dar asa , la mine e exclusa varianta asta

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Buna dimi si de la noi!

Multumim Babytza pentru tratatie! Aveam nevoie de un pepsi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

si de la mine. Neatza. Trezirea la 7fix, c-asa-i in tenis.

Fetelor, cazul sorei mele este vechi ca sa zic asa, a descoperit in 2006, la 26 de ani, ca are un chist urias pe tiroida. S-a operat, apoi la biopsie a aflat ca este cancer, si a fost nevoie de o noua interventie, cand a scos toata tiroida. Apoi a fost nevoie de cateva sedinte de iod radioactiv. Acum urmeaza o noua internare, doar pentru analize, si speram cu totii ca este bine, boala e complet eradicata si ca o sa-i dea vestea cea buna ca poate incerca sa faca un bebe.

Ce vroiam sa spun... asa cum copiii nu sunt o garantie ca va avea cine sa-ti dea o cana de apa la batranete (asa cum zicea si Nikole, nu de asta facem copii) nici faptul ca ai frati nu-ti "cumpara" singuratatea ca sa zic asa. Dar timpul petrecut impreuna este inestimabil, si altfel. Si nici macar nu este o decizie pe care sa o ia copii, adica cei care se bucura de faptul ca sunt mai multi, ca au frati. E o decizie pe care o iau parintii.
Nu vreau sa spun ca e rau sa ai un singur copil. Spun doar ca e diferit, si pentru parinti si pentru copii, cand ai doi sau mai multi.
Iar pentru copiii unici, ei vor invata lucruri pe care ceilalti le invata in casa, afara din casa, atunci cand vor avea ocazia.

Indiferent cand vine bebedoiu, parintii trebuie sa-i primeasca pe fiecare in parte ca pe un copil unic. E adevarat ca nu mai este timp, nu poti face de doua ori ce ai face cu unul singur. Dar poti sa-i pretuiesti pe amandoi la fel, sa-i apreciezi pentru ce este fiecare, si sa le incurajezi individualitatea, astfel incat sa creasca siguri de sine, de uniciatea lor, si fericiti ca au alturi de cine creste, bucurandu-se de dragostea parinteasca.
Cam asta e teoria. Sa-i dam bice cu practica...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Gaia sanatate surorii tale, sa iasa totul bine la anlize, sa afle ca bebele poate sa vina...teoria ta e buna..
Normal ca e diferit cu doi sau trei copii fata de unul...si eu zic ca e bine cu mai multi copii...abia astept si la mine sa vina luna mai sa incerc iarasi...sper sa-mi iasa de data asta...

Mergi la inceput

Eu nu o inteleg pe verisoara sotului meu...ei sunt 4 frati , atat de bine se inteleg..sotul ei..sunt trei frati..tot la fel de bine se inteleg...sunt uniti mereu...ei bine...ei au doar o fta...are 9 ani...off..tare ma enervez si le spun mereu..de ce nu faceti si un al doilea bebe?....ca ei vor sa-i ofere Andrei totul...mie chestia asta..nu mi se pare ok...raspunsul asta e doar asa o scapare la intrebare..zic eu...

Mergi la inceput

Mult succes! Tu deja ai doi, asa ca ai toate rutinele de inghesuiala prestabilite .

Asa vroiam si eu sa fie Teo conceput, in mai, de ziua mea, cand am fost la Roma. A fost un concediu de neuitat, superb, ma dor picioarele si acum cand ma gandesc... dar sex n-am facut in minunatul oras

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Chestia asta cu "sa-i oferim totul" e tare pacatoasa.
Situatia sotului meu... copil unic. Ai lui, 1000 de vise. El a facut totul contra si pe dos, de cand a fost suficient de puternic sa se rupa.
Ai lui sunt convinsi ca au facut niste sacrificii uriase pentru el, ca au facut totul si au dat totul... ei bine el nu are aceeasi parere.
El simte ca i-a fost calcata personalitatea in picioare. Ca nu a putut face singur nicio alegere, pentru ca le-au facut parintii pentru el.
Si acest TOTUL de fapt nu inseamna pentru el ce inseamna pentu ei.
Pana si TOTUL e relativ
Intrebarea este deci, cum facem sa lasam copiii sa se dezvolte, sa aiba o personalitate, sa creasca liberi. Si totusi sa inteleaga limite, sa nu o ia razna, si alte chestii de care ne mai temem noi parintii...

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

bey, puteti sa scrieti si daca nu stiti sa raspundeti la intrebare...

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

o noapte dezastru, cred ca vecini vor chema protectia copilului in curand de atata urlete la 3-4 dim

Mergi la inceput