Bobocei de sept-oct 2008 (268)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La multi ani Eva!
La multi ani Moni!

Ma speriasem azi dim cand m am uitat pe ferestra da mi a revenit inima la loc cand a iesit soarele , pfff.
Biancu a dormit naspa eu naspa, tati deja e mutat cu Inisu ca eram ca la nebuni

Cu antic eu nu ma inteleg bine, vomit de la ele, nush de ce. Si mi e frica sa mai iau. Perzeva la greu si ata ete. Cand nu e prezeva vine un Biancu si gata

Lumi hai cu vestileeee

ancule ma bucur ca cezariana bine, estetic mai putin conteaza iti face a doua oara o taiatura finutza de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

La multi ani,

Eva,
Moni,

O zi frumoasa alaturi de cei dragi!

Gagici stiti ceva de vision media models? Stiti pe cineva care a lucrat cu ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello

Am avut o noapte crancena ...s-a trezit la 4 sa pape laptic si apoi a tinut-o intr-o martaiala pana la 6 cand ne-am hotarat sa iesim din dormitor sa trezim toata casa.
Apoi pe la 10 evident a picat lat si noi la fel si am bagat somn pana la 13.30 Eu am plecat dupa ce i-am dat sa pape ca aveam treaba si m-a sunat sotul ca are piciul 37,7 apoi dupa 15 minute 38,3 .L-am pus sa ii dea nurofen si am venit de urgenta acasa. Am zburat cu el al dr sa vad ce are. Recunosc, m-am speriat, ma gandeam sa nu fie ceva la plamani. Din fericire e doar de la canini care au inceput sa sparga si ii fac soricelului probleme...

Anca ma bucur ca e totul bine cu tine De ceza ce sa zic...si a mea e oribila Ma gandesc sa ma duc sa o scot ca ma deranjeaza cat e de groasa si de tare si chiar ma jeneaza...

La multi ani Monica !!!!!!! Sa fii iubita si fericita, sanatoasa si norocoasa !!!! Sa ai parte de mult noroc in viata !!!!!!!!! O zi minunata alaturi de cei dragi , dar in special alaturi de puiul mic si scump La multi ani !!!!

Lumi te asteptam cu vesti, m-am gandit la voi azi

La multi ani Eva !

Nushulica felicitari pentru reusita !!!!!!!!!!!!!!!

mancare am facut supa crema de legume cu crutoane, fasole verde si aripioare la tigaie Supa a papat si david (desi era cu de toate )

Miruna dulce foc Alexei cu domnul dr

Dya eu am luat Diane (la sfatul medicului ) si mi-a fost rau , ca erau prea puternice (daca imi faceau si analize ar fi stiut treaba asta inainte sa le iau ...) Apoi am luat Mycroginon si am ramas insarcinata , desi le luam la ora fixa in fiecare zi si nu am uitat niciuna. Concluzia- erau prea slabe...
Apoi am luat Logest si nu am avut probleme ani de zile. Faceam pauza in fiecare an din sept-dec. Si ma si jucam cu rushii daca vroiam sa plec in concediu si nu ii doream cu mine
Acum nu mai iau nimik, folosesc metoda calendarului

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

pio, ange, babytza, baby_boy, dya, xor, laura, bitza, kllemi, laureta, babytza, multumesc mult ca v-ati gandit la noi!

azi a fost prima zi de cresa. urmeaza un roman. lacrimogen probabil. scuze pentru cele care nu au rabdare sa citeasca pana la final.

ce sa zic, multe impresii inca n-am adunat, asa ca o sa va povestesc doar cum a fost. i-am lasat pe la 09.00. abia dupa 1.5h au realizat ca eu nu sunt cu ei, nu au plans deloc cand i-am lasat. m-am tot uitat in camera la ei, timp de zece minute cat am mai discutat una-alta cu asistenta. se jucau frumos cu ceilalti copii. dupa asta, ajunsi probabil si de oboseala, au inceput sa planga. mi-au spus si asistenta cand am sunat sa vad ce fac, si directoarea cand am venit sa-i iau. Robi a dormit 40 de min, in jur de 11. Edi o ora jumate, pe la 12.00. De la 12.30 la 13.30 a mai furat Robi din nou o ora de somn, abia se trezise cand am venit sa-i iau. N-au vrut sa manance acolo, decat vreo 4 lingurite. Nu plageau cand am venit, le dadeau infirmierele apa, ii schimbasera de pampers. Dar cand m-au vazut, a fost jale. Am plans toti trei, iar ei nu vroiau decat in brate la mine. Am stat cel putin 20 de min pana sa reusesc sa-i pun pe salteluta, sa-i schimb, nu vroiau nicium sa se dezlipeasca de mine.

Ce nu-mi place:
- suntem la grupa de sugari, unde programul de somn e intre 10 si 12. ai mei nicicum nu adorm inainte de 12.00, sau daca adorm, dorm putin, de altfel s-a vazut asta. ma gandesc sa-i mut la grupa de 2 ani, daca nu le prieste programul asta. acum sunt la al doilea somn pe ziua de azi, ceea ce noi n-am mai experimentat de vreo 4 luni cred. adica tre' sa ne schimbam cam tot programl si nu-mi surade ideea.
- nu ma lasa sa-i iau mai devreme de 4 ore, asa cum vroiam... fiind la grupa mica, majoritatea dorm inainte de 12.00, i-as disturba. o scuza proasta, dar acest minim de 4 ore e tot ce am reusit sa obtin, dupa indelungi insistente. initial imi spusesera sa vin sa-i iau la 14-15...
- au TV in camera! ce sa comentez mai mult, oare pot invinge sistemul??

Nu pot sa va zic inca ce-mi place, pentru ca e prea devreme sa-mi dau seama de aparente, inflorituri s.a.m.d. Asistentele par a fi atente cu ei, mamoase (azi cand am venit Robi era la asistenta sefa in brate, linistit, pana sa mi-l aduca), mancarea e pentru 'nivelul' lor, nici blenduit, dar nici bucati mari, dat pe razatoare. ii pun si pe olite, erau curati si schimbati azi cand i-am luat, in camera e frumos si curat, cald, luminos, au scaunele speciale in care mananca (ceva asemanator cu scaunele de masa, cu o bara in fata cam ca cea de la carut, ca sa nu cada). asistenta imi da raportul cu mare precizie: cica nu prea au baut apa, stiu, nici acasa n-o fac; Robi era fara mocasini, dar cu sosete, asistenta s-a mirat, si eu de altfel, m-a asteptam sa-l vad descult la cum il cunosc; Edi i-a dat peste mana la masa, stiu si asta, si mie imi face la fel daca nu vrea sa pape and so on.
in fine, in timp o sa vad exact cum stau lucrurile, ce e abureala si ce nu, sper sa nu fiu dezamagita...

however, nu cred ca rezist mai mult de o saptamana in ritmul asta. si asa mi se pare prea mult, daca vor contnua sa planga. prevad ca maine va fi si mai rau, ca vor plange cand ii voi lasa. azi nu stiau mititeii ce li se pregateste. sper din suflet sa se acomodeze in aceasta saptamana, altfel chiar nu stiu ce-o sa fac.

de sambata am o stare proasta. ziceam eu ca zac pe fundul butoiului. ei bine, azi am aflat ca eram abia la suprafata. poate sunt eu paranoia, in fond n-a fost asa rau, nu i-am lasat plangand, nu i-am gasit umflati de plans. dar despartirea e extrem de dureroasa, si pentru ei si pentru mine.

revin cand ma adun.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Monica!
Eva!

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

asa, inca una si ma duc, hunii inca dorm... oare la noapte jucam sotron???

Alexa, tin eaparat sa-ti raspund: DA, CLAR, mai bine cu doi copii, cel putin.
Eu am un frate cu 7 ani mai mare. Daca as fi tinut cont de relatia pe care o am cu el, as fi facut doar un copil. Undeva, candva, cand eram noi mici, sau macar eu, ne intelegeam cat de cat. Acum nu. Sigur, ne vizitam saptamanal, ne purtam oarecum de grija, dar nu e o relatie apropiata. Nici macar moartea mamei nu ne-a apropiat.
Dar am avut marele noroc sa-mi dea D-zeu doi bebei deodata. E minunat. In primul rand pentru ei, dar nu in ultimul rand si pentru mine (doua zambete iti fac ziua mai frumoasa decat unul singur). Ii vad cum se inteleg, cum se joaca, cum se cauta, cum se simt, cum se pazesc - la o varsta atat de frageda! - si asta spune totul. Chiar daca asta nu e o garantie ca vor avea o relatie stransa si mai tarziu. Dar nu ma indoiesc o clipa ca vor fi f apropiati.

Vreau si bb3. As fi fost gravi deja, daca am fi avut un apartament mai mare. Si cum nu vreau sa ma imprumut, e cam greu sa obtin asta prea curand, asa ca bebicul no.3 va trebui sa mai astepte putin. Sper doar sa nu dureze prea mult, as vrea o diferenta mica de varsta intre ei.
te pup si mult succes cu bb2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi am plans tare cand am cititImi cam pot imagina ce e in sufletul tau.Off ca nici nu imi vine sa cred ca se apropie incet incet momentul asta.
si fii puternica.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

lumi pupam mamica. Cu timpul te vei mai obisnui. Sa nu fi suparici daca zilele urmatoare vor plage de la inceput(inisa a inceput sa bazaie dupa 1 sapt)
puiutzi mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lumi, urale pentru o mamica tare!

Din cate inteleg, a fost ok... Doamne ajuta sa fie bine si in continuare.

Luni cica incepem si noi. Sunt speriata, ce sa zic.
Ai vreun sfat in ce priveste bagajul? Ca la mine deja incepe sa semene cu pregatirile pentru vacanta de sapta zile...
Cum fac acolo cu apa? Ce le da? din ce?

Apropos de camere, noi avem doar doua camere. Speram ca in curand sa culcam copiii intr-una, si noi doi in cealalta... Doar speram, pare-se...
Acum ori dormim 3 - 1, ori 2 - 2 (dar nu aia doi are trebuie )

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

dya, laureta, ada. da' zau ca nicio incurajare nu are efect.

ada, da, a fost ok, chiar n-au plans cine stie ce, dar pentru mine, simplul fapt ca au plans si mai ales 'criza de reintalnire', a fost horror!
si sa-ti si raspund, nu doar sa ma lamentez (iar): le duci canita din care beau ei de obicei. asta e regula la orice gradinita si mi se pare normal. bagajul poate sa difere, iti spun ce am adus eu: pampersi (cati stii ca foloseste intr-o zi, jumatate de zi), servetele umede (eu am lasat un pachet, sa vedem cat tine), canute pentru apa, suzeta (la noi nu e cazul), incaltari de interior (gen mocasini), haine de schimb (asta ca sa fi safe, daca iese kk pe unde nu trebuie, daca se uda/murdareste, mai stiu eu cum - o sa le tii intr-un dulapior, le lasi acolo si educatoarele le iau daca e nevoie), crema de fund, gel de dinti (sau ceva pentru dinti, da' sa le spui cum e cu homeopatele), orice alt siropel care poate fi necesar: nurofen, sirop de tuse etc, bavete (noua ne-a zis sa le lasam 4 buc, cate 2 de fiecare, le vor insemna ei si le vor folosi doar pentru hunisori), eventual un prosopel, paturica si jucarie preferata daca au, mai ales la somn (noi n-avem). olita, daca e cazul, aici au ei olite.
eventual cand se mai incalzeste si ii vor scoate afara, incaltari adecvate si, zic eu, inca un rand de haine.

iti tin pumnii, o sa ma gandesc la voi luni!

Mergi la inceput